Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, August 31, 2011

Our Happy Wedding Anniversary 2011

PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY

"Happy Wedding Anniversary"
untuk Mr & Mrs Yasin

Cukup tanggal
16th August setiap
tahun selamatla kami menyambut ulangtahun
perkahwinan kami

Alhamdullilah syukur yang tak terhingga
kepada illahi
kami masih bersama hingga kesaat ini
mengharungi hidup berumah tangga
walaupun ada pahit manis
(bnyk manisssssnyer....syiok taw kawen ni....rugi siapa tak mo kawen)
& pelbagai dugaan tetap kami harungi dgn tabah
& penuh kesabaran

Kek kali ni dah tak main "Secret Recepies"
sekarang try La Manila
pulak....sedap mmg sedap tak dapat dinafikan
compare dgn SR...harga pun tak melampau
(no TAX)
nama cake
"Chocolate cake Walnut"
RM68 ajer....besar pulak tu...1kg rasanya
patutnya nak order
"Pineapple carrot cake"
yang hot seller tu tapi habisla pulak
Insyallah for Raya aku book
tapi yang kelakar dah balik baru aku perasan ejaan tunggang terbalik
sabo jelah...aku pun tak tengok sbb nak rushing berbuka kat rumah my mum

Ini special untuk setiap tahun aku mesti nak meraikan dgn pulut
kuning & lebih berkat diraikan bersama dgn keluarga tersayang
semoga lebih diberkati

Selesai jer bacaan
"Doa Selamat" oleh my brother
acara potong kek la pulak...nak jugak tu....

Takde apa yang aku harapkan semoga kami kekal bersama
hingga ke akhir hayat
&
semoga dikurniakan
zuriat anak yang soleh & solehah
amin

To my beluv hubby
yang sentiasa ada disisi aku
walaupun dalam apa keadaan sekalipun
& sentiasa menyokong aku dan jadi peneman setia
serta sudi mendengar celoteh aku yang kekadang entah apa2 ni

Pernah gak aku tanya kot2 dia boring ke
dgn aku...yelah kamikan belum ada baby...
dia kata dia tak boring & dia rasa macam baru kawen smlm jer
(dalam hati aku...entah betul ke tak...tp kalau betul alhamdulillah)

aku ucapkan
"LUV U SO MUCH"

&

**


**


**


**

hadiah mana takpun duit raya kasi up sikit yer ....
sekian dari isteri
tersayang

Dan bersempena our anniversary
ni pun aku dgn bermurah hati
nak kasi
"duit raya"
yer....kalau ada sesapa yang captured
100,000
silala email ke sini yer
tak pun letak dalam komen box

Ada yang bertanya 88,888
hari ada ke pemenangnya
entah...takdelak yang email...or maybe masa tu aku tgh sakit tak border apa2 langsung
hopefully yang ni sukses yer
kalau boleh mesti ada Maybank akaunla yer
senang sikit aku M2U jer

Psst: Memandangkan bulan puasa....just nak plan special buka puasa jer kot ... tempat pun tak decide lagi...just for two us...romantiklah kunun hehe



54 comments:

Shu Shinju said...

hepi wedding anniversary kak isma...:)

semoga bahagia sampai syurga...

syok erk kawin?? hihi..

rasp said...

happy happy happy anniversary...
smoga berbahgia hingga ke akhir hayat!

cek tipah said...

happy anniversary ^_^

atty's said...

happy anniversary posh..semoga kalian dimurahkan rezeki dan bahgia selama2nya.amin

adnil linda said...

hepi anniversary jugak...
smoge kekal hingga akhir hyat...

nie yg buat x sbar nk kawen nih...hehehe

YanaMIB said...

happy anniversary kak! smoga jodoh akak and mr Y kekal hingga ke syurga..rezeki anak tu kuasa Allah..ada rezeki akak tu nanti..insyaAllah..jgn putus2 doa


boleh try kek la manila ni nnt.. =)

mama tisya said...

sipi2 je date anniversary kita...happy anniversary..smoga berbahagia hingga akhir hayat bersama suami tercinta and insya allah dpt baby nanti...amin2

MiYOKO SuKi said...

waaa...so sweet...

happy anniversary.... :)

Mimy Hamid said...

hepi annivesary posh dan mr y..semoga bahagia forever...amin...yang ke baper beb??

el said...

hepi nbeseri seri both of u
smoga bahagia hgga hjg nyawa
smoga dpt bb cepat2..caiyok2..xkesah lambat or cepat..hehehe
smoga dimurahkan rezeki dan terbaik tuk uolz ok...:)

Isteri Encek Bard said...

happy aniversary.. semoga kamu bahagia hingga keakhir hayat

mr_mrs mikko said...

waaa,peeeeeeitttt! happy anniv dear!! weh, aku nak kawen gaaak... wuuuuuaaaa, bilalah si mr mikko nak pinang aku ni.. ayat desperate gila weh.. hihi

mr_mrs mikko said...

waaa,peeeeeeitttt! happy anniv dear!! weh, aku nak kawen gaaak... wuuuuuaaaa, bilalah si mr mikko nak pinang aku ni.. ayat desperate gila weh.. hihi

Softtouch [Hanim] said...

hepy anniversary sis...semoga bahagia selama2nya..smoga dikurniakan chaya mata yer..jgn putus asa ok...syg sis..muahssss

ziana said...

Semoga Panjang Umur Murah Rezeki..Jodoh hingga akhir hayat

Rinna said...

Alhamdullillah..Happy Anivesary utk Posh & Hubby. Moga perkahwinan kalian akan kekal bahagia hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak, rezeki yang melimpah.. Amin.

qellissa said...

Happy wedding anniversary beb..same bulan lah kita punya wed anniversary..=)

TopsyTurvyMum said...

Happy Wedding Anniversary POSH!
Moga bahagia dan sentiasa dirahmati Allah,Amin..

lieyalatif said...

hepi anivesari sis....so sweet okey....semoga kalian bahagia dan cepat2 dikurniakan bb...insyaalah...same2 kite doa.....

kelaas tau sis!! pulut kuning tetap hadoooo.....

ikiqzana said...

happy anniversary posh ngan en abg.. semoga bahagia selama nyer.

mummysyafie said...

happy anniversary dear..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.

ratusiput said...

hpy a'sary posh...moga kekal bahagia hgga keakhirnya...aku punye 30 ogos nanti...tak sabar..

Dee said...

happy anniversary sis posh..moga terus berbahagia hingga ke hujung nyawa bersama MR Y...amin..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hapy enibeseri dear...semoga perhubungan kalian kekal hingga keakhir hayat kalian.....Amin..

Mama Gee said...

TAHNIAH! Happi anniversarry....

yg ke berapa tahun ya?

Bitt (double IS) said...

happy anniversary posh n congratulations...sokakkk pulut kuning tuhh...

deaf-angel said...

congrats
semoga sampai ke syurga hubungan korang dan may all your doa is fulfilled.

ieda said...

congrats beb
happy aniversary semoga kekal abadi sehingga ke hujung nyawa muu .. aminnn !

Pepel BoNda AmaNi said...

tahniah beb..anibesari ke brapa nie???? tahniah lagi skali..

syiela said...

tahniah.. hepi anniversary.. moga di permudahkan segala urusan dan moga kekal hingga ke akhir hayat

NOOR FATIN said...

selamat ulang tahun perkahwinan. semoga bahagia hingga ke akhir hayat :)

nampak sedap kek tu. hehee

adarnadzmie said...

happy wedding anniversary... moga kekal bahagia ke akhir hayat...

bunbun said...

hehehh, happy anniversary :)

tiefazatie said...

happy anniversary sis..
moga dpt baby cpt2..hee

caliph shuriken said...

hepi anniversary ^^

FaRah Baharom said...

Hepi Anniversary...:)

ibh said...

happy anniversary Kak Posh...

NeenaAnuar said...

Happy Anniversary beb... may Allah bless both of you always!

hanimunn mana lak lepas nie dear? :D

CGG said...

Happy anniversary sis yg cumel;)

So sweet both of u

SyaNa said...

hepi anibesari beb
sori la lama xjejak sini
byk sgt benda jadi

hope korg bahagia selamanye
:-)

h4ni3 said...

happy anniversary!
semoga bahagia hingga ke syurga :))

nUmara... said...

tahniah darling! semoga berkekalan ke akhir hayat dan hubungan diberkati ALLAH sentiasa.. aminnnn!

Salam lebaran jugak! maaf kalau ada terkasar bahasa sebelom2 nya.. :)

Wasalam
Numara

Rain said...

semoga Allah pelihara perkahwinan akak dan husben akak... :)

KELI OH KELI said...

hepy annivesary n selamat hari raya posh! hehe..lama x lawat sahabat blogger ku yg otai nei...")

NM02 said...

hepi anibeseri.. moga jodoh berkekalan sampai syurga.. amin...

selamat hari raya, maaf zahir batin

ikatankasihku said...

romantiknyer.......aaawwwww
happy annivesary, moga kekal sepanjang hayat..amin.....

Salam lebaran di ucapkan....... :D

mekchu said...

Happy Annivesary dan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin dari mekchu sekeluarga

aLyA_syGS said...

happy anniversary....^^

Sarah Mohd Saleh said...

epi annversary babe ;D

Qaseh dalia adelia said...

api annversaryy sis

ILA HonEyBuNNy said...

Hepi Anniversary, semoga bahagia selalu...

selamat hari raya maaf zahir dan batin..;)

afayufu said...

congrats... semoga kekal ke akhir hayat.. ada rezeki, tk kemana....Insya-Allah... ayu ke yg dpt 100,000 tu.. tk reti nk tgk kat ne.. ;)

Miz Novexx said...

hepi anniversary kak...
n selamat hari raya,
maaf zahir dan batin ;)

grOundnUt said...

woa!menarik betul makan² ni...anyway Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir dan Batin..and Happy annivesaries too~^^