Klik Jangan Tak Klik

Thursday, November 19, 2009

Buy Sell Trade mcm Cash Converters-19th day 99HTN

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
Lambat ke cepat aku mesti akan balas
korang nyer klik2

Lagi satu kalu korang klik2 tu biar ler ikhlas
jgn tifu2 ALLAH nampak apa yg kita buat
tangan yg memberi lebih baik dari tgn yg menerima yang tukang time pun ada AKAI mereka
akan klik2 balik konyer

Aku berharap LALAT akan berakhir hari ni gak
sbb pagi ni dia masuk
and marah2...mental kot..
Aku sudah BAN dia nyer IP address kat
shoutbox....
konpom dia tak leh MASUK lagi...
kalu dia masuk lagi
maybe dia jadi LANGAU ler pulok
maybe dia gi kaco tempat lain lak
babai "cik LALAT IMA"

Ni nak citer 2nd hand shop
yang Mr Y suka sgt pigi
besenyer dia suka gak p "CASH CONVERTER"
tp lepas breakfast dkt area Melawati
dia ternampak kedai ala2 cam ni gak
terpampang besar
BUY & SELL
sanggup nak singgah gak
layan jelah...

kedai ni jual brg 2nd hand yang masih leh digunakan
semula dan dijual dgn harga yg agak affordable
ada gak macam2 brg baru yg dia jual skali

kalu korang ada barang apa2 yg tak pakai pun leh
ler trade in kat shop ni...
daripada buang baik JUALkan
dapat gak DUIT

Kekadang aku tak paham dgn perangai org LELAKI ni
kalu kedai fav dia sanggup jer dia lepak lama2
cuba aku ajak soping barang aku.....jenuh jer nak ajak balik
huhu...
dengan soalan
"lama lagi ker B"
sabo jerle



Mr Y pantang tngk mende cam gini...leh lak dia layan lama2...
bosan aku nak kat tingkat 2


Tingkat dua banyak jual brg utk rumah


Ni harap di ampun yer nak lepas gian
cepat2 pose nak amik gambo dgn topi
cowboy...Mr Y siap tanya mau beli ker
RM5 hengget...eee tak koser aku...

citer pasal diet masih bertahan walaupun smlm hampir2 terkantoi
bila Mr Y ajak makan "BERIANI GAM"
nasib baik tak terrrjadi...kuang2 kalu tak harus "front page"
today...actually automatically rasa bersalah akan
melanda kalu makan NASI


lunch yesterday
k lah gak sbb guava tu beli banyak...
GUAVA membantu proses penyeliman yer
kengkawan

Dinner smlm makan LAKSA

breakfast & lunch today makan kuih2 ajer
kalu tak kuruih gak saja jer taw....

Dasat la ni....tgn kanan control LAPTOP...tangan kiri control opis PC.....
semangat nak klik2 ni....hehe
tapi kekadang susah gak
mana nak pikir blog
keje lagi...tu yang kekadang tergendala sebentar

Hari ni lagi spoil bila "BEROKBAND" aku buat dah exceed limit rupanyer
patutlah lemb ngalahkan kura2
but I learn new thing
call MAXIS CS...reset back pastu la ni dah
boleh guna...nasib baik takde extra charge
yelah dulu aku jarang guna berokband
la ni the whole day aku terpaksa guna
sbb OPIS block terus "tenet"

Psst:Insyaallah kalu takde apa yg menghalang aku akan aktif berblogging.....meowwwwww....

13 comments:

pakcik kordi said...

assalamualaikum!lamanya pakcik kordi tak kemari!heheheh...wak!lawa la topi tuh!hahaha....mr y mint gitar ke?belikan lah utk beliau satu....heheh....=)eh..1st ke aii nih?!

pakcik kordi said...

mungkin tidak 1st!gaa,,,,heheh...

iNa said...

best gak kan ade kedai2 gini...
mcm2 ade...
tv LCD pon ade... :) ....

niesz said...

hai..cik lalat msh x berputus asa lagi ek..hihi..

laki mmg mcm tu..if singgah kedai yg die suke..mmg berjam2..bile turn kite..nk teman masuk pon x nk..

keje elok2 ek..hehe..

ieda said...

heheheh dah x der lalat erkk .. syukurrrr beb .. mcm2 perangai manusia nieh ..x suka aiiiii .. hehehe

ermm memang beb .. hubby den punn samer jerk mcm tuh .. kalau kat tmpt yg dia suker .. haaaaa lemer aar duduk .. kalau suh ikut kiter .. hermm nak copekkk balik yooo

a-as said...

my husband pun suka gi cash converters..me follow je ;)
salam jumaat...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ha baru padan muka e2 lalat..dah xleh nak buat onar dah...keji kan..asyik nak membuat onar kat tempat orang jerk...
wahh koboi gurl la nie nyek..heheheh...cun weh ko pakai gitu..
bagus2 kembali kan semangat berbloggingmu...

neezareef said...

selagi brg tu masih ok harga patut bleh bli..kena yakin lah kan

QQQ said...

hui, mr potato di klik!

male ruleS!

rasp said...

ni kat melawati...kedai dia kat corner ke sis...dari main road dah leh nampak ek ....
slalu lalu hati cam nak singgah tapi tak bersebabkan so, takat lalu pandang2 je lah hehehehe

ikiqzana said...

bagus la posh.. jgn kasi lalat tu msk kt blog ko.. wat menyemak je..

Dee said...

babai to cik lalat..

NeenaAnuar said...

wwooohh... boleh block IP address yek? uishh... kene belajar nie.. sesuatu yg bagus!

suke gambar ngan topi koboi tu! :D