Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 31, 2011

Lasagna Secret Recepies not bad!!!!!!!!



Memang aku tak nafikan yang aku "anti" sikit ajer dgn Secret Recepies sbb aku sudah jatuh chenta sama La Manila Cake House ....tapi atas sbb lain especially tragedy lalat kat SR Sg Buloh aku sikit kecewa...aku ni bab makan tu aku leh compromise tapi kalau bab service ni mmg pantang tok nenek aku...kalau aku dah bengang mau aku sound dulu sebelum blah
kasi puas hati tak pun blah ajer..."LU PIKIRLA SENDIRI" dah leh bayo mahal kasilah service terbaek...nak2 siap nak charge macam2...entah apa yang diservice pun tak taw!!!dari 5% naik pulak 6% kerajaan buat bodo jer

Seburuk buruk SR ni ada gak bessnyer....masa tu tekak aku mmg gatal nak makan sgt "Lasagna" so Mr Y pun bawak la bininya yg tak habis2 ngidam takde isi ni huhu...nilah 1st time aku rasa Lasagna kat SR ni bess jugak cuma portion cam tak puas jer ...hamboi melampau nak puas sendiri bikin laaa

Mr Y nyer menu pun sodap!!Salmon apa tah ker namanya...korang nak rasa pi sendirila order kat SR...mmg sedap yang penting Salmon tu fresh...tapi ialah menu cam ni sekejap jer habisss....


The beverages....cafe latte Mr Y punyer....me cam bese Ice blended Cappucino lerrrr


Last but not least......the dessert...choc cheese berries......mmg kalau datang sini mesti nak order kek..harussssss..tapi kalau nak order harus order cheese cake....Mr Y kek lain dia kureng...kalau cup cake lagila tak pandang...aku ler melantak sorang2...tp kalau cheese cake...mmg dia suke...
jadi ikutla selera Mr Y



Psst: Aku terima apa saja komen korang mengenai rumah baru ni...tapi jgnla hentam saja...kasila cadangan sikit....barula namanya komen membina bukan komen menghantam

24 comments:

Amy Syaquena said...

Rumah baru cantik , ok je x de masalah pape..suka

cik panadol said...

wah! boleh try nnt ni huhu~

mama tisya said...

lama tk ke SR...ada menu br ek yg salmon tu..rsnye tk pernh tgk salmon kt SR

~~zAnAfAhMi~~ said...

Assalammualaikum Posh, rumah baru ye? Bagi akak ok je sb rumah akak lagi buruks...hehe...kalau org tak suka, tak puas hati, itu hak mereka. Apa yg penting Posh suka..

-oP_ida- said...

sr ada menu baru....nampak sangat sedap....

chantik umah baru ^_*

Dalila Hamid said...

dela kalau ke SR mmg kena makan lasagna... mmg sedap .. suka menu ni.. :)

Mimy Hamid said...

yes posh..lasagna SR mmg sedap..favvy aku..tiap kali ke SR je makan ni..muak dah..tu pasal hr tu plih mee kari

SyaNa said...

xpernah plak aku mkn salmon kt situ
tp mmg portion situ sket
utk perot elastik aku mmg xcukup
hahaaa

aku rse part tulisan tu kasi tukar bleh?
sbb aku mcm kena eja plak nk baca
hehee pastu kaler merah jgn guna utk tulisan
sbb back ground ko purple so mcm sakit mata jek baca
ape2 pn aku suke baca gak even susah baca tulisan sambung
hehee

cik wanie Lovela (CWL) said...

sedapnya.nk cakap awak ni cantik lah

Qhaifa Nur said...

apa yang tak sedap kat secret ni, semuanya sedap2 belaka..suka sangat cafe latte tu..

afzan said...

sedak aok makan RS eh!

Cik Ina Do Do Cheng said...

lasagna, cik ina loike, rasa cam dah pernah makan , memang best.cantik header ko ,sesuai ngan rambut cam tu, nampak cun.serius

ieda said...

uishhh den suke lasagna dia .. memang best ..
kelmarin lunch di SR jugak tapi amik black papper chic .. ermm ok lahh :)

haaa beb .. font cam nie ok .. suke2 ... :)

YanaMIB said...

biasa dtg SR order chicken cordon bleu je..sedap sangat! and mengenyangkann..hehe~ next time boleh la try order lasagna..tp bila sis ckp xpuas bg sy x kenyang tuh..kena order 2 lak kang..haha adeh~ =.=



p/s: rmh baru sis dh oke..cuma boleh x tkr font utk sidebar tu? sbb mcm sakit mata lak nk baca =)

cik wanie Lovela (CWL) said...

tgu entry baru terliur tengok

tiefazatie said...

adeh sis..terliur..huhu

nORmAL said...

SR... SR... aduh.. lapo kek SR ni.. mmg sedap tak dinafikan..

Softtouch [Hanim] said...

sy xpernah serik lg ngan SR..pernah cube dulu lasagna dia mmg sedaps

Neeza.Areef said...

sedap mmg sedap cuma dia oily sket..compared to lasagna pizza hut ok sket..

el said...

el kalo g SR sure order kek indulgence..mmg wajib hahahaha
ok dah umah posh ni..tp kalo rajin2 tuh tacap ape yg ptt ok...but for me dah ok tuh..hehehe

Rinna said...

Lama tak singgah kat SR..sedapnyaa.. :)

Cantik.. dah blog..gambar pun dah besar2.. :)

Eri-chan said...

ehehehe..u banyak suka makanan yang dipilih mr Y u kan..kek cheese memang sedap tapi la ni i kena stop dulu..

Delimasari said...

umah baru - makanan pun sedap222 - layannnnnnnnnn

NUNU EERA said...

SR pny lasagna mmg terbaik.. i like..!