Klik Jangan Tak Klik

Thursday, November 3, 2011

Mr Tomyam!!!!

 Sajerkan tayangkan waktu dah habis lunch...kasi korang terliur sikit
lately ni mmg sibuk giler...dgn kerojer yg terlebih sudah
nak hapdate kat umah tenet lak tenat
Streamyx kena sambor petir!!!la nikan petang2 jer hujan
Telekom nak datang repair pun saper yang ado kat umah huhu
So terpaksalah curik2 hapdate blog kat opissss...
jenuh nak coverline menghapdate ni....kalau aku tak blogwalking harap maklum yer

Meh kita check it out the menus yer
 Jangan tak tau kat sini kalau Jaya Jusco member...leh dapat 10% diskaun tawww
tapi korang kena alertla 
kalau tak kem slm
Untuk kad kredit yang lain pun ado....
 
 deko~deko
Beverages laaa sgt.....Mr Y oder ais kosong...jg badanla sgt!!ker budget hahaha
tapi bini dia mesti mau air sedap..
"Thai Ice Tea....ala ala teh 3 lapis"

"condiment"
kalau tak cukup rasa tambahla apa2 yang patut
tapi aku cili kicap tu wajib baru la ada kick nak makan

Wajib order...Tomyam Seafood sedap beb tapi portion alahai ciputnyer..
aku share dgn Mr Y berapa hirup jer dah habess

Yang kami order

Nasi goreng Ketam...sejak jatuh chenta dgn Nasi goreng ketam
kalau ada aku mesti wajib order punya


Nasi Goreng Belacan...tak macam punnnnn tapi terasa


Here's the bil...ok kan yang penting ada diskaun....
Nilah restorannyer Mr Tomyam...aku pi outlet yang kat
Sunway Giza....kalau nak rasa kelainan masakan Thai sebenar leh ler datang sini....service dan food not bad aku kasila 3.5****

Psst: Semenjak dua menjak ni sukalak melepak kat Sunway Giza sbbnya senang parking & bnyk tempat makan2 yang bess2































20 comments:

mama tisya said...

kt area mn ada lg mr tomyam ni??air 3layer tu nmpk menarik

Joy said...

mujur lunch td pun mkn nasi + tomyam . kalu x harus terliur gak ;)

el said...

awat dberi nama Mr. Tomyam?
npk simple sgt nasi goreng belacan tu...:)
lama x mkn tomyam2 nieh...

kakchik@ella said...

KC pun suka sunway giza posh. sbb kat situ ada kipas besar!! Hihihi.

Waaa .. esok2 buleh la KC cuba Mr. Tomyam tu. cam sedap jer.

zailamohamad said...

nampak macam sedap;)

apak cikidong said...

tak pernah terserempak pulak sebab salu gak lepak2 kat sunway giza ni.. ehehhehe

lieyalatif said...

ish saje laa posh ni!! petang2 bikin perut org lain meragam lapar tau tgk pic2 sume ni....aduhai, terus terase2 nak mkan tomyam lah sis!

Rinna said...

Alahai ciputnya tomyam tuh tak puas makan kalau gitu..:)

Suka laa dengan teh layer..tuh :)

syanasaid said...

huk tomyam ciput tu mahal gak
tp kedai econ selesa gini mmg mahal kan

aku lapar tgk menu2 ni :(

YanaMIB said...

mkn 2 org rm40+..agak mhl jugak la sbb portion tom yam ciput nau..huhu~ tp klu sdp boleh la nk try bila2 dtg cni =)

ieda said...

sedapnya layan tomyam ! .. keciknya portion tomyam dia .. adehhh kalau I beb haruuu x cukupp ekkek :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

TOMYAM ADALAH PEBERET CIK INA,MAKAN NASI PANAS NGAN TOMYAM , SEDAPNYA. FIRST TIME DENGAR MR TOMYAM.CAM NAK CARIK TEMPAT NI.

NUNU EERA said...

mcm sedap nsi gorg ketam tu..tpi mcm agk mahal.. klu sedap blh jgk try..

JMR said...

walaupun dah dekat, tapi baru skali je pegi Sunway Giza..tp masa tu bru bkk, takde lak jmp Mr Tomyam nih.

JMR said...

walaupun dah dekat, tapi baru skali je pegi Sunway Giza..tp masa tu bru bkk, takde lak jmp Mr Tomyam nih.

afzan said...

macam sedap je!

Mimy Hamid said...

like like la tomyam...aku bawa encik awak mesti dia suka ni...thanks posh reveal..agak menarik ku tgk

NM02 said...

terus rasa nak pekena teh 3 layer kat kedai mamak.. hehehe

DaZzlingLilLy said...

terliur dah tengok tomyam tu..slurpppp

ct rahani said...

sy lak lebih prefer kt kedai tomyam yg biasa2 jer.. janji tomyam thai.. murah n sedap.. hiks..