Klik Jangan Tak Klik

Monday, January 17, 2011

Kenapa Prosperity tak sesedap dulu!!!

Aku dok terliur gak nak terai
"Prosperity Burger" ni bila promo
keluar....macam biasalah time nak dekat
"GONG XI FA CHAI"
nila baru dia keluar
So apalagi ajakler Mr Y merambu tgh2 malam nak terai sgt
Mr Y tak makan dia kureng sikit kalau fast food ni
aku pun sama ...tp dek sebab untuk blog apa salahnya pi terai
leh kasi review sedap ke tak

Paling suka "Twister Fries"
ni...sedap

Aku pilih beef...sebab masa tu chicken takde
beef pun beeflah sebab tak sabar nak rasa kepedasan
& kepanasan black pepper sos

Makan punya makan...naper rasa tak macam dulu yer
dulu macam sedap sgt...tak tahu macamana nak explain korang kena try sendirila yer
macam ada yang tak kena dgn sos & daging tu

la ni macam2 choice pulak MCD keluarkan untuk prosperity burger...
siap ada yang double lagi...mana tau kot yang ni sedap pulak!!!

Psst: Masa aku order hari takde pulak...

31 comments:

el said...

betul tu posh..la ni PB rs lain..x sedap
ms dulu mula2 kuo..kemain sedap daging lembut sos sedap..
tp tgk branch gak posh...kdg2 ada branch sedap..ada yg lag x sedap...

mama_iris said...

setuju posh...
dulu daging dia juicy lagi...tebal lagi..
dulu sos dia mmg pure blackpepper...kakak nurul ckp,"aku rasa mcm makan makanan org dlm pantang bersalin"..
la nih kene mintak extra blackpepper kalo nak rasa gitu...pastu dia charge rm1 utk extra sos...boleh ke pulak...

harga dia paling rasa nak carut!huhuhu

fiq said...

betul3. dulu nyer lg sedap.

YanaMIB said...

sis kdg² tgk pd cawngan mcd tu jugak..sy pi kt ioi mall and bangi and KL oke je burger and sos nya...kdg² burger oke tp curly fries tu plak yg slack..keras! kira nasib² je la dpt yg oke atau x..huhu~

Mr feckry said...

nanti gua torai

black forest said...

tau takpe. nak yang dulu. :'((

A D I A said...

oo nak cny ni kuar la proserity burger ni ye. lain ke rasa? tak berkesempatan try lagi.

apak cikidong said...

saiznye dah kecikkkk

Mia-Ina said...

wajib try nie..org ckp prosperity burger sedap..tp ble baca komen posh nie.risau gak..ehem, pepun kena try dulu

Dee said...

x cuba lagi..sbb mmg kureng sket ngan prosperity..sbb pedas black peppernya x tertahan..hehehe..

MiSzy DiaN said...

wahhhh dah lama tak g mcd taw..huhuhu

☆ lieya latif ☆ said...

tu la sis kan...rase mcm dah ade kureng....tapi disebabkankeluar setahun sekali, gigih gak pi rase...kalo tak kempunan plak kang heheheeheeh

Farra Dhelina said...

yg menu lain2 tu, biasa nya lewat skit kot kan..

ye lah kak, ada yg tak sedap, sbb rasanya kan, sos blckppr tu kuranglah, dia ikut cwgn mcd..kat alamanda pya sikit, tpi kat bnting pya byk sos dia..sedap la..

AngahSayang2314 said...

angah yg nie tak pernah cuba lagi nanti2 la....

SyaNa said...

haah ari tu aku try pn x kick cam dulu
rasa sbb sos dia sket kot
tak leleh2 mcm dlu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD suka twister fries...

ieda said...

uishh memang sedapp ..
pedas dia tuu yg x hinggat beb .. hehehe

Rozita said...

mmg dr dulu pun tk sedap..

Softtouch [Hanim] said...

su suka je prosperity nie..masa sy mkn sedpa je sis n kuah blackpepper dia pun byk...

d.a.m.i.q.u.l.a said...

ko baru perasan ke prosperity dah tak sedap?Aku dari dulu perasan,lain betul ngn jaman mase aku kat uni dulu.skang aku dah ban prosperity haha

cik puan akish said...

mmg...tgk branch mekdi yg buat tuh...

cam kat jb juge...ade mekdi tuh setap..ade mekdi tuh..rase cam...ekeleh...kureng aje...

=)

zaL_cdpx said...

wauuu mengancam !! mcm nk try je

Rinna said...

Alahaii..tak penah lagik try properity burger sejak diperkenalkan..ketinggalan betul..laa..heheh.. insyallah one day kena cuba nie.. :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wahhh!!~~ cam sodap jerkkk!!~ jap g nak pi cari jugak rrr!! wee!! salam kenal...




jom singgah my blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

zura@iwan said...

ye ke x sm? ntah la..kita dl pon penah mkn PB ni 2x je..hehe...lgpon mr hb ku pon x suka mkn fast food ni..hehe

Sarid Derus said...

memang tis year rasa kureng sikit..dlm tak sodappp..aku dah baham lima kali...!!!..nyummyyy..

Ogy said...

setuju! mmg rasa dh kurang kick dr dulu...Sos blackpepper pun sikitt je..huhu feras2....


tp feras2 pun dh makan 5 biji property burger ni sejak dia muncul bulan 12 ritu...ahaksss

rasp said...

frankly, tahun nie takde selera nak makan prosperity...
so memang i tak beli for myself...

ALoNa Cintamaniszlite said...

Dabel?? amboiii..satu je pun dh kenyang sgt dh rasa..hehe.

Mimy Hamid said...

ko org ke baper ntah komplen kata kureng...rmai gak kata kurang berkuah...huhu apapun aku tak suka daging..yg aku tunggu twister fries

SizZLing SuZai said...

arghhhh...sedapnyer LAPOR! ^^