Klik Jangan Tak Klik

Friday, October 7, 2011

Bukan review pertunangan Ana Dahlia & Chef Riz tapi suka fesyennya!!!

Aku bukan nak buat entry pasal pertunangan anak lelaki Chef Wan

Chef Riz
&
Ana Dahlia

Tapi minat tengok fesyen baju kurung moden ni
so sweetkan
takdela nak ikut meleret bunga Ros sampai ke bawah tu...
cuma suka kaler & pesen part atas tu
grantkan walaupun engagement ajer..

kot2 siapa nak kawen or tunang leh jadikan reference

Santek gak Ana Dahlia ni walaupun sebelum ni aku kenal pun idak
yelah pelakun tempelan jerkan...

tapi rezeki ...amekaw bakal jadi menantu chef terkenal
Chef Wan lagi
kelasssss kau!!!

Tapi apa2 pun kita doakan semoga pasangan ni sampai ke jinjang pelamin
walaupun macam2 dugaan yang aku dengan

Yang penting sekali restu dari orang tua sgtlaa penting
kalau tak dapat restu ni payah sikit
kebanyakan rumahtangga yg tak dapat restu ni
mmg huru hara jadinya

Psst: Jgn main2 taw la ni Da J lagi laku dari anak dara...kalau santek siapa pun nak...

33 comments:

NUNU EERA said...

bunga kat bwh bju tu nmpk mcm berat tpi sgt cantik kan.. ;)

♥cikmOt♥ said...

memang cantik baju dia...lebih cantik dari baju memek...huhuhu

Joy said...

cantik dan langsing la di ni...ohh pelakon rupanye..

Gieyana said...

kelass ko..mmg cantik bj dier kan..:D

mohdhazlan Dreadlock said...

cantik..:)

Ain Nadzri said...

cantik! :) http://ain-pinkhouse.blogspot.com/

-oP_ida- said...

bajuuu dia memang vouge abesss........

A D I A said...

nak pulak chef wan bermenantu kan org melayu ek hehe. ingat nak mat salleh je. apa2 pun ana dahlia mmg sweet.

Mimy Hamid said...

cantik dan kelas..oh dia ada berlakon nora elena ..baru aku tau nama dia ni..hehehe tapi rezeki dia bermenantukan chef wan...chef wan pun tak memilih kan..good

Rinna said...

Setuju sgt..baju dia..cantik..tak sarat..sgt..sweet jerk..

el said...

w/pun janda tp mantop baru 28 taun tu
a'ah seyes dia cantek n baju pun gojes
like2

Dee said...

cantikkan dia..mekap cantik, baju cantik, gambar cantik..mcm perfectlah..

hyazz said...

cantek baju nye

YanaMIB said...

cantek cantek..sy pn xkenal ana dahlia ni smpi lah dia nk jd menantu chef wan..mmg kelassss..huhu smoga hubgn dorg kekal hingga ke syurga =)

Zue AnnaLeeya said...

samala... suker tgk baju dia... cantik...
mekap pon tak over... naik serinya...
ana dahlia nih kan yg blakon nora elena tuh...
yg kwn satu opis dgn zul dan wan sharmila tuh...
tp comei kan ana dahlia nih...

SURIA AMANDA said...

yer ker...naper i sampai la ni x laku2...eh..eh...larikkk..

mamaNoriz said...

janda 2 kali tpi ngalahkan ank dara uuuu,,

hantaran pun 20k...huhuuu

Shu Shinju said...

baju dia mmg cantik kan..shu bekenan abis !!!

Mummy Adriana said...

ana dahlia nie yg berlakon cite MANTRA tu ke? weeeeee pesal cntik lak..kehkeh,tpi baju dia mmg glamour bebeno..;)

Yana Kama said...

cantik2 baju dia..ana dahlia ni 1st movie dia berlakon da terseksi sket..suka denagar suara dia,serak2 camtu :D

ieda said...

ye restu ibu bapa .. adik beradik , saudara mara tuu pun penting ..
kalau ada budi bahasa .. baik dan x sombong dgn ahli keluarga .. janda ke , berkongsi kasih ke , insyaallah akan direstui dan didoakan selalu kan beb ..

Mr feckry said...

die ni mmuke melayu klasiik

Diyanazman said...

wah first time tgk gambar2 ni.. cantik baju tu.. org pun cantik...

Eri-chan said...

bawak balik kawin kat sg koyan ni nanti...harus kecoh...kelakar gak baca facebook chef wan.. puasla dia nak cari tempat tidur untuk guest international dia..
chef wan tu rendah diri orangnya. cool jek..

ALoNa CintamaniszLite said...

baju dia ni..mmg lawa...cantik dari gaun memey yg dikatakan mahal gila2 tu, huhu...baju ni mmg cukup kain...cantek..tambah pulak yg pakai tu pun cantik dan langsing orangnya..harap2 budi bahasanya pun cantik dan seindah orgnya lah. Biar jadi menantu kesayangan chef wan jgk..kan..

Bitt (double IS) said...

really nice ;)

Aizat Chik Suliman said...

Salam Singah dari lepaksonline terima kasih sebab sudi jenguk ye :)

simply nana said...

memang canteq...saya sokong

Softtouch [Hanim] said...

cntik kan dia..suak tgk..nmpak lembut n sopan santun..bestnya jd menantu chef wan...

tiefazatie said...

mmg cantik nie bj die..hee

Mama Gee said...

dress dia lawoooooooo

rasp said...

agaknya artis ker....
tak tau pun...
cuma masa tengok pics dia kata mmg lawa tul...leh jadik artis hehehehehe...

akuzle said...

sy slalu tgk ana dahlia neh blakon n suker ngan penampilan n pembawakan dier. simple, humble yet still anggun. ske tgk muka dier. x sangka plaks janda n bercinta plaks ngan chef riz.