Klik Jangan Tak Klik

Friday, November 4, 2011

Baju Raya Kurung Purple!!!!

Salam pagi Jumaat yang mulia ni...
hari yang terbaik antara hari2 yang lain
  tapi paling bess sok tak kerja dan cuti panjang....
Selasa baru balik keje hehe
Ni bukan antu mak lampir yer...saja jer nak tayang rambut curly2 hehe
mmg suka kalau ada function
mesti nak buat rambut curly2
  rasa glam sikit dari hari2 bese...
walaupun ada curling iron sendiri...tp susah kalau nak DIY...
yang senang tadah jer kepala kat salon...habis citer tau2 dah siap
Kan dah feeling2 nak Raya Haji...
so sajelah nak citer pasal baju raya
mmg takde istilah nak ada baju raya untuk raya haji
So recycle jerlah baru raya ari tu...
Lagipun Raya Haji pun tak meriah sangat kalau kat sini
dibandingkan dengan Kelantan dan Ganu
tu sbb oghe kelate dan ganu...kalau tak balik raya bese takpe
tapi raya haji mmg wajib balik
Samala jugak kat Mekah ...Raya haji lebih meriah...
Incase aku tak berkesempatan nak ucapkan "Salam Aidiladha"
Me dan Mr Y
mengambil kesempatan ni mengucapkan Salam Aidilfitri
kepada semua umat islam
especially geng bloggers yang meraikan...
dan juga memohon maaf jika ada salah dan silap
kita O ~ O balik yer....
yang balik beraya...ingat2la org tersayang berhati2 dijalan raya

Tak tau nak masak rendang ke tak raya haji ni...bess ni kalau dapat daging fresh
leh buat rendang tak pun buat sate goreng nyum2

Psst:Raya Haji ni tak plan nak merayap ke mana2 lagi...

18 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

cantik lah ko buat rambut curl cam tu, kaler baju purple pun sesuai ngan ko. ni yang jeles ni orang rambut panjang, macam-macma boleh buat.

lieyalatif said...

cantik sis rambut you....bergulung2 lagi...mmg cun lah....alah you mm cun pun....style ape pun rambut tetap nampak cun....ini puji ikhlas tau!

** selamat hari raya aidiladha buat sis sekeluarga....

lizz said...

cantik kaler purple..i loike..salam aidiladha

Mimy Hamid said...

huwaaa ko buat aku nak nanges je...nak balik kg gak la sambut aidiladha

ct rahani said...

cantik rambut sis.. sy pun sama baju raya recycle jer..

selamat hari raya haji jugak utk sis n family..

nieysa:) said...

cun ! (:

makdara TERdiva said...

selamat hari raya haji dear :)

el said...

at least posh ada gak felin2 nak beraya haji..el ni mood raya pun xde...sedih noks

esok el keje lagi..baguih la keje..xde lah tensen nak masak2 bagai...

Fabulous Me said...

Awwwwwww chantik!!!!!!! Selamat hari raya aidiladha sis..

Rashid said...

Selamat berhari raya juga utk posh ..

sate goreng? hehe.. pertama kali dengar ..

rATu kEBaYA said...

Selamat hari raya...

esok masak apa?

mamaNoriz said...

mmg posh betul!

cam pengantin baru pun ada...hehe

salam aidladha ;)

Rinna said...

Wow purple I like..heheh.. Selamat Hari Raya Aidil Adha utk Posh sekeluarga.. :)

Pondok Usang said...

sangat cantek... =)

Dee said...

rambut curl tu mmg cunlah posh..baju pun cantik..

Cik Adek Manes said...

rambot chantekssss.. !

fikaryna said...

rambut cantik..baju cantik..posh lagi cantik..aww..hehe..

dear..selamat hari raya aidil adha..

dr ryna, en.fika n affan..:)

mummysyafie said...

cantik nya rambut..suka la curl² camtu.