Klik Jangan Tak Klik

Sunday, May 1, 2011

Selagi Tak Timbul 88888

STICKY MODE Please scroll down for new entry

Harap maklum pencarian trafik ke - 88888 masih diteruskan

mau kasi sesuatu kat korang barangsiapa (wah!!!ayat ala2 zaman dolu kala lagi)
yang dapat captured nombor trafik 88888
adalah "imbuhannya"

(Aku mmg gemar no 8 tapi ni takde kena mengena dgn ONG yer sekadar suka2)


Sila printscreen lepas tu meh email kat aku at isma_76@yahoo.com.my

Psst: Bukan senang nak dapat 88888 ni...so pencarian masih diteruskan...

128 comments:

mama tisya said...

cina suka la 88888..kn 8 tu maksudnye kaya

zura@iwan said...

suka no 8 gk....rajin2 kena mai sini..hehe

mimie1678 said...

jauh lagi nak tunggu... takpa2... aku tungguu... hehehe...

Dee said...

benci tau..asyik error on page je..so, ur traffic widget tu kosong putih..hmm..adalah tu nti sapa2 yg menang..tahniah...

rasp said...

very the ong ooo itu nombor...
phewittttt lady in red!!!
tu le bila long q tu yg malas tu..

Shu Shinju said...

sapelah yg bertuah tu kan....

waaa...ramai tol org kat KR tu... merah jer semua..hihi...

el said...

wahhhh ada tikam no lah..masih jauh lg ni..hehehe

last2 mkn roti nan..sedap gak tu
hehehe

atty's said...

okeh kty akan cuba..

Rinna said...

wah 8888 no Ong laa.. tgk plak posh pakai baju merah lagik laa cina suka lagi laa Ong

Ellen said...

no bertuah tu sis..nak cuba juga ni, mana tau ada nasib kan..hehe

iszieylyanziy said...

8??sukeee,,,hehe

Daleela said...

wak.. kat ne nak tgk widget tu?

Eri-chan said...

pergh....i takde internet kat opis takle pantau trafik u...heheh..anyway sape menang congrat awal2..hehe

BUNGA said...

sabar ku menanti no ong itu.. ehehe..

zures said...

hai posh...zures dtg ziarah

-aNida OtHmaN- said...

88888 kaya wOOOO.....tebukti kan U KAYA NGAN peminat blogger...heheheh

wah posh bekesempatan p red day kennY......saya tak kesampaian jugak next year lah...hehehehehe

YanaMIB said...

hoho kena sentiasa alert kt widget tu jek..huhu~ =)

Ermayum said...

i baru makan semalam -secret recipe kek pulak hari ni :)

Lady of Leisure said...

wah ramai gak besday ulan january ni yer hehe

Miecyber said...

Roti Nan peberet saya...

Benteng Jerantut di langgar Garuda

FaraCuna said...

wahh..cm menarik..

Rama2Ungu said...

wah wah wah....nak jugeek..jgn lupe kat blog kite pun ade gak..hehehe

AngahSayang2314 said...

wahhh sapa yg bertuah tue yeeee

aslam said...

hai..sy da link..mari tgk blog saya.. info yg baik utk dikongsi :)

Softtouch [Hanim] said...

ok akan cube print screen kan 88888 tu...

Abu Luqman said...

singgah petang....apa khabar

Mawar Merah said...

I went to KR Alor Star. Hahaha

Nashays said...

posh..mak aiii jenuh nak kena lawat nak tunggu 88888...besday sy 88 tau...

Annur Faizi said...

kasi ang paw pun rm888 tau hehehe ;")

aunt T said...

Posh, kenny rogers bagi give away ke smpai panjang queue!!

Hyp3R said...

pusing-pusing xde plax blogchat sambil follow..:)

ros said...

singgahbalas ya..

Mr. TN_SkY said...

Kalau dpt capture..dpt angpau eh? hehe

Mimy Hamid said...

oekh okeh aku nak keja...ada ong tu no...cantekkk je no

O'gosh said...

datang jenguk awek cantek...

Cik Agogo said...

alaaa... lambat lagi... memang kene melawat slalu la camni...

1001 penawar penyakit said...

sekarang pon dah ramai datang blog ni. tak lama lagi lah tu dapat jumlah 88888.

Eason said...

wow 8888 ...ONG oNG ONg .....good numbewr haha ^^

kakchik@ella said...

kita pun suka no. 8. Anak kita pun lahir pada 8.8. Adakah kita yg bakal bertuah?? Haha ..

Nobita Sensei said...

panjang giler beratur.

seedee said...

8=kaya... bestnyer... :-)

~ ( LayDee_N ) ~ said...

hye sis... lama dah x jenguk cni. very2 da busy. Happy New Year sis... contest 88888? aigooooo.... ada 12211 org lagi nii.... ciayok!

EinMall2u.com said...

wahh,..88888 tu.,neway, i follow u..hepi new year..jmput ke blog sy..:)

Mawar Merah said...

Roti gardenia lg sedap dr roti nan.

m2g said...

no 8 ni memang menawan, sebab itulah ramai orang suka termasuk orang cina.

m2g said...

no 8 ni memang menawan, sebab itulah ramai orang suka termasuk orang cina.

Cazari said...

merahnyee

faizah said...

no 8 tuh best kan? ;)

Suhami Ahmad said...

atok nak mintak maaf....atok tak jumpo la cu punyo SB...kat mano ek
^_^

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

blogwalking ^^

Imran nyambek said...

gua suke no 9

dwaty said...

mmg bestla red day kenny... hari sempat pegi sambil sambut birthday lagi... hehehe.. buy 1 free 1... syaratnya mesti pakai merah....

bella said...

ramai yang sebenarnye minat no8. saye jugak minat. weee~ GERRARD jugak no 8!

aleen aiden said...

muahaha,klo penampau ade ke yg nak join..haru betei...hu3

r-5 said...

singgah balik.. hehehe. 888888?? peh hebat sapela orag yg ke 888888 tu en? huhuhu

mrs.sabri said...

bls jejak posh..sudah lama rasanya saya tak ke sini.. :)

zures said...

jauhnya lagi nak sampai...sapalah yang dapat agaknya ya....

mrs.sabri said...

bls jejak.. :)

DaK CoMoT said...

wuuuuu.....88888,....ishhh susah2..hehehh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

i loikes..

brother said...

daaa nk dekat daa tuu.. hohohoh... =)

terbang tinggi said...

suke juge nan no 8
sebab nampak comel

YUL said...

saya lah tu orang ke 888888, hehehe

Kerro Shinobi said...

mak akii..jauh lag nk smpai angka nih..hehehe..kne usaha lbih ni..hehe

pak long said...

salam...
8 no kaya ma....
appy selalu hendaknya

cik wanie LovelA said...

folow me back
http://cikwanielovela.blogspot.com/

saiful said...

what is 8888

Lady of Leisure said...

Lamanya tak nampak posh :)

Ellen said...

wah sis..nak rajin2 ke sini la..hehe

Puteri Balqis said...

salam kunjungan balas + follow ya=)

rifai said...

berkunjung kesini dalam salam kenal follow sukses no 1768 follow balik ya

A'IM said...

SAMPAI 70 KOMEN HA..HUHU

m2g said...

Insya Allah you will find 8888 soon.

Cik Cammy Lia said...

nape date post ko akan dtg wei??

lily lotus said...

ada ong ni :D

ALoNa CintamaniszLite said...

erm..naper ye mendiamkan diri dari dunia blog buat sementara
tetapi bw masih boleh diteruskan
seperti biasa??

hehe..apa ler sebab2 tertentu tu..erm?? ngee..nak menyebok ler ni, kuikui..

Alin Marlini said...

masih mengintai

mrs.sabri said...

hai posh..minta2 la saya yg dapat nombor bertuah tu..hehe :)

zaidi zaim said...

hai posh...

sy pun tgu gak no tu kat blog posh.. k

IxoR@ said...

aiseymen...

blom sampai no 8888....

hurmmm kena datang lagi ne...

;D

mrs.sabri said...

hai posh :)

Rozuan Ismail said...

cari jangan tak cari..hehe

p/s jom g blog wan..borak pasal aiskrim

mzhany said...

lambat lagi nih, xpe kena jengah selalu kt sini ;)

teratai said...

waa...88888 lambat lagi tu!

Seri Bahasa said...

harap2 ade nasib kat no 88 ni..tp tak nampak pun visitor counter tu kat page ni.

Ila said...

bw back..dah follow u ...tq

risa said...

saye new follower anda!! dapat dari dak lady..nice blog:)

Alin Marlini said...

Kt intai Posh tuk 88888, POsh intai kt 3333 pulak ek..

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW..

meh la jenguk belog ai..

salam kenal!(^_^)

mummysyafie said...

tak jumpa lagi ke dear..lama dah tak jenguk sini. ingatkan dah jumpa pemenang 8888 tu. best gak maksud tu..kaya..kaya..kaya..hihihihi

Joy said...

noted. I baru 79778 ;)
siapa la ye...

munna said...

wah! kena intai sokmo lah ni....manatau menang jackpot kat sini

nescafe_ais said...

88888...leh try ni..hehehe

Eyka said...

nice one! hehe:) nti awk rajen pi la join bloglist eyka..mecasih!:)

Delimasari said...

lama giler xdtg ke sini
no 8 mmg ong maaaaaaaaaaaaaaaaa

mummysyafie said...

dah jumpa ke belom?? hihihi...

m!sZ zAL!nA said...

thanx sbb sudi singgah kat blog cikna yg biasa2... blog akak mmg bestkan ramai follower...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, lambat lagi dik 88888 tuee
tapi tak pe yg pasti akak follow..

ummiross said...

Hi posh76, lama ummiross tak singgah sini...

ghost writer said...

82838!

uh sikit lagi!

cinta nabella said...

farah singgah sini :)

Adi Zhaf said...

haha cam cabut no eko lak =P

:: Susah Rupenye Bile Mintak Orang Jawab Survey ::

Ellen said...

Hai sis..mana nak skodeng no tu..nak juga..hahhaaa

Mrs.Sabri said...

hai posh..slmt mlm :)

burnkelana said...

teruskan usaha..

::nuRuLaDHar:: said...

kite tengok sape yg kene..hihi =)

Falcoa wa ! said...

wahhh ~~

Mrs.Yie said...

hai posh..lambatnya nombor bertuah tu :)

Far8 budak baik said...

ade ape ngan no 8 tuu
hahaha

Mrs.Yie said...

singgah petang di sini.. :)

Koding said...

88888....
Fuh... ramai gak tuh...
blog saya baru ada UV 00000000008...
Lambat lagi lah nak kejar...

Koding said...

Salam 88888...

peep said...

sikit lagi nihh..haha :)

Kamsiah said...

salam
hari ni dah jumpa 2 blog yg dok cari 88888 ni

zahidah dihaz said...

ada seribu lebih lagi ni....nak kena terjah selalu ni...heheheeh



New Entry: Kenangan: Student id card

Siti Mashitah Saidin said...

wua.... dpt adiah misteri ka?

Izzuddin Fauzi said...

Woho... 88888 banyak tuuu...

khani said...

Mampir nich...
menarik sekali blog anda, dan saya sangat suka..
Salam....
oh ya ada sedikit info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon semoga bermanfaat...

a.samad jaafar said...

sekarang ni 87870..cantik jugak nombor ni.. errr.. malam nanti nak datang lagi.. mana tau kalau ada untung sabut kan ?

t kasih ke blog saya.. nak follow sini laahhh...

boleh faham n3 loghat perak saya ye ?

Gayahspears said...

8 <--- kekayaan..hihi


posh... sapot blog baru gayah ya..

http://belog.gayahspears.com/belog/

GamUHU said...

8 -- ada seribu erti. keh3x. btw follow kamo.

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/05/tahniah.html

shah-kayrul said...

alamak..lambat lagi la angka tue...tengahari kang nak terjah lagi la...hehehehe

cik ayin said...

wahhhh..heee

Anonymous said...

I'm really glad I've found this information. Nowadays bloggers publish only about gossips and net and this is actually frustrating. A good blog with interesting content, that is what I need. Thank you for keeping this site, I'll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it. california low cost auto insurance

mama iris said...

mcm dah terlajak je...skrg dah 88895 dah...

m2g said...

tiada yang istimewa dari nombor ni tapi no lapan memang idaman ramai.

mykhalis said...

dah lepas dahh.,tahniah2

ratusiput said...

happy weekend gak utk ko.aku tak keje sok.nk pulun g tgk wayang sok..