Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 10, 2011

Breakfast termahal vs Nasi Lemak Tersedap!!!!!!!!

Hamek kaw!!!Dek sbbkan tak sempat nak tapau
breakfast beli jelah MCD...

Ingat ada harga promo
RM4++ tu
dulu2 adakan...rupanya la ni MCD buat breakfast promo
yang RM4++ tu untuk weekdays ajer
bukan weekend...
hampeh betul nak coverline tak sempat dah teroder
mahal terlampau
RM8++ hokey.....

Pastu ada hash brown sekali...yang paling aku tak suka
tak tau naper mesti rasa nak termuntah kalau nampak hash brown ni
atau mungkin dah jemu...tp kalau ada yang suka mmg layan ni
tak taupun kalau tk nak leh request harga murah sikit
dalam RM7++...takpun aku kasi jer sesapa kat opis ni...ramai yg suka

tapi tak leh nak kata ...coffee Arabica McD ni mmg sedap sgt!!!
bila dah rasa
nak lagi dan lagi


Baik aku makan nasi lemak lagi murah
Nasi Lemak tersedap (bagi akulaaa)
tapi aku tak tifu...semua kengkawan opis pun kata sedap...
lain dari yang lain murah pun murah
RM2.20
Lauk wajib aku mesti "paru goreng" lain dari yang lain
dgn sambal yang mmg sukar nak dikatakan kesedapan unless korang rasa sendiri

Psst:Ini kedai tepi jalan jer...takde nama pun kat tepi Jalan Tandang, PJ jer...budak muda pakai "Van Rusa Merah"


21 comments:

ratusiput said...

aku tak ske mmg bfast mcd.ntah apa2.mahal lak tu.tak kenyang.menyesal lg ade kalau terrrbli.ehehe...

lieyalatif said...

rm2.20 jek sis...siap ngan paru tu kek...mmg murah tau....kalo kat sini sah2 dah kene 3 hengget setengah dah tu heheehehe....

sesekali layan bekpes mekdi best gak sis.....

Rinna said...

Wow nasi lemak paru..sedapnyaa.. :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

biasalah tu dik dah namanya mcd, cam tak berbaloikan makan hass brown ngan mc egg cam tu RM8+++.sabau ye dik .sedapnya nasi lemak ngan paru tu.cik ina pun suka makan paru goreng.

mamaNoriz said...

eee, mkn mCD tu tak puas tpi duit kuar cam air kan...huhu

kite pun suke ada paru goreng, makin selera makan :)

Cik Tetra said...

sarapan yg paling best n sedap bg saya mestilah NASI LEMAK!! nasi lemak ttp the best!! hehe.. :)

Dee said...

dee suka je hash brown tu..tp mmg mahalkan bfast kt mcd..baik beli nasi lemak je..hehehe..

Mama Gee said...

laaaaaa ai pun br tau ni..ingatkan harga weekend sama gak...seb bek terbaca entry ni :)

NUNU EERA said...

breakfast mcD my feberet.. nsi lemak lauk pru plk feberet mr. tunang. hehe..

syanasaid said...

mmg lagi sedap nasi lemak dr bfast mahal

hash brown ni kalo xkena gaya minyak lebih
tu yg kadang aku pn xsuke

rasp said...

alaaaaaaa kalo dekat mau i minta u tapaukan sebungkus kat i tauuuuuu....
i pun suker paru goreng tu.....

Mimy Hamid said...

nasi lemak tetap pujaan di hati...lagi kalau alas daun pisang nyum nyum...aku tengok pun nampak sedap...paru jugak kesukaan aku..aku tak pernah lagi jejak bfast MCD tak lalu tu pasal tak beli heheh..

simply nana said...

betul2...kadang nasi lemak bungkus daun pisang ini juga yang dicari walaupun tak de jenama...ermmmm...menyelerakan je yg ni.

wahida said...

hah? rm2.20 jer? murah giler...jeles!!

tiEra said...

i vote for nasi lemak!!!!hehe

tiefazatie said...

nasi lemak gak best!

Softtouch [Hanim] said...

sy suka brekpes mc d dr nasi lemak ....

el said...

perghhh nasi lemak tu mmg nampak sedap gilosss...el x nah bekpes Mcd..rs rugi je bekpes kt situ..hehehe

ct rahani said...

lama x makan nasi lemak.. kalau sy suka mkn ngan ayam goreng jer.. lain2 lauk cam x berapa masuk ngan nasi lemak..

gee ryder said...

sedap sedap sedap ! hehe

ALoNa CintamaniszLite said...

paru goreng tu......!!! sesuai sgt ler ngan sambal nasik lemak..huhu