Klik Jangan Tak Klik

Friday, October 16, 2009

Tak habis beraya

Aduii boringnyer baru la ni aku dapat update....line betul2 tak clear smlm..huhu..hari ni baru line clear...almaklumlah company aku kan ramai enge2...hehe..haruslah sunyi sepi.....ada faham ka...

Anyway I wish a "Hepi Deeeepavali" to those who celebrate especially my colleague...hehe

Pagi ni cam orait jer...yg bessnyer jalan tak jem....maybe ramai amik kesempatan balik kampungkan or holiday...berhati2 dijalan raya tau...jgn bawak laju2...kang ada yg tak sempat sampai....huhu

Alang2 lagi 1 week mau habis syawal meh ler aku perabiskan citer raya aku...hehe..tp tak jugak this week still ada function...function apa yek...adalah nanti aku update naaa...next entry...

Takde apa sebenarnyer saje jer nak tepek gambo aku gi jenjalan raya umah sedara mara...

1st umah yg kami p....ni umah Makco...my mum sister....beselah aku ler yg over nak posing2....kat sini depa dok jamu makan "lunch" simple but nice....siap ada ayam KFC...hehe


2nd omah "Pak cu" my mum youngest bro....jadiler dgn TV pun aku nak bergambo...yg jadik mangsa jurufoto...adik aku ler...laki den dah tak koser...dia kalu jumpa sedara suka ajer nak berborak...


Last umah "Mak andak"......mumnyer sis gak.....mak andak masak mee goreng...tp sedap sgt....tak kisahlah bg aku bukan "food" yg penting tapi layanan mesra tu yang penting...kalu food nyer kan main gak ..layan cam hampeh...tak pergi pun takper...

Amik ko 3 biji umah skali konvoi senang...itupun my eldest brother takde sbb ada org mai omah dia...kalu tak lagi happening.....

Harusler aku berselendang bagai....yelah aku sorang jer in the family "rock & roll"hehe

Pssst: Actually aku dah ketandusan idea...tak tau nak tepek apa...huhu..layan jelah yer...tiba2 rasa cam boring ajer..huhu

32 comments:

sah90 said...

Masih dalam mood raya nampaknya..
He3..:)

ikiqzana said...

yg muda la kena beraya umah saudara lebih tua.. terutama makcik dn pakcik kita..

hapi deepavali gak.. vanakummm..

atty's said...

kan main ayu lagi posh berselendang..

Rozita said...

slmt hari raya deepavali

dotblogspotdotkom said...

kalu bab raya... ko memang tak menahan.. kalu blh.. tiap2 hari nak beraya... kao memang tak menahan.... huhuhuhu

Rinna said...

Wahhh sakan beraya ekk Posh.. suma umah pakcik makcik dah gi lawat..ekk :)

Ms AiReEn MoHd said...

haa la weh tetibe kan macam nomood to blogging ekk..ape pasal ekkk...wakakka tapi aku update gak walau merepek pun..ko pun same..kasi ektif kan nufnang tu ekk..

rasp said...

tak sendat ke perut sis....
me kalo gi 2, 3 umah, mesti sendat perut dah hehehehehe

berslamat berwiken!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan dapat g beraya umah sedara mara..makcik2..pakcik2 semua kan..xsabar nak tunggu next year punya raya...heheheheheh

Lady of Leisure said...

wa lawa la hang pakai selendang..
ada gaya datin2 vogue gitew..
i loikeeee...
aku pun suke pakai selendang gitu pastu ikat sanggul tinggi2.. hehehe

y@n@ M!B said...

da ujung2 pn still ada semgt raya lg ek..huhu..bagos3~ ^_^

sis_nita said...

ehhhh..

cantiknyerr..

saperr..

tu yang pakai shawl itam tu..

manisnyerrr..

:)

Encik Azizan said...

pergh xpuas lg beraya tu..siap nk smbg smbt deepavali skli..haha

Softtouch [Hanim] said...

cantik lah posh berselendang...nmpak pic mr y sipi2 dah...he he he..comel

Kaseh said...

meriah la ko berjalan raya.. akuraya taun ni macam tak raya jek...

Kaseh said...

wakakakak enge2 eh? adoii..ko ni..hahah

POSH76 said...

sah90~still selagi tak habis raya...hehe

POSH76 said...

ikiqzana~betul2..kenalah hormat pada yg tuakan...hehe

amak hepi deepavali...hehe

POSH76 said...

atty's ~control ayu jer tu...hehe

POSH76 said...

rozita~hepi deeepavali...

POSH76 said...

pakcikdot~mestilah selagi ada bulan syawal...harussss...nasib baik raya tak setahun...hehe

POSH76 said...

Rinna~harus slagi ada...nasib baik majoriti kat perak...kalu tak mau gi gak...hehe

POSH76 said...

eryn~samalah sgn aku...takde mood pun update...sumer kerana nuffnang..hehe

POSH76 said...

rasp~sis sayer suker posing2 ajer..makan tu tak brp sgt...makan jugak tp ciput2 ajer..hehe

POSH76 said...

purplelicious~mmg bess time raya ni jenjalan..hehe

naper tunggu next year yek???

POSH76 said...

LOL~mana ada lawa..bese2 ajer..hehe
datin pelesu adalah...hehe

kelass siap bersanggil mmg ayukan...hehe

POSH76 said...

yanamib~slagi tak habis...raya ler apa lg..hehe

POSH76 said...

sisnita...I ler tu ...cover line....habeh dah sumer nyer bertudung...hehe

POSH76 said...

EnAzizan~kitakan SATU MALAYSIA...hehe

POSH76 said...

Hanim~Mr Y mmg comel...hehe

POSH76 said...

kaseh~apsal ko mcm tak raya lak..ko ni asik keje2...hehe

POSH76 said...

kaseh~ dah mmg kerojer dgn company engeh2 nak buat lagu mana..huhu