Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, August 31, 2010

Posh76 GiveAway Anniversarry 2010

ENTRY MELEKAT SEHINGGA 31/8/2010

Akhinyer aku buat satu
special GiveAway Anniversary
for my coming
wedding anniversary


Memandangkan this year nyer anniversary jatuh pada bulan
Ramadhan..iaitu pada 16/8/2010
takkan nak p honeymoon kot
nak buat aper kan...takat pandang2
kang tak pasal2 kene bayo kifarah
so kitaorg just do pra honeymoon

So kalu korang berminat nak joint this
"Posh76 GiveAway Anniversary 2010"
silakan lah yer
jgn memalu2
memalu tak dpt hadiah la yer

Syarat~syarat penyertaan

1. Terbuka kepada semua tak kira dah kahwin ke belum
lelaki atau perempuan

2. Kene jadi follower kalau tak disqualified
(paksa...takdelah lepas ni kan ada bnyk GA so senang u all nak tahukan new info)

3. Tak perlu letak gambar anniversary ke apa..
tapi kalu maless nak mengarang boleh letak
gambo yang berkaitan dgn anniversary yer
(mudahkan)
korang mesti nak tau kenapa apa aku tak buat entry submit gambarkan
sbb susah kang kalu anak dara atau bujang nak letak gambar apalak tak sesuaikan

4. Gambar aku tu pun tak perlu letak kat entry u all

5. Buat satu entry kat blog u all dengan slogan "SAYA INGINKAN ANNIVERSARY saya disambut dengan .......(ikut suka korangla nak panjang berapa bnyk)
slogan ni berdasarkan samaada realiti (sah2 untuk yg sudah berkahwin bercerita pengalaman
annivesary u all kan)...tp untuk tidak mengecewakan
bagi pasangan belum berkahwin pun boleh...ala2 fantasi gitu

6. U all kene TAG sekurang2nyer seorang blogger untuk buat GA ni
dan siapa referral u all untuk GA ni

7. Lepas wat entry kat blog sila linkkan entry tu kat komen supaya senang nak tengok & nilai ~

8. Tarikh tutup: 31/8/2010
(lambat tinggal)

9.Hadiah?????
Hadiah yang dah confirm terang2 ler dari Pra Honeymoon kitaorg
based on this picture yer...

Aku akan memilih 6 peserta dengan slogan paling unik, kreatif & menarik
tetapi hanya satu peserta namanyer akan dicabut untuk berpeluang memenangi
hadiah....so sila buat paling bess yer

Untuk pengetahuan korang aku buat GA macamni pun sebab nak berkongsi
dgn u all yelah kdg2 kita ketandusan idea untuk plan our anniversary
so info ni aku akan simpan untuk masa2 akan dtg
AMACAM ok tak my 1st GA hehe

Kalau ada yang tak faham sila tanya kat komen or can email me at
isma@gpstech.com.my

Psst:Lepas ni nanti aku update gambo pra honeymoon yer...tunggu lagila yer...tp cam bese muka aku sorang jelah gedik....gambo GA ni pun jenuh pujuk nak kasik dia enterprem...



59 comments:

Eri-chan said...

hua hua..
mcm nak join
tp apa yg mau sy angankan ya...

NeenaAnuar said...

waaa... well done babe! *clap clap*

I kalau tang tempek gambo memang laju.. tapi kalau tang nak mengarang ayat agak slow sikit.. but demi support u.. insyallah i'll joint! Tak memang pun takpe.. yg penting.. support kawan2 blogger kannn.... :D

wah! dimanakah tempat pra hanimunn you tu yer? tak sabar nak tahu nie! hehehe... :D

~~zAnAfAhMi~~ said...

salam Posh...mcm best je..
ingat nak join tp tgk la kalau ada masa (masa tu ada je....rajin dgn malas)

ikiqzana said...

mesti meriah GA ni.. x sabar nk negok sape pemenang nyer.

mummysyafie said...

best..best..kena tunggu feel bercerita. dah ada esok..saya link kan kat sini.

umi_e said...

Salam...

Happy ANniversary in advance lah ya...

* suka nak join GA tapi sebab kena buat n3 dan tag2 lagi... tak jadilah sebab kak e ni memang kurang pandai nak buat tu semua... :D Apapun harap GA ini akan dapat sambutan hangat daripada yang lain :)

atty's said...

adiah lumayan..mesti ramai yg join ..

Softtouch [Hanim] said...

InsyaALlah nk jointp tggu org yg lain dulu..nk tgk mcm mana dorang buat..semoga giveaway ni dpt sambutan yg menggalakkan...

makdara TERDIVA said...

nak verangan memang best..bab nak mengarang ayat tu nanti aku usahakan.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

insya-allah beb..i will join later...harus..harus.. :)

pstt: dah dapat dah semalam..anyway thanks a lot..lup u lah.. muahhhhhh

y@n@ M!B said...

finally GA frm sis! yeayyy~

awat dikaburkn gbr mr Y..? haha~

sy draft dlu..ayat kena ks kaw kaw baru leh menang kan..ngee~
dh mcm ala ala projek alpha...gambate! ^_^

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

macam seronot je bunyinya

mamaafzal said...

dah join!

http://breastfeedingmum.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversarry-2010.html

mamaafzal said...

dah join! sila terjah yek...

http://breastfeedingmum.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversarry-2010.html

Dee said...

good luck utk semua peserta..x sabar gak nk tgk sapa pemenangnya..hehehe..

makdara TERDIVA said...

POSH..aku dah join GA ni..sila semak jawapan yer..haha!

http://diaryumi.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversarry-2010.html

rasp said...

bab nak mengarang nie me agak kemalasan....
so hehehehe gud luck kepada peserta2....

ermmmm tak aci kan kalo nak wish skarang hepi anniv...hehehehe

makdara TERDIVA said...

beb, thx bgtau psl nak tag org tu..nah..aku dah tag..tp 2 org..haha

http://diaryumi.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversarry-2010.html

ieda said...

waaa best2 beb .. mcm nak joint .. tapi tgk dulu hehehhe

mamaafzal said...

korang, macamana nak tag ye?? sori la, from zero knowledge menjadi blogger....:o)

Gee said...

mo ikuuuttt...leh ka...heee

qellissa said...

nak join..nak join...tp malaslah babe nak wat karangan...hahaha..xpe2 nt i cuba utk join ye..happy anniversary in advance babe..sama bulan ye kita kawen..ngeee

black_mel said...

kalau single cmner?x penah tpikir pun nih..huhu...

mamaafzal said...

kak, dah tag dah.macm tu je ek?senang je rupanya...:o)

Ms. MieRa said...

mcm bez jerk contest nih... simple jerk.. rasa nak join lar..hehe

nads said...

awak, tarikh anniversary kita adalah sama ok...dah pre honeymoon ke? bestnyer....hehe

Hariz said...

Saya tiada pasangan so mmg xleh lah nak join. =.=
So sad


New Entry Prof-Hariz
Solat Jumaat

mJ said...

sudah join, ini dia punyer link
http://mrsjon.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversarry-2010.html

Naza system said...

Assalamualikum, saya ingin mejemput anda ke program kami. Program kami berfungsi dimana kami akan menyenaraikan blog anda, dan kita bersama2 klik iklan rakan2 yang lain. dan secara tidak langsung rakan anda akan klik iklan anda juga. Program ini PERCUMA buat masa ini kerana saya ingin mengetahui sambutan kpd kami. Terima Kasih kerana membaca dan kami minta maaf jika kami post komen tnpa izin anda. salam. http://www.nazasystem.com/

mida said...

waa...
best niy law dpat join..
p nak cter anniversary aper yer..
pk jap...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

sangat meriah disini... :-)

ERMAYUM said...

hi posh :)

hepy anniversary :) moga bahagia kekal dunia akhirat, panjang umur murah reseki

- i da ditertag by sweet sour terpaksala dgn rela hati menjoin :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam ramadan selamat pose

Bitter Sweet said...

happy anniversary posh, aku nyer anny 18/8 selang 2 hari je no kita :D

SyAmSuL AnUaR said...

Menarik gk...


Saya Suka Cara Kamu Berfikir

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

mummysyafie said...

dear, i nak join..

ni entry nye

http://mummysyafie.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversary-2010.html

Adyshariz said...

salam ramadhan,

aisha join GA

id follower : adyshariz
email : najwwa@gmail.com

link
http://ady-shariz.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversary-2010.html

TQ

y@n@ M!B said...

settle sudaaa entry giveaway...

http://ctliyana86.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversary-2010.html



^_^

dyansayangidris said...

sudah follow dan ini link nye ye madam posh76
http://dyansayangidris.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversary-2010.html

Delimasari said...

ada giveaway = SIS xde idea nk wat

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

saya dah join entry give away.. huhuw~

ini link saya yer:

http://jueamer.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversary-2010.html

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

saya dah join entry give away.. huhuw~

ini link saya yer:

http://jueamer.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversary-2010.html

ALoNa Cintamaniszlite said...

Tahniah pasal dh wat GA pra anniversary ye..hehe
Tingin gak nak join tp mmg tak penah join lagi..blur ler jugak ni, hehe

Anonymous said...

Nice post and this mail helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.

mr_abs said...

hmm..anniversarry apala dp kmk join owhh? hmm

~dARlee zURiS~ said...

hye...
saya dah join juga :)

http://mydarleeluv4eva.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversarry-2010.html

kalau tak cukup syarat,kasi tau ek.
tq!

Zezebel said...

Salam kenal.
masuk-masuk jer dah jumpa entry untuk contest. langkah kanan ni. Hehehehehe....

sall said...

Salam kenal...
saya dah join juga :)

http://sallcontest.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversarry-2010.html

kalau tak ada kekurangan bagi tau ye.

AngahSayang2314 said...

salam ramadhan 14

jalan2 cari kawan.. i follow uu & kita tukar2 link

alya said...

salam... akak saya dh join... sangat berminat ngan contest akak....

http://alya-nurkasih.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversary-2010.html

NeenaAnuar said...

POSH darling.. I dah joint your contest yerrr! this is my link! ;)

http://neenaanuar.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversary-2010.html

Amni said...

Heee.... teruja! saya dah follow... saya dah buat entri jugakk... ni link dia... hehe..

http://mrsamirul.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversary-2010.html

ztie said...

salam..~ dah follow dan ni entri saya~ terima kasih! XD

http://duckandrun1303.blogspot.com/2010/08/posh76-giveaway-anniversary-2010.html

Delimasari said...

salam poshhhhhh

pak long said...

salam....
moga terus ceria dan berbahagia..

rafhan said...

Lor, esok ke tarikh tutupnyer..

~~oOpEt~~ said...

xjmpe shoutbox..terjah sni :)

Little Writer said...

x jmpe shoutbox jugak.
hehehe.
blogwalking backk.(: