Klik Jangan Tak Klik

Friday, October 2, 2009

BERAYA ke BERCUTI day 1

Harap maklum memandangkan tenet kat workstesen aku ada poblem.....tak tauler apa sbbnyer...la ni malas nak bising...suka ati korang ler....so terpaksalah aku dgn malunyer p pinjam kat opis sebelahnyer ...itupun semata2 nak gak update blog...kalu tak tangan aku mesti gatal...mana leh...dpat skalik updatepun jadiler...hehe
la ni aku cekau ajer mana yang dapat update....bersesuaian dgn tajuk...org beraya aku sibuk p "bercuti"....hehe...sambil menyelam sambil minum air...habih camno nak beraya...masing2 sibuk balik kg....
Masa ni baru sampai PD...dah tak tau nak pi mana...redah ajerlah....mcm nak pengsan cari tempat makan...almaklum ler hari rayakan...saper nak meniaga...round2 nyer round jumpa gak gerai kat tepi pantai ni...lege dapatler makan..
Masa ni muka tengah tension sbb tak makan lagi...tapi layan gak ler nak bergambo....tapi tngk ler berserabai....sbb kepenatan & kebuluran...

Sempat lagik berposing jab lepas makan...sedap lak makan kat gerai ni....cuma laksa dia kureng...tp dianyer "OTAK OTAK" mmg sedap sgt....Mr Y makan "Char Kuey Teow" sedap gak..aku ms ni dah tak lalu nak telan raya food......
Heboh naaa nak tngk aku bergambo dgn Mr Y....meh aku tepekkan...hehe
Mr Y ni mmg tak suker nak enterprem...dia suka jadi jurufoto aku jer...akulak jenis pantang dioper..laju memanjang...tergedix2 nak amik gambo...nak2 masa kat situ ramai org tgh makan...lagi ler dia segan...

Nilak ms "dinner" mmg sumer kedai tutup...apa lagi terpaksalah makan "omputeh" apalagi nak tak nak layan jelah "PIZZA HUT"
Korang tngk aku pose senyum padahal dlm hati membara tngk aduii mcm2 kerenah...seolah berada ni negara lain....gelap gelita....tak mo citer panjang...kang kena masuk ISA lak...ilang selera makan...habis makan terus CHOW.....huhu
Psst: Nanti sambung balik part 2 yer..nak pi lunch....hehe...anyway I'm not alone ruper2nyer ramai pi bercuti masa beraya ari tu...hehe...yelah cuti panjangkan...

19 comments:

ieda said...

hehehhe mu samer angan aku .. buhsan kalau tenet prob nieh .. berkobar2 nak buat entry .. pas dapat ngadap x tahulak nak story mender ..

heheh suker tgk muker buhsan muu iteww .. poyooo jerk .. hehehhe

lov uuu

pakcik kordi said...

lawanye...=>

untung mr y...

rugi pakcik kordi...kui8x...lalalala...

cm best je tpt tu waks?

@--- Sueanne ----@ said...

hahaha..sis..
siap g ofis sebelah lak tue..hhihihih

Lady of Leisure said...

hamboi hang pi holiday lagi no... ni yg haku jeles ni...

Gieyana said...

buhsan yer..cantik photo..:)

Ms AiReEn MoHd said...

aku lum bace ko lepak mane lagik...aku klik klik ni..ko da cash out lum..aku nak cashout yg kedua da neh...biler nak gegather lak enh...

nurulhudaresad said...

banyak ofis skrg tgh ada problem dgn tenet...adakah???huhuh...

y@n@ M!B said...

finally, tyg gak muke mr Y tuh..heh3~

Mimy Hamid said...

raya le ko kena cuti baru rileks kepala hotak ...berdua nmpk..jeles auwwwww

Azmiezas said...

Amboi..bercuti lagi..maklumlah masih lagi berdua..

Suka tengok Posh posing...

triple x malaya said...

salam blogger dari daku...

CINTAMANISZ Lite said...

tenet prob ni bukan hang je kena ler posh..kat umah akak ni pong. Naseb ler petang ni mcm ok sket. Leh ler meronda byk tempat, hihi..

Nak tanya leh tak? Perwatakan posh ni manja, lemah lembut ke? Nampak dlm gambar cenggitu ler.

sis_nita said...

sama laa beb..

kat opis dah laa kena block..

pastu bodben laks sengal..

sangat sentappppppp..

e! dah lama tak jenguk blog kengkawan..

rindu sangat!

Softtouch [Hanim] said...

gigih sis pg opis sebelah..blogger tegar katakan..

siap pg hanimun sis...chewah....:)

Encik Azizan said...

slmt ari raya..x ksh la pnjm pun,jnji smgt tinggi tu yg pntng..hehe.

duit raya 50?simpan ye...muahha

n.u.r.u.l said...

bosan ke?? aku tgok ko asyik sengih jeee... dpt gak aku ngok MRY ko tu... hehe...mmg sesuai sgt

azza said...

Cuti raya cuti panjang...
Mmg seswai nak gi vacation huhuhu
Tangkap gambar tu memang satu kewajipan di mane2...hahaha
Tangkap lagi...tangkap lagi...

Rinna said...

Wahhh gigih tuh pi ofis sebelah nak hapdet blog.. cayuk2..hehehe..

Seronok kan raya2 pas tuh plak gi bercuti2an..

ida sazarina said...

hye sis...
i pun ade poblem ni...
tenet masyaAllah...
huh!!!!
sis...
u r too gorgeous!!!!
i liikkee...
best woo dapat jenjalan....