Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, October 14, 2009

MamaTisya Duit Raya Give Away

STICKY MODE
(normal entry sila scroll ke bwh ye)




Saper mau "DUIT RAYA" mari mari joint ini contest MamaTisya Duit Raya Give Away...baek punyer...mana tau rezeki bulan SYAWAL kan....

MamaTisya Duit Raya Giveaway
bermula 6 oktober hingga 14 oktober 2009
tepat pukul 5.00 ptg
lambat kem salam...disqualified!!!!!

Ini syarat2nyer yer. Silalah mencuba.....nanti kalu dapat duit raya tu leh bg aku 10%...huahuahua

  1. Terbuka kepada smua blogger...silakan jgn malu2
  2. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009
  3. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima)
  4. Add banner di atas di sidebar blog anda
  5. Pastikan ada link MamaTisya (no link back will be disqualified)
  6. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG
  7. Sila tinggalkn nama & email anda di cni
  8. hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak
  9. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin
  10. Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti
Mudahkan..apa lagi meh ler joint beramai2....hehe

Psst:MamaTisya....lulusker.....kalu ada yg tertinggal kasik tau naaa...hehe..AMIN baca doa sikit..kalu contest cam gini rajin ler aku menyibok...hehe



29 comments:

dotblogspotdotkom said...

huhuhu...duit raya kaoooo....

sis_nita said...

gud luck beb..

urmmm..

rasa cam nak join laks..

POSH76 said...

dotblogspotdotkom~duit layer ooo jgn main2...hehe

POSH76 said...

sisnita~sis jointlah...mana tau leh dapat uwang...hehe

bukan sis ker nak bg DUIT RAYA...hehe

CINTAMANISZ Lite said...

Pergh! bersemangat waja ye hang nak dptkan duit raya dari mamaTisya. Ye ler..bukan senang ye nak dpt duit raya kalo dh namanya bukan budak2 lagi, hihi..

Semoga ada tuah posh antara 5 pemenang yg dikehendaki tu, hihi..

Azmiezas said...

Kita pun rasa mcm nak join la...

tapi mcm x sesuuaiii..pulak..(dah terlebih umur kot..)..he..he..

POSH76 said...

Cintamanisz~kunun2 jelah..bukan pernah mng pun...ONG banyak susah ooo...hehe

suka2 jer...tulah psl kalu ada pun laki jo ler nak bg...hehe

fuhh kiri fuuh kanan masin ler mulut sis...TQ

POSH76 said...

Azmiezas~ sis masuk ler ..apa salahnyer...tak letak pun had umur...duit raya pun kene bg ikut status umur ler...hehe

rasp said...

lama tul dah tak merasa dpt duit raya ek sis...
gud luck!

jebat_durhaka said...

cayokkk posh....moge ko menang duit raya dari mamatisya ek, kalu menang nanti jgn lupe banje aku tau

ikiqzana said...

semoga berjaya posh..

POSH76 said...

rasp~ saja cuba2 & suka2...tingin nak jadi bebudak dah tak dapat daaaa....hehe

POSH76 said...

Jebat~no poblem buleh punyer...hehe

kalu menang...kalu tak nganga laa..hehe

POSH76 said...

Ikiqzana~Tq laling...hehe

Mohd Nasri Md. Nasir said...

perghh..
14 oktober..tarikh keramat tu utk aku tu..hehe

@--- Sueanne ----@ said...

gud luck sis!!
hehe

chipsmore said...

cam best je pegang duit tuuu..

btw, i klik ur nuffnang ;)

POSH76 said...

MohdNasri~Wah ada apa2 ker...hehe

Sueanne~Tq laling

Chipsmore~Tq my dear..klik2 la banyak sikit..hehe

eyena said...

waaahh gud luck laa..hehehe

POSH76 said...

eyena~thanks cubalah...hehe

Delimasari said...

nak duit raya yerkkk..
insyaallah dapat tu
semoga berjaya!!!!!!!!!

abang besi said...

hahahhaa...nk join buleh tk waks...hehehe....=)waks dh join?

POSH76 said...

Delimasari~masinlah mulut u...hehe

abgbesi~u are welcome..joint jgn tak joint..leh beli sinchan..hehe

jebat_durhaka said...

moga berjaya posh...huhuhuhu

sah90 said...

Bleh blanja makan kalau dapat duit raya tu posh..
:)

abang besi said...

leh beli shin chan?kah kah kah!!!alamk kantui....hihi...pelukis dia dh mati dh bulan lps..sape la nk lukiskn shin chan utk abgbesi....huhuuu...posh mesti mng!amin!!

pakcik kordi said...

esok last waks!!!i hope u win the kontes!

eyena said...

hehe bukan taknak cuba takot kalah..hahaha

reen said...

gud luck ye sis!!:D