Klik Jangan Tak Klik

Thursday, January 13, 2011

Ini Iklan special!!!!

Memang aku selalu gak dapat freebies
cuma kekadang males nak update entry
sebab kalu takat nak update pastu kasitau aku dpt
cam tak trill pulak
mesti ada model dgn demo sekalikan
baru syiok

Bukak jer rupanya dari Johnson Baby...aku suka jer bau2 baby ni
rasanya new item kot...sebab tu dia buat promo kasi free sample
masalahnya aku pun tak ingat bila lak aku ada mintak free sample ni
takperla dah orang nak kasi ambik jelah

Korang mesti teruja nak tengok model bedak nikan

**

**

**

**

**

**

**

**

rajin lagi scroll

**

**

**

**

**

Ya!!!inilah dia model aku yang gebusssss
siap bedak tu boleh letak atas perut dia lagi
terserlah sungguh keboroian Mr Poposh sebagai model

Kalu dah model harus kasi testimonialkan
cium dulu wangi ke tak...

tak puas hati lagi tu...kasi cium lagi...sebab deria bau ada kureng sikit

Barulah leh kasi testimonial
Mr Poposh cakap tak ler wangi sgt
prefer yang biasa punya...takperlah yang ni kasi Mr Poposh pakai
jelah..biar ada bau baby sikit
hehe

Psst: Malam ni kena gak cari food dia dah habis...beberapa hari ni dah tifu dia dgn SmartHeart...sat lagi problem kat Mr Poposh niaya aku...aduiii nak kena pi Shah Alam vet ler jawabnya

46 comments:

sisdee said...

ala tomelnya hehehheeh...klu camni mmg gebu abis hahahhahah..cute!!!

dkama said...

meow...

Mimy Hamid said...

agak2 bau camner ni...ada maca yg klasik pink tu tak...itu kan sedappp..harumm jeeee..amboi poposh pun pandai nak berbedak

NM02 said...

akekekekeke...... gelak sambil lompat sebelah kaki.... *_*

Miecyber said...

Comellah Mr Proposh...

Tahap kesihatan dan kepantasan berjalan

eikieyn said...

alalalala tomeyyyy nyeeeeee!! Bestnye..bleh bele kucing. Huhu

iNa said...

dulu pas deliver byk gak dpt gift dr johnson baby ni..wangi je...

aloo model...gebusss..he..

☆ lieya latif ☆ said...

wah...murah rezeki u sis...betul tu, liey apun suke johnson & johnson ni....harum n lembut jek bau die....

Rama2Ungu said...

hoho..comel mr poposh jadi model...cam tau2 je kan..hehehe...mesti lagi sweet kalo dia pakai bedak tu..hehehehehe

rasp said...

benda2 free nie mmg best :)
model dia plak adalah super cute!

Lady of Leisure said...

Hehe debab nya poposh meh sini nak gomol jap.. Now poposh makan ape? Poposh ni kalau jumpa arri mesti dorang kawan baik kan hehe..

Joy said...

pasrah aja mr Poposh kena jadi model bb talkum. sporting lak tu ;)

el said...

hahahah mr. poposh2 jd model kelasss taww..xde ke nk cari bini kat beliau hahahaha...

kt mn nak dpt freebies johnson tu nak jugak..


posh ada satu lg gelaran kaki freebies hahahahaha larikkkkkkkkk

Hazari. said...

apsal nmpk ngantok je ?

Suara Kalbu said...

Aiseymannnnn.. Poposh bambam ni. Gigit idung kang baru tau hihihi

SyaNa said...

comel gile!!
teringat kucing aku dulu
tp da mati :(
perot boroi gitu la
nick name: happy
nama penuh: happy meal
hahahaa

Dhiaqiud said...

euwww..x suka kucing..tp bkn benci tau..sape2 yg bela n syg kucing tu mmg mantap la..

Softtouch [Hanim] said...

bau yg ni xbape sedap sis.Cume yg ni sesuai utk budak yg selalu peluh, mcm bedak ni serapkan peluhlah..suka bau yg warna pink /purple tu..

-aNida OtHmaN- said...

MATA mr.poposh PERGHhhh....
besinar-sinar dh tuh bOOlat.....hihihi

bedak nie bau dia besa-besa jaa..
sdkit masam...=D

A'IM said...

MODEL TU YANG MAHAL TU..HEHE
DAH PLOW ANDA..TQ COZ VISIT ME
http://kindofsoul.blogspot.com/

atty's said...

mesti poposh wangi tuh ..

Rinna said...

Waahhh pas nie hari2 laa mr. poposh kena gomol yer sebab wangggii hehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

pinjam sat tucing dia...

rinie din said...

shy-shy cat la poposh dia

AngahSayang2314 said...

hehehee ingatkan sapa la modelnyer kucing hehehe

zacky ~786~ said...

cute yerr kucing.. :D

Mummy Zara Sofea said...

cutenye kucing tue...

lily lotus said...

agagagaga! mmg control cun habislah your supermodel ni :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam posh..makasih ziarah blog k.atie..nice blog!

zura@iwan said...

hehe...suka gk bau2 bb ni...mr poposh jd model plak..hehe

Dee said...

kucing bau baby johnson..wanginyer..

diana said...

mr poposh pun nak enteprem jugak...
hehhe..
makin gebu la mr poposh..

posh!1bukan spa qistina ..
bukan drama ..
rancangan apa nama tak tau la..
tapi artis tu faezah elai namanye..

Alin said...

kucing pun pakai bedak?konpius...hehehe

lina@happy family said...

So cute Mr. Poposh...

Elly & Emmy said...

bes laa kucen tu.. dah laa montel.. bau baby plakk..

Cma Shiema said...

ala..tomeinye mr poposh...
he3..
bedak ni cma dh penah guna...
bau die agak x besh..tp yg besh pakai sejukkkk jer..

meowwwwww utk mr poposh..

Dawia Honeyputri ✿ said...

wah.. memang wangi la kucing pakai bedak ;)

comei sangat kucing sis ;)

Daleela said...

Dear,,,

Cutelah meow tu... hahaha xpernah orang wat model meow..mesti meow ni sakit idung bau bedak mangi.. hehehe

Ogy said...

adusss sgt shomel....
mr poposh ni takde ke wife?
kalo wife dia bunting..bule cop sekor anaknyaa...hehee

nora said...

hahhaha leh jadi model iklan ar pasni

Ayu Hussien said...

lama x singgah jenguk mr poposh.
dah pandai pakai bedak ekk

Delimasari said...

poposh pulak jd model

Encik Tikus said...

comel woo kucing tue, keh keh

ieda said...

hahah cumei jer poposh tuu :) model baru nie .. terhangat di pasaran hehe

anak2 aku beb memang pakai bedak bb johnson nie .. dari kecil :)

cik nur said...

amboi kemain gagah lagi si model nie kalo dapat nie dah peluk2 dah nie hehehe

nunui Joe said...

comellnya! :D