Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, January 12, 2011

Jom terjah Kenny Rogers

Nak share dgn peminat Kenny Rogers Roasters
siapa yang nak makan percuma silalah terjah
Kenny Rogers yer

Tapi Promo ni
untuk
hari ni saja
12/1/2011
start pukul 10am
sampaila restoran tu nak tutup
Satu hari jer tawww!!!

Tapi bagi yang tak tahu sebelum pergi
kena tau syarat2 nyer dulu

Syarat dia senang jer yang penting pakai apa saja
kaler merah...tak kira la lipstik merah, cap, tudung, baju ker...
kalau dalam yang merah itu aku kurang pasti boleh diterima ke tak hehe
apa saja kaler merah

Bukanla makan free gitu jer...
beli 1 quater meal percuma 1 lagi
murahkan!!!

Psst: Yeye jer aku nak pi...tengok kalau Mr Y nak boleh la aku terjah.....masalah tang beratur yang tak tahan tu huhu

33 comments:

Softtouch [Hanim] said...

mesti ramai nie...tp jauh plak dr tmpat keje...xde rezeki...thanx sis for the info

mama tisya said...

kt BTS kennyrogers beso...tp sure rmi serbu kn..kita ingt nk p gk kt kl convention cetre tp tula tgk camner..kalo Q pjgggg sgt kena cr tmpt mkn lain la...hehehe

atty's said...

kiranya sampai malam lah kan posh..tgk lah camne kang.kalo rajin.

☆ lieya latif ☆ said...

tu ar sis, nak kene pakai baju merah nie...tapi mcm tahun lepas...mak oiiiiiiiiiiiiiiii...yg beratur kemain panjang kooooooo.......

A D I A said...

tema merah jugak Kenny rogers ni, macam tema AJL.

ratusiput said...

arini ke...ehehe...cam menarik je ni..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tue la beb..bab nak beratur tue yang hazab tue....adoi...cam taun lepas..last2 aku tension terus cancell makan kat KR...

skooz-san said...

blaje la ~ :D

mr_mrs mikko said...

eeeii,
nsb baiklah kenny rogers jauh dr tmpt aku..
huhuhuh..

:)

el said...

tulah igtkan huby td..nak pi x KR rini ada ofer beli 1 dpt 1..ntah dia bgn x nti..dia tu sllu tido mati hahahah

lady XOXO said...

ya sis.. betoi2.. adik xoxo baru gitau tadi pagi.. sbb dia kerja kat KENNY ROGERS ... ehehheh

Madam Bling Bling said...

ehem, bra merah bleh diterima pakai ke idok? kalo agak2 diterima, mau gak...mane la tau kot2 dapat buy 1 free 1 tetibe buy 1 free 24 ke, wuahahahahaha! tengs for the info babe!

Isteri Yang Comel said...

wah best nie...

Rinna said...

Sure ramai laa org yang pergi kat KR nie kan..dan semuanyaa merahhh jerk.. heheh.. :)

Joy said...

harus ramai org hari ni..

Rama2Ungu said...

kompem packed tu kan..huhuh...tapi sini KR paling dekat kene g Seremban 2 Jusco tu..Huh..malasnyee nak g sana sebab bepusing2.hehehehe

saya_arief said...

lame xmakan kt kenny rogerss..
:D

zura@iwan said...

owhhhh...i x pegi la...jauh frm my opis...hahaha..lgpon x pakai merah rini...pakai biru...

-aNida OtHmaN- said...

RED KALER 4 today...hoyeh..hoyeh
ada change nie p menebeng depan KENNY satg..hahahaha

Dee said...

last year pegi frust giler..org punyalah ramai..so, malas nak pegi..unless beratur awal2 pagi..hihihi..

iNa said...

jom ramai2 serang krr..

YanaMIB said...

wow..sume outlet kenny rogers eh cemni? hehe..byk dh tpt wat promo..dominos pn ada promo...hee~ =)

saharinasaharudin said...

wahh..best best..
nk pegi la jgk :)

Siti Hajar Masri said...

nak share kat blog saya boleh?nanti sy link ke blog awak..

mamawafiq said...

n3 awak ni buat saya rase lapar la... huhuhu

LyNn HaMzAh said...

dah pakai tudung merah dah nie...tp mesti ramai yang beratur kan...

NUNU EERA said...

mcm menarik je sis.. laz year pny tlepas.. kali pun tlepas jgk la nmpknye.. :(

CikLilyPutih said...

ala dah lunch domino la, ishk rugi betul lah

Cazari said...

belanje la

Mawar Merah said...

Oh. I akn serbu Kenny Rogers japgi dgn incik hubby. huhu!

Mimy Hamid said...

mana la KR terdekat aku nak cari kat sini...hmmmmmmm menarik tul la promo ni

rasp said...

confirm ramai yg terjah...
bila ramai2 nak nak ke q, malas plak kan :)

Delimasari said...

dapt mkn xyah Q
kawan sudah q awal222...