Klik Jangan Tak Klik

Sunday, November 28, 2010

Belum kayo lagi

Kecoh!!!baru jer hantar dua tiga borang dah bising mau menang
wang bnyk...wang bnyk
pastu tak habis2 berangan nak buat apa dgn duit
kemenangan tu

kunun2 jelah...Mr Y pun sama rajin jer pulak dok melayan
angan2 hanget bininye ni
aku...kalau berangan nombor satu

tapi manalaaa taukan rezeki tup2 menang beb
harusla aku belanja korang roti canai sorang satu

Alang alang isi minyak tu rajin2 kanlah diri menghantar borang penyertaan tu yer
rugilah mana tau rezeki sangkut
makcik kayo....
hehe

Siapa yang isi minyak kat Petronas jer yer
untuk jumlah RM30 keatas layak menyertai peraduan ini

Selamat mencuba!!!

Psst: Menangla amin

18 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

blum dpt pn dh fkirkan nk wat apa ngan duit tuh..

kalo mnang.. lg best tu posh

ieda said...

I isi minyak ngan shell huhuh
good luck dear .. wish uu ada lucky :)

Khumaera Ismail said...

maera baru sekali anta borg tu..tp verangan jgk na adiah..hahahaha~

SyaNa said...

tak rajin aku nk msk contest gini
lagi2 kalo ade slogan..harus ke laut ayat aku

Softtouch [Hanim] said...

gud luck utk sis...ade rezeki tu, InsyaAllah..

:: Zanna :: said...

singgah hari minggu :)

Rama2Ungu said...

heheheeh...ol da best la sis...slau join ngan shell, tak penah penahnya menangg.hehehe

NeenaAnuar said...

my dad semalam dok sibuk soh isi borang nie... hehehe..

el said...

kat shell pun ada
huby berangan le dpt slh satu adian RM tu best gak huhuhu

Ain Zulaikha said...

owh.. good luck :)

Ogy said...

chaiyok2....

nak roti canai telo bawangg bule?? heheee

Nashays said...

nas pon sama posh..tiap kali singgah tiap kali tu laa sempat isik borang..tp x penahnye nak menang..aniwei, jgn lupe roti canai klu menang...:)

zura@iwan said...

shell & petronas ada buat kn...tu arr hrp2 dp kn..

Rinna said...

Wahh good luck.. yer.. Dpt roti canai pun tak per..laa.. hehehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

en shukri tengah semangat ikut kontest nie...

AngahSayang2314 said...

wah kalau kaya nanti bole la belanja hehehe

mummysyafie said...

nor pun banyak kali cuba, tapi tak juga kaya²..huhuhuh

ERMAYUM said...

i selalu berangan menang shell or petronas berkoyan koyan form htr time shell isi shell ja time petronas isi petronas ja hmmm bila la nak menang agaknya naper la orang lain tu senang ja menang kan