Klik Jangan Tak Klik

Friday, October 30, 2009

Lepas GIAN

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Ni pun tgh heboh leh dapat duit cam nuffnang..meh ler join beramai2...hehe..
pastu jgn lupa klik2 gak nuffnang aku....kalu tinggal jejak konpom aku akan klik2 korangnyer lak...
"orang berbudi kita berbahasa orang memberi kita merasa"...jgn ler org dah klik2 iklan ko...ko buat bodo jer...tak baik camtu kan...kalu nak kaya meh kaya sama2...hehe..itulah namanyer "komunity blogger"

Tengok tajuk ajer korang ingat aku hisap mende yg bukan2kan (sila jgn otak blue yer)
aku ni "good girl" tau
walaupun "brutal"

Aku saja mau kasik suspen
Actually aku dah lama tak gi soping baju ni...
kalu tak silap start bulan poser hari tu
pastu sibuk dgn "baju raya"
So raya pun dah habis apa lagi
lepas gian nak gi survey bajuler..
baju "casual" bnyk lagi...
cuma nak carik office attire pulak


Ini kat fitting room "NICHI"
bess la fitting room kat sini ada 3 mirror ...
senang nak tengok depan belakang & kiri kanan
& besar...leh ler ko nak posing bagai..
saja jer menggedik masuk..
usha kot2 ada yg terkenan
sbb selalu aku p tngk pesen dia cam entah apa2 jer
mostly baju kat situ
cam nak santai & gi disco pun ada

so aku sempat rembat dua helai ni jer
aku jadi "lady in black" I like black color
nampak ler selim sikit...walaupun hanya illusi kuang2



Niler baju yg aku "berkenan" bebenor...suker naa ler "beropol2" cam gini...
aku pakai dua lapis dgn "black dress" malas nak bukak2...sarung jer...oklah just nice...
kain cipon...lembut ajer
pakai ngan pants pun santek...



My 2nd choice...actually a "dress" pernah tngk kat drama astro...artis tu pakai baju ni...
tapi kalu aku pakai pun dgn pants ler...harusler totop aurat...hehe
Aku kenan pun bukan ler sbb dress tu tapi sbbkan tang leher tu...
panggil apa yek...reben ker tie ker
hantam sajalah...
lagi satu aku mmg suker pesen lengan camtu nampak ler lengan aku kecik sikit...huhu

Dah habis baca rajin2 ler komen yer...akukan suke "dikomen" hehe
Thanks pada yg sudi komen...sayang korang

Komen2 korang nanti aku jawab yer...hari ni line tak clear "BIG BOSS" from Penang mai...esok pun dia ada...semak tuller..huhu

Macam2 hal jadi....nanti aku story yer...


Psst: U all kalu klik2 iklan nuffnang to mesti kasik sampai habiss uploading taww nanti kira tak aci lak...klik2 korangnyer gak..TQ

29 comments:

Scha said...

Baju hitam
with black and white
checked sangat lawaaaa

adikmanje@ellyazarmilia said...

waaa...lawanya baju2 tu posh....

IxoR@ said...

Ixora suka yg kaler hitam tu...

:D

~ ini yg tingin nk shopping gak ~

ikiqzana said...

mmg posh.. aku pun suker baju yg kaler itam tu.. rasa nyer erra fazira yg pakai. tapi jarang tang atas.. dh try tapi x jadi beli..

suker beli baju kt nichi...

Lybeau said...

wow semua cantiks POSH.... me love them all!!!

Abrahyn said...

yg last tu lawa la....sesssuuuuuaiiiiiiiiiiiii :D

@--- Sueanne ----@ said...

igtkan gian ape tadii..
rupenya gian shopping ek sis..hahaha

cantik baju2x tue..
lagi2 baju kale hitam tue..
cantekkk...

Mr PenyuBiru said...

err.. tak mau masuk campur hal pompuan.hihi..

Softtouch [Hanim] said...

cantik...nak2 yg baju yg last skali tu..nmpak mcm exclusive..mcm artis2 jer...

rasp said...

u body slim melim,
pakai apa pun lawa sis....
semua nya i kenan....

*kliking klik klik*

PeJuAnG HiDup said...

nice dress. peewwiitt!!

fikaryna79 said...

yg 2nd choice 2 suker bangat..ada gaya..huhu..kalau posh pakai sure lawo eh..

uMMisYa said...

lawa baju ko..
aku ni kan nuffnang tu tak clear sangat..ko suruh klik, klik yang mana,yang ada iklan digi tu ker atau klik je kat nuffnang tu..hehehe

aku tang2 ni mmg blur skit..ni aku pun baru2 jer letak nuffnang kat blog aku

Mimy Hamid said...

posh mak nnegok baju yg ke-2 kat nichii gak..berkenan aku..tapi syg syg tiada size mak kat situ...waaaaaaaaaa.....nasib ko kurus posh

niesz said...

semue cantik2..pndai pilih ek..nice sgt..

kikin said...

wow lawa la yg cheq2 tu. labuhnya sampai mana?lutut ka ?ke mana?k tq. yg ropoi2 pun lawa na...in mcm nak kena g je nichi sok kat MJ.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yang...yang second tue sangat cantik..
merah tue pun ok gak.. nice berahi gitu

Azmiezas said...

Yg merah tu lawo n yg black n white 2 seksi...

CINTAMANISZ Lite said...

citarasa hang mmg best ler..
tp sesuai utk hang je ler. Kalo ngan akak..tak sesuaiiiii tau, hehe..

Judiene said...

lolz
lawa r baju yg 2nd tu, yg kaler itam ade reben
kalo pkai cm2 g keje cmfem MR.Y you tergugat
ahahahahaha!

:))

Emilia said...

babe, lawo gile yang black n white tu wajib beli!!

Lady of Leisure said...

aku suka color hitam
serius lawa..

n.u.r.u.l said...

ko ni mcm ank aku lak...hik3..tp x pe, aku pon penah buat cam ko buat ni gak...

Ena Qalinsya said...

oitt aku dh klik nuffnang ko..
amboi sakan ko coping ek, jeles aku huhuhu

sah90 said...

kalau boss kat tmpat keje posh tau dirinya menyemak je,
grenti mengamuk..
Ahaha..
(^_^)

iNa said...

yg kaler itam sungguh cntik...suke tgk... :)

JASA said...

pesal sy daftar nuffnang tak dapat ek...ada tau ka

m@ said...

aduhai ma sngt suka dedua..sngt sesuai u pakai...slim sngt!
dedua harus beli
yg merah tu lain dr yg lain very class..
yg hitam tu pulak very elegan...:)

NeenaAnuar said...

uuuhh.. I loike both ur choice!! but me like more on da black one!