Klik Jangan Tak Klik

Sunday, October 4, 2009

BERAYA ke BERCUTI day 2


Seperti yang dijanjikan walaupun dah lewat nak update gak tu...layan jerlah...hehe...sampai2 jer hotel terus snap....kang kalu dah messy tak cantik amik gambo...hehe....ni jelah hotel yg dapat pun...aku pun dah tak larat nak tanya mana2 hotel..mostly fullybook...ni "HOTEL SERI MALAYSIA" pun mahal gak...yelah public holidaykan....klah dari takde tempat tinggalkan...

Sebelum chow haruslah layan breakfast dulu...klah breakfast kat sini walaupun limited mmg sedap sgt...kasik 4 bintang....hehe...segala mak nenek kat situ sumer aku try...cuma "roti bakar" agak mengecewakan...letak atas "toaster" tu mcm tak bakar ajer..huhu...tp porridge & nasi goreng dia mmg yummy...

Sebelum balik haruslah layan posing2 kat hotel tu dulu...hehe...masa posing2 ni guest kat situ dok tengok....aku malu2 gak tapi cam bese buat bodo jelah...heheyelah mau org tak tengok...udah pose cam citer "hindustan" pun ada...hehe...ooooklaaa tu...

on the way nak balik jem giler...ingatkan betul2 jem...ruper2nyer ada eksiden...ramai nak tukang tngk...bukan tukang tulun pun....

Psst: Moral of the story...jgn ingat "Raya" sumer org pulang ke kampung...ramai gak melencong p bercuti....termasuk aku...hehe

9 comments:

Mia-Ina said...

wah...best gak bercuti..mcm honeymoon balik je posh..hehe

Lady of Leisure said...

aku n husband pun rasa cam nak pi weekend getaway tapi tak berkesempatan lagi.. huaaaa.. bestnyer ko... poposh ok?
ko tinggal dia kat umah ke?

nona said...

hehe..sis samela mcm pakcikku..
raye2,pg bercuti..siap ke endon lg tu...
xpun pg manjat gunung..

sis_nita said...

kerusi berkembar tu cam kerusi jati aku kat umah jerr..

hehehe!

Softtouch [Hanim] said...

syok yer sis jalan2...mmg ramai yg amik kesempatan pg bercuti sis..yelah cuti pjgkan...

d.a.m.i.q.u.l.a said...

pose peluk tiang tu nostalgik betul.mcm zaman2 ahkak ogy kita haha

ikiqzana said...

xpe pon beraya smbil berjalan mkn angin.. aku aritu pun ingt nk bercuti ke sabah tapi x jadi...huhuhu..

Mimy Hamid said...

ko posing macam ala2 tidak beraya...tp mood honeymoon gitu

ida sazarina said...

orang beraya sakan..
sis ni bercuti sakan ye??
hehehe...
bagos2~~~