Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, November 18, 2009

FM philippines -18 th day 99HTN

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
Lambat ke cepat aku mesti akan balas
korang nyer klik2

Kalu klik2 IKLAN tu mesti kasi
habis yer kalu tak ..kira tak aci
penat jer klik2 kan

Sebelum aku start "membebel" takdelah aku mana suka
membebelkan...ada message aku
nak sampaikan pada kengkawan blogger
yg aku mmg follow & suka baca blog dia
recently aku terkezut ramai gak kengkawan
blogger yg private dia nyer blog...
so pada yg private blog dia tu kalu ingat
kat aku tulun ler add aku yer

To sis NITA....kalu sudi add la sayer...sbb sayer suka baca blog sis NITA
saya terkezut TUCENG tetiba bila smlm
tak dapat masuk blog sis....
rupa2nyer gangguan LALAT
adakah LALAT itu si penyamar bernama
IMA...ALLAH saja yg tahu
pagi ni pun dia still tak puas hati dgn aku
mcm2 dia dok kata
siap nak UGUT aku
masih lum tahap melampau
kalu melampau sok
aku report polis
baru dia tawww
kuang ajaq sgt

lantak ko ler...aku still strong
walaupun terdetik gak nak "PRIVATE"

Hari ni mau citer suka sgt...sbb dpt gift dari my collegue Penang Office...baik betul minah ni...tak sangka lak dia gi vacation ingat kat aku...from philipines tu...pagi2 buta mai tetiba jer ada envelopes kat meja aku....tu yg terharu sgt....org jauh dan tak baper close pun baik ati cam gini...yg dekat I mean dlm opis ni...tak payah harap apa2 ler...citer jer lebey...huhu
Niler FM nyer...cutekan..

email from her.aku tak sempat nak jumpa
dia sbb dia rushing nak balik PG pagi ni

Dear Friend,

Small gift no value, must from my heart to appreciation our friendship. Hehehe.

Hope you can hang it at your partition or anywhere u like it


Best Regards

Carmen Chew




balik terus tepek kat fridge
bersama dgn kengkawan FM yg sewaktu dgnnyer

kalu korang p mana2 tingat kat aku leh ler beli
FM utk aku yer..
hehe

Kat si Carmen ni pun aku siap kasik tau kalu gi mana2 lagi
jgn lupa beli utk aku...
siap bg tau aku FM collecter TEGAR
kuang2

citer pasal diet 99HTN masih bertahan....this morning my breakfast mihun ajer....

Ni diet utk smlm

my lunch lauk smlm
bertimbun VEGE aku amik
kenyang alhamdullilah


Dim sum for my dinner...makan dgn SALAD


Before lunch mesti mau makan buah
"banana" really makes full

Psst: Tangan kanan aku gatal ingat mau dapat uwang...rupa2nyer gatal nak klik2...hehe

24 comments:

Flo Alfera said...

Hi dear how are u? just spray the lalats tu...lol!

Mia-Ina said...

wah bestnya dpt gift...wp kecil, tp ikhlas di hati kan...

eh apa cite dgn si ima tu...ada x fhm la ni..apa kes dia2??

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnyer dapat FM...tue la kan..klu kita ada peluang melawat negara luar..rugi klu xbeli FM kan..kenangan tue..

wei ko jangan fedulik kan e2 lalat..aku sentiasa sokong tue hapuskan e2 lalat.. :)

neezareef said...

tambah lg koleksi..cantik siap couple gitu..

Mimy Hamid said...

ingat fm ingat aku juga yer...

Dee said...

cuba ko letak sket komen ima tu..nk gak tgk..

i pun collector fm gak..

maira said...

posh, klu privatekan blogmu, jangan lupakan daku yer... tapi aku rasa x perlu kot diprivatekan... jangan pedulik sama itu lalat...

y@n@ M!B said...

uish..sis kalo wat private blog add sy tau..shukerrr bc blog sis and klik2 ur nuff..ngee~ =)

Delimasari said...

best ade kenang-kenangan dari rantau....

iNa said...

sis..
betul la..
ina pon terkejut gak bile masuk blog kak nita..huhu..sedih la..suke masuk blog die..

lalat2 nie jgn dilayan..

ala comeinye fm.. :)
yg penting ingatan kan..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dpt gift...igt jgk kwn sis kat sis...dahlah comel fm tu...

ieda said...

wow .. manyanknyer beb .. teruja tgk .. sib baik den x minat ngan FM nieh ..

kalau x den dah bersaing ngan mu beb .. hehehhe kirim2 ngan org .. kalau dah tegar tuh kan .. hehehhe

aper2 punn blog muu , jgn private2 tau .. yg x suker tuh lantak pii lahh .. mu ader kena kudis dia ker .. x kan .. sooo boo layan jer beb .. nanti senyapp lahhh

atty's said...

comeynya fm tu ..

Lady of Leisure said...

aku pun pengumpul tegar FM... syok kan bila tgk fridge penuh..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

wah chumelnya hadiah dia....

diet jugak ke?????

Judiene said...

ape kgunaan nuffnang akceli??
xphm r
bleh sis tlg explain tbaek sket leh x? :p
hehehe
btw, FM tu stand for what??

a-as said...

jgn la private.. :)

RiEz said...

posh ko jadi vege kan..aku nak pi timbang tapi takut..takut naik berat bdn..adoi montel...

sueanne said...

cutee souvenir tue sis..hehe..

rasp said...

sibuk je lalat2 nie kan isk isk isk..
comel la FM tu...
ooooohhhh u pun suka collect FM ek...leh geng :D

fikaryna79 said...

cute nya gift tuh..sy sgt suka!

~AmyLiana8886~ said...

nk jugk gift n makanan2 tu..nmpak mcm best je..nk diet jugak..huhu..

Signorina Syima said...

penggemar FM rupanya...

lama nya tak makan dim sum... dah mengidam nih... hihihih

~salam singgah...

ikiqzana said...

x tahu la plak ko minat gak kmpl fm.. xpe sok2 aku g bercuti aku belikn tuk ko posh...