Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, November 1, 2011

Pizza Hut ~ Ultimate Cheesy 7 Pizza

Bukan niat nak menggoda sesapa dipagi yang bess ni...bess ker....
untuk peminat cheese sesuai sgtla kalau nak cuba "Ultimate Cheesy 7 Pizza" ni
aku yg bukan fanatik cheese pun tirgoda hokey!!!!
ada 7 jenis cheese....
 
Kalu amik yang weekdays promo ni pun berbaloi murahkan
Monday to Friday jer yer...
korang jgn demand on Weekend pulak
bankrap lak Pizza Hut
Pagi2 kita peace dulu yer...my niece yang sibuk naa nak makan pizza
Kemudian diikuti dgn "Mak Teh" dia pun nak peace gak....layan jerlah
Meh kita check it out the menus
Garlic Bread....
Wajib order gak..Mushroom Soup
Beverages....Ice Latte cam bese

Pizza pun dah ada bertekan2 tak yah jerit2 dah..tapi kalau pokak gak mmg nak kena jeritla tu
Sedap yer...pujila melambung lambung insyallah ada rezeki belanja lagi yer...yg penting belajar
mesti tip top nak makan apa pun bley
jgn main jer lebey!!!
Tapi yang sebenarnya aku lum cuba Pizza yang baru hahaha
tgh dok mengguda Mr Y nanti bawak pi taw!!!!
 hehe

Psst: Tima kasih atas komen korang yang sgt membina camtulaaa geng!!!!

17 comments:

Mimy Hamid said...

beb aku mood PHD ni ngan pizza...nak ultimate cheezy tak dapek hantar ke rumah...benci nak walk in tak tau bila...sbb serik servis lambat..

NM02 said...

woo... dah datang balik prmosi ni?

harus terjah lagi utk musim kedua

hehehe

Rozita said...

sy dah cuba! best!

el said...

el mmg tgh lapar2 ni...xmkn ape pun lg..tgh tgu bos..katanye nak belanja hahaha sedap piza...lm x mkn piza..banjer voleh??

Pepel BoNda AmaNi said...

hari ahad hari tue..bawak maktok nak makan pizza..skali dekat setengah jam dok...staff dia xdatang amik order..berkali2 tekan butang call tue..last2 terus kuar...tension...

Dee said...

lama giler tak makan pizza..dh mcm2 promo keluar..tetap tak gi gak lagi..hehehe..

Acik said...

wahhhh ..kasi licin!
sedapnya!

Cik Ina Do Do Cheng said...

sedapnya, minggu lepas cik ina nak makan piza ni kat p.klang, boleh dorang cakap cheese tak beli .kecewa.last last order hawaian chicken.

-oP_ida- said...

mashaALLAH pizzza hut......
dan-dan telior,tejjelir sume ada...tgk ches dia tuh ha.....

Izan Ishak said...

ohhh...sedapnya! terus lapar nih

Rinna said...

Wow sedapnyaa..pizza.. nyum2.. :)

ieda said...

hurmmm nie punnn lum merasa makan huhuhu bilelahh nak gi nie !

SURIA AMANDA said...

biola posh nak banjer piza ni...

SyaNa said...

aiyakkk
ttibe nk pizza plak
leleh2 jek cheese dia

NURULHANIF said...

sy dah rs pizza baru tu.. best gler..

mamaNoriz said...

lum sempat makan lagi tapi mmg nampak best apalagi posh yg promo!

hehehe

untung ank dara tu dpt banje ek...

Eri-chan said...

aku benci ke pizza hut sebab servis slow. itu aje. dah banyak kali aku kena......eeee geram..