Klik Jangan Tak Klik

Monday, November 29, 2010

Selamat Pengantin Baru Mimy & Megat

Selamat Pengantin Baru
&
Tahniah

untuk Mimy & Megat
yang baru saja melangsungkan
perkahwinan mereka pada
27hb Nov 2010

Mohon maaf sesangat kerana tak dapat hadir
walaupun hajat tu tinggi untuk menghadirkan diri
tapi apakan daya Mr Y asal musim orang kawen dia lagi sibuk mengalahkan
orang yang nak kawen

Ha!!nilah sebabnya aku tak dapat pi ke majlis perkahwinan Mimy
dek sebabkan Mr Y ada show on that day
nak buat lagu mana
terpaksalah "berkorban"
kempunan aku nak pi

Apa2pun aku ucapkan semoga berbahagia dunia dan akhirat
dan laluila alam perkahwinan ni dgn penuh kesabaran
Aku dedicate dua video ni khas untuk Mimy & Megat
(aku dok godek2 lagu Selamat Pengantin Baru dalam show Mr Y tak jumpalak)
so enjoy the video

Sempat lagi nak promo
sesapa yang nak guna khidmat PA system, Karaoke,
Live band, Muzik akustik
(yang macam 2 video ni) atau muzik asli
bolehla contact Yessean yer @ 017-6809576
tak kisahlah untuk majlis apa
sekarang tengah hot untuk majlis kawen lerr

kiutkan budak ni kecik lagi kalau tak silap aku baru 9 tahun


Her sister mmg penyanyi tetap...

Psst: Harga boleh dirunding sebut jer nama Posh76 hehe

25 comments:

zura@iwan said...

ingt ke video kamu yg nyanyi..hehehe...

oo mr Y u buat dj ye...

y@n@ M!B said...

ecewah sempat promo..tp nice la video tu..sempoi je..hehe..klu parents sy setuju nk wat show² gini nnt ai call yu je la eh..hihi~ =P

Rama2Ungu said...

hehehehe..kurang suka sbnrnya nak g kenduri kawen ni..tapi atas sebab menghormati jemputan pegi jugak le..takut lak esok time sndri kawen takda org mai..hehehehehe

☆ lieya latif ☆ said...

ooooooooooooooooo husben sis ade buat pa sistem yeak...patut laa...musim cuti2 sekolah ni busy laa mr Y yeak.....takpe la sis, nak buat camnekan.....tak dpt pegi....yg penting sebagai kawan ..tetap ingat majlis tuh.....

Mr feckry said...

gua ucap selamat pengantin baru la

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku pegi wedding dia pun dah kul 3 lebih dah..tetamu pun dah xda dah..hehehhe...tapi best gila dapat posing atas pelamin...

atty's said...

posh dah buek bisnis ke.? semoga majujaya..amin

Abu Luqman said...

salam ziarah pagi...........slmt pengantin baru

Shu Shinju said...

selamat pengantin baru kak mimy & abg megat... MM tau..:)

POsh wat bisnes DJ erk..kalau dekat leh tolong kawan2 kan..hihihi...:)

Softtouch [Hanim] said...

sy pun xdpt pegi wedding mimi tu...yelah sis skrg musim org kawin..Mr y pun bz jgk ngan band dia yer...lepas ni kalu ade org kawin n ada band nak usha2 lah kot2 ada mr y...he he he

Noorma Ismail said...

cuti2 sekolah cenggini ramai yang naik pelamin.. kengkadang dalam satu hari sampai dua tiga jemputan..

Dee said...

patutlah ur husband busy time org kawen..xpe sis..janji masyuk..

Rinna said...

Selamat Pengantin Baru Mimi dan Megat..

Sedap laa budak kecik tuh nyanyi.. dah besar sure leh jadi penyanyi fofular tuh.. :)

ieda said...

huhuhuh sedih kan kalau mambe kawin x dpt hadir ..
nak buat camner kann .. dah hubby ada kerja .. gi sorang2 x bestlah pulak kann hhuhuh

AngahSayang2314 said...

la.. kusangkakan isma yg nyanyi rupa2 org lain..

Cempakamelati said...

Selamat pengantin baru buat pengantin tu ...selamat berbusiness buat kamu.

makdara TERdiva said...

wah! wah! tp kenduri i nnti wat kecik2 jer..sederhana tetapi meriah..eceh!

mummysyafie said...

harga boleh dirunding yer dear..

honeyvsbee said...

thanksss...posh memang tk pakai chat box yer?

Elly & Emmy said...

selamat pengantin baru
berbakat budak kecik tu..
boleh masok idola kecil tu..

Eri-chan said...

rezeki mR Y u posh...
lain kali kita jumpa ok...
hehe...
kalau kumpul semua blogger2 yg suka komen2 ni kan best..mesti kecoh.

niesz said...

wa..ley la niesz nk booked tuk kawen niesz nnti..tp lame lagi lorh..ade diskaun lg x time tu..ehe..

el said...

kalo kawin lg sekali el amek ye hahahaha..kawin lg tu means org yg sm lah naik pelamin kali kedua ahaks

suzie rahman said...

wah suke2 dier nyanyi

Mimy Hamid said...

la awat tak habaq...cek dah kawen baru tau ada band...isk isk...posh tengkiu wish...tak pe tak dtg memahami..