Klik Jangan Tak Klik

Friday, September 4, 2009

Opera

Salam semua...just a short story....hari ni aku sgt bz....baru jer habis meeting...insyallah kalu takde aral melintang aku akan move to "Berjaya Times Square" by Raya after complete my "raya leave" so this week aku kena siap pack everything...sabo jerla cepat tul masa berlalu...kalu aku tak habis buat mende2 ni sumer tak pasal2 aku tak dapat cuti raya...aku nak cuti lama ni...

k lah citer pasal kasut raya lah pulak...korang dah beli ker kasut raya...aku lum lagi tapi kalu kalut nanti alamatnyer ini jelah kasut raya aku kot...
Semenjak dua menjak ni aku dah terminat beli kat kedai kasut name "OPERA" ler pulek...kat OU...not bad la the choice...aku paling suker design dia...menepati citarasa aku yg fussy about the shoes...Santekkan kasut dia...kalu sempat aku nak gi lagi...tp tak taula biler...sebab bulan poser ni bz sesangat...huhu...aku dah target nak beli kasut kaler purple yg bling2 nak suit dgn baju raya aku...the best part baju raya pun tak berambik lagi...
Tak boleh nak elak kasut mesti nak sekurang2nyer 3inch...kalu tak aku rasa cam "kaki ayam" jer..

Psst: K la korang aku nak back to work...nak jugak update tu.....hehe...nanti korang share laa kat mana korang beli "kasut raya" leh aku skodeng lak...hehe

32 comments:

Kaseh said...

aku kalau pakai 3 inci alamat cari nahas la babe...hehehhe

POSH76 said...

Kaseh~hang pun leh pakai tp jalan kene slow motion...hehe

mama tisya said...

tk lenguh ke slalu pki high heels smp 3inci tu...:-)


dh lama tgalkn kasut high heels ni...nk2 sejak pregnant dlu..slesa ngan tapak yg flat..nasibaik ler ku tk rendah..kalo rendah sure bertmbh2 rendh lg..hehehehe

POSH76 said...

mamatisya~ lenguh gak sampai nak tercabut urat...masalah dah bese..niler padahnyer...hehe

tapi maybe lepas ni kene kureng2kan ler...hehe

Mimy Hamid said...

beb opera ni kat ner...ou level baper..harga standard mana..ewah aku bertanya mcm nak cari sepasang je lagi ni..hhoooh

ME said...

Posh.. cantik kasut tu. Muda2 lagi tak pe .. dah naik umur nanti kena kurangkan sikit sbb tak elok utk your back bone .. like me skrg asyik cari scholl jer .. kalau nak choice ok sket kenala gi klcc.

y@n@ M!B said...

sy pown xbli kasut raye lg..wuu~ fussy jugak psl kasut ni..but not smpi 3 inch!! ouch! \/(^_^)

Rinna said...

Alamak tingginya tumit..sampai 3 inci..adess..

Dulu mmg suka pakai high heels yg tumitnya runcing nie..skrg tak leh laa.. kalau pakai rasa lenguh le pulak nanti hehehe...

ida sazarina said...

uh sis...
tinggi nye 3 inci..
kiter pakai yg mcm sliper jew..
sbb tinggi kiter 172cm..
so, kalo pakai heels tenggelam la semua jejaka...huhuhu~~~

Dee said...

gi nose pavilion td..xde yg berkenan..

noor said...

aku kalo nak pakai kasut nih, kena buang 20 kg baru aku confident...hehe

abang besi said...

abg besi plk lg suka guna mozilla firefox dari opera ni...eh..ni bukan ke opera intnt tu>?oo..kasut upenye....kui3...

Lady of Leisure said...

wah.. sama lah kita.. baju raya tak beli lagi.. kasut raya dah beli wakaka...

oMMy fiRuz said...

mmg cantik..nak pegi usha gak lerr...

Azmiezas said...

Kalau kita pakai kasut 3inci tu ..alamat 'terpeleot'..lah kaki ku ini....he...he...

iNa said...

sis..
same la...ian pon klau beli kasut mesti nk tggi2..heheh....

uit..baju raye kaler purple ke?baju raye in apon purple..hehe..

lame ke cuti raya sis?

ieda said...

wehhh beb , mentang2 lerrr koo dah kuwoghhh .... huhuhu
dennn punn nak jugook pakai hak yg 3 inci tuh ... heheh
sampai lerr nie x berani pakai woooo takut patah beb ... wakakakkak

sis_nita said...

kita pon suka 3 inch punyerr tumit.. tapi kan haruslaaa beli yang tumit penoh.. :)

POSH76 said...

MimyHamid~One utama kalu tak silap depan nyonya kopitiam...ala reger dia ala2 VIncci jer beb

POSH76 said...

ME~tuler psl kene prektis pakai kasut rendah ler pulak..hehe

betul2 mmg tak bagus...la ni nak keje kat berjaya harus carik kasut yg rendah2 sikit2 sbb nak naik monorelkan..hehe

POSH76 said...

YanaMIb~have to kalu tak rasa cam katik walaupun tak katik ler...hihi

POSH76 said...

Rinna~Dah bese sis...jgn follow yer...tak baguss punyer...hehe

specel occasion apa salahnyer sis...hehe

POSH76 said...

IdaSazarina~tu pun cam tak cukup tinggi kalu leh mau 4 inch...tak sedar diri badan dah tembun...huhu

tingginyer u cam modellah...hehe

POSH76 said...

Dee~Tapi NOSE nyer koleksi lawa2kan...hehe

POSH76 said...

abgbesi~apobondo la bro ni...citer pasal kasut daa...hehe

POSH76 said...

Noor~beb ko dah kuruslaa...hehe

POSH76 said...

LOL~kiter kan sehati sejiwa cam tuceng2 kite...hehe

POSH76 said...

OmmyFiruz~Usha jgn tak usha...pastu borong tau..hehe

POSH76 said...

Azmizas~meh sayer ajar cat walk yer...hehe

POSH76 said...

iNa~ada pun geng...hehe

samalagi...skrg purple tgh HOT...hehe

lamer mau raya sakan...one week after rayer baru keje...hehe

POSH76 said...

Ieda~mana ada beb..aku ni tembun pun aku nak hi heel gak...

ala leh ajer..pakai skali skala jerlah..hehe

POSH76 said...

SisNita~kelassslah sis ni...camtulaaa...hehe