Klik Jangan Tak Klik

Saturday, November 27, 2010

Peringatan untuk penyimpan ASB

Saja nak bagi tau kot ada
yang dah tau tu dok diam2 yer
jgn bising...
yang belum tau meh aku nak kasi tau
Sila baca seperti yang tertera di dlm gambar tu yer

30 November
ialah hari terakhir untuk menabung didalam
ASB


lepas tu kirim salam
simpanlah kat bawah katil atau bawah bantal yer
(aku pun ada gak simpan camni...in case emergency)
Sebab akan dibuka semula hanya pada
1 December 2010

Kot2 ada bnyk duit dalam tabung tu cepat2 masukkan dalam
akaun ASB...kalu tak rugi beb
kalu terlupa jgn salahkan aku kata tak bg tau
siapa yang amik ASB loan lagi untung berkoyan2

itu jer nak bagi tau pun hehe

Psst:Mintaklah dividen & bonus tahun ni tinggi amin..

17 comments:

princeduyong said...

hehe...simpan utk hari tua...

el said...

alamakkk el pun cam tu gak
nak hujung2 tahun baru nak g menabung cam thn lepas...berkayun2 dlm beg duit syiling..last2 kena balik sbb akaun dah tutup..kahkahkahhhh
30hb baru nak g lah boleh ke?

ratusiput said...

aku tak get it la beb...camne ni...maksudnya...?aku ade gak akaun asb ni...simpan skit2...

cha said...

mintak2 bykla dpt bonus tahun ni kan amin huhu.sis,rendula lama tak blogwalking :)

http://whitewallsofhermind.blogspot.com/

ieda said...

den x pernah layie menabung di ASB nie .. ermm memang menarik tapi entahlahhh ..

tgk lah mula tahun depan koot :)

noradzlina.kamdani said...

yg lin fhm berdaraskan gambar tu...

kite dh xbole buat penambahan atau pengeluaran bermula 23 nov hingga 30 sebb diorg nk buat kire utk bg bonus... SESI PENYELENGGARAAN

only after 1 DISEMBER br berurusan semula tu pun...duit dh x dikira dlm bonus thn ni la klu nk tambah duit.......thn depan la plak...

Joy said...

agak2 brp yes dividen thn ni..hehehe

Kaseh said...

aku pun mintak2 tinggi la dividen taun ni..hehe..lama tak tinggal jejak..aku ada gak bebila free jengah blog ko ni beb tapi tak sempat nak tinggal jejak.. anyway just nak wish tahniah coz blog ko tercalon blog isteri pilihan..blog ko mmg besh beb...take care tau...insyallah bebila nati aku jengah ko lagi...kish2 poposh..

norh said...

suka la bila dengar2 pasal ASB hujung2 thn ni..he he

noradzlina.kamdani said...

u...u dh kene TAG utk contest..nnt sile jengah blog lin eh

Mimie Hamdan said...

posh... bukan 1 january 2011 ker..? :-)

Rozita said...

itu bukan utk ASN3 ke?
rasanya ASB penangguhan nya aada tarikh lain..sy pun tk ingat, ada kat opis pekelilingnya

NeenaAnuar said...

aminnn.. I pun harap tinggi lah tahun nie.. tapi rasa nyer cam takk jerk kot.. huhuhu...

Ogy said...

yezzaaaaaa.....tak sabar nk tengok bonuss tahun ni.... {ade hati nk mengabehkan duit lg le tu..huhuhuh}

zura@iwan said...

minta2 la dpt dividen & bonus byk...hehe

mummysyafie said...

nak tunggu bonus baru leh nyopping beg baru

CouLeur de Chiqu3 said...

alamak....kt sini browse bru taw...ari nih dah 30hb Now...ohohuuu
maknanya kene tarul 1 now tp..dikirax dividen..kompius..oh..ohhh