Klik Jangan Tak Klik

Friday, May 21, 2010

Senyum ITU Sedekah

CONTEST SENYUMAN PALING MENAWAN
PLEASE SCROLL DOWN FOR THE NEW ENTRY

Aku jarang nak masuk contest2 ni
aku kan malu2 tuceng..
kalu syiok sendiri
pun kat blog sendiri jer

tapi bagi tidak menghampakan
MrsNeena yg comeljelita
ni harusler aku pun mau joint jugak
walaupun gambar aku takde teknik canggih manggih
just for funkan

Nilah Chentazetty
yang sememangnyer sexy & cool
contest ni mmg sesuai pada sesapa
yang suka tersenyum
bukan tersengih yer hehe

Ini antara syarat2nyer yer...

1. Contest nie terbuka tuk semua peringkat umur ~ I muda lagi u......

2. 1 gambar je (GAMBAR ANDA)... sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai... ~ confirm sorang ajer

3. Gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =) ~ Senyuman aku mmg ikhlas sbb ikut mood...kalu mood tak baik sori no smile2

4. Gambar BERSEORANGAN ~ Naper tak percaya ker...scroll kat bawah tu

5. Mestilah menjadi follower miss chentazetty ~ Done

6. Sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai... ~ Done

7. Jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... (kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman... ~

Antara geng2 blogger yang kaki posing aku nak TAG...


Aku suker gambo ni sbb background belakang tu


8. Letakkan sticky pic ini sekali di entry anda... pastu explain...nape anda suke senyum... ~ Done

Aku suker senyum sbb senyum tu mencerminkan my personality...aku nikan jenis mesra alam....tapi kdg2 terkena jugak bila kita senyum kat org org tak nak senyum kat kita...naperla susah sgt nak senyum kan..ingat kalu kita senyum dapat pahala tau & murah rezeki...tp kalu muka kelat org pun takut nak kawan dgn kita...sbb tu Mr Y tak tahan kalu aku muncung cam pinochio...dia tau mesti ada something wrong...hehe

INGAT TARIKH TUTUP
20 MAY 2010
cepat2 kang terlepas
saper2 lagi berminat meh ler joint together gether
hehe


Psst: Thanks NEENA sudi nak TAG I...walaupun photo I tak semenawan photo you hehe.......to all the contestant wish u all best of luck yer...hehe

36 comments:

A D I A said...

pheewit.. sweet2 :) i pun penah kena bila org tak senyum balik kat kita. rasa cam i syok sendri pulak.

tu kadang2 i tunggu org senyum dulu, boleh gitu?

jane said...

KAK POSH!!!!

NAK JOIN GAK BLEY?
GMBIR CANTIKSSSSSSSSS


~(*V*)~

Lady of Leisure said...

heheheh... all the best beb... betul2 tensen kalau kalau kita senyum tapi orang buat muka ketat..
:D

nabilah_2908 said...

good luck... :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
ANAK BAPAK

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alamak jenuh la nak cari gambar senyuman nie kan...ish2..nak kena belek2 album nie...nak letak pica mana la nyek...hahahahahaha...thanks beb...dah aku pun dah tag ko jugak..sila buat yer...jangan malu2.. :P

Enchaoz said...

weee good luck ky =)

nisa said...

insya allah bole menang ni.. :)

makdara terdiva said...

wah..gud luck..mcm nak join jerr..tapi malu ah!! :)

Softtouch [Hanim] said...

gud luck utk sis yg cantik menawan nie...

NeenaAnuar said...

Waaaa.... so sweet your smile dear!! I loikee!! don't worryy.. comment are sincere from my heart! I kan tak hipppo! :D

btw, TQ so much coz you sudi gak joint this contest! I really appreciate it dear... Muaaaahhhhsss!!! Kalah menang tu belakang kire yek! yg penting kite just have fun here! :D

Good luck to you.. mana tau you ade rezeki ker kannn... :D

Tapi memang betol lah.. i pun penah kene bile kite senyum ngan org.. org tak senyum ngan kite balik.. ish! rasa nak lempang jerk! boleh gitu? hahahaa....

qellissa said...

Adeshhh babe, gojes sungguh..kalah lah I mcm ni huhuhu.....

zulkbo said...

salam ziarah hari jumaat yang barakah..moga anda selalu sihat
cantiknya kamu posh..mesti menang..

Azmiezas said...

All the best..Posh..

acap said...

ada harapan ni nak menang :)

ratusiput said...

amboi ko pun masuk gak...gud luck gud luck..ehehe...aku takble la sbb gambo lama sme ilang dlm pend drive...sebab sik black out je kat opis...ngan pend drive aku skalu shot!!~geram.

fikaryna said...

posh..gud luck..senyumnya manis cuma senget2 posingnya..huhu..

TopsyTurvyMum said...

weeewitttt...

good luck Posh! kalau kena vote panggil aku..aku vote hang nanti:)

Rashid said...

Jangan salah sangka.. kita kena berbaik sangka. Mungkin ada orang tak nak balas senyum kerana dia takut nampak.. ada giginya tiada.. hehe

sue said...

Fewwiittt..tu senyuman mengoda la tu..
Good luck kak posh

Dee said...

good luck sis..u senyum mmg sweet..

I_Hate_Lolipop said...

cutenye senyum....grrrr~

ieda said...

wehhh terkecut aku beb .. ko tag kat hakuu .. huhu dah lama x buat taq .. huwaaaaaaaaaa

i try my best beb .. sbb senyuman ku bukan lah menawan sgttt .. tapi ikhlassss tu pasti ahakssss

muahhhh

niesz said...

nice pic!gud luck ek..

NUNU EERA said...

alamak.. contest senyum menawan ker?? say cheeze...;P

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

bkn x mau masuk tp pic i nanti confirm nampak senyum yg fake

atty's said...

senyum2 lah selalu kan .
gudluck posh ..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sweetnye senyuman sis....comel sangat...good luck...ade can menang nie heheeheh!!~~

rasp said...

gud luck sis....mana tau senyuman u membawa tuah...

noor afzan said...

good luck k..\

ikiqzana said...

cantik2 pic ko posh.. gud luck yer..

dpt gak tag ni tapi x buat lg.. hehehe

Mimy Hamid said...

aku pun kena buat tag ni..aduhai nk cari gambo malas nya..hehe

Delimasari said...

senyuman cantik tu!!!!!!!

mJ said...

hehehe aku pun penah kena cam tu tp buat tak tau jek

wahhh, kita sama2 masuk contest ni arrr...tp senyum aku tak semanis senyum ko nyah...all the best :D

fndrocka said...

aku rasa zetty nak bagi hadiah senyuman lah kat pemenang, kau tak rasa ke?hahaha

~~zAnAfAhMi~~ said...

Posh....hadiah dia apa? melancong ke? mcm nk join tp tak kenal lg dgn si Neena tu...

Awek Tocang said...

cantikslah rambut!

http://awektocang.blogspot.com