Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, August 31, 2010

Kalu aku mau bukak kedai korang mau ker

Sebelum aku start mukadimah aku
ni...aku nak wish
"Happy Merdeka Day"
Aku tau korang mesti pergi merayap bersoping sakankan

Nak tanya
kalu aku mau jual fake eyelashes ni korang nak beli ker
yang aku jumpa ni bukan jenis plastik tu tau
yang ni jenis fibre yang baik punyer
senang nak pakai sebab macam bulu mata betul
takdeler nampak fake sgt

Nak yang nak natural pun ada

Nak ala barbie pun ada

Yang ni lak eyelash applicator
macam nak rak aku dok cari kat SASA
semedang jer habis stock
last2 jumpa jugak
Ni kalau jenis yang susah sgt nak apply leh ler guna
tapi kalu dah expert applicator ni tak main dah
bukan aku yer aku still dok ketaq

Bukan apa aku dgn tokeh kedai tu cam mesra alam
pulak cam bess jer kedai dia mcm2 ada

tu yang nak share dgn uall...habiss dah korang asik tanya2
pasal fake eyelasheskan
daripada phening2 nak beli merata meh beli kat aku
Aku ni nak beli yang mahal2 sgt tu rasa tak sampai hati lak
setakat nak pakai sekejap
kalau artis cam Rozita Che Wan tu berbaloi gak

Psst: Kalau korang nak order kasik tau sama aku naa...cuma aku belum la officialy bukak kedai online lagi...tgh usha barang apa aku nak jual

18 comments:

eqbalzack said...

mengikut firasat abg eq la posh...time raya ni permintaan utk bulu mata palsu ni sangat tinggi...

'permintaan melebihi penawaran'...hehe

Mr feckry said...

lu try pakai meh wa tengok

Eri-chan said...

uhhh Mimy mesti suka, i ada gak beli utk dinner dulu2 tapi lepas tu tak pakai dah...eeheheh susah naaa nak lekatkan

Mia-Ina said...

bagus gak klu kak posh buat bisnes nie

Kak Mah said...

posh....ku nak jugek..tapi tunggu la lepas bersalin sok...

y@n@ M!B said...

wah sis nk start biznes..hehe~ nice!

nk request leh?? wat la tutorial cara² pakai eyelashes..wpn buleh cr kt youtube..tp sbb slalu bukak blog sis kn...alang alang gitu hehe =)

Dilily said...

Interesting jugak nie.... boleh bg tau harga eyelash aplicator n harga-harga fake eyelash .....

-NiD's- said...

nanak...nanak.......mcm-mcm style ada....

CintaNajihah said...

jual laa. insyallh sye beli, cz sye ske pkai eyeslash ni. heee

IxoR@ said...

woOowww...

suke tgk bulu mata palsu nie...

sy sokong klu Posh nak buka kedai online...

caiiyookkk!!!

;D

si biskut said...

posh,ape kate ko pakai lu n then ko show kat dowank..

NeenaAnuar said...

I sokong kalau u nak wat business nie... leh wat side income kann.. I tak berapa nak pandai guna bulu mata pelesu.. teringin nak pakai sebenarnyer... heheheehe...

ieda said...

waaaa nak2 beb .. haku akan jadi sebahagian pelanggan tetap mu beb .. hehehe

haaa banyak yg nak di jual niehhh sure lakuu nyerrrr :))

NUNU EERA said...

pnh try pki tpi melekat gam die kt mata.. pas2 mmg da xtry lgi da..hehe..

Rinna said...

Hmm..tgk org pakai cam best jerk..teringin gak..tapi takut tak kena plak..hehehe..

AngahSayang2314 said...

macam nie bole jadi macam eja la.. hehehe

mummysyafie said...

yang aplicator tu mmg tak reti pakai. selalu pakai manual je..pakai tangan..hihihi...

ikiqzana said...

bole2 jugak.. bila bole kasi jual online ni posh.. nk sebelom raya bole ker? hihihi.