Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, December 30, 2009

Pantang tengok

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

selagi tak habis Y.E.S
meh kita soping2
lagi



beli kat Vincci
so far aku mmg suker
kasut kat sini
memenuhi citarasa aku
& agak tahan
aku bukannyer kesah sgt
pasal branded ke tak
sbb aku mmg giler kasut gak
dulu layan Hush Puppies, Aldo
Elle la
tp la ni aku beli jer janji kasut tu comfort
sbb aku jarang stick dgn satu kasut
kan pantang tngk
hehe

ari2 mesti mau tukar2
aku tak suker stick with one shoes
actually kalu ada bnyk kasut pun bagus gak
sbbnyer setiap kasut leh bertahan lama
tp kalu ada one or two kasut yg branded
pun mau rosak kalu di taram ari2
mahal ker murah ker tak jadi soal
yg penting mesti bijak memilih
betul tak hehe
yang penting kasut tu tak gigit aku
sakit oooo

santek naa ler kaki aku dok
tayang kasut huhu
takper yg penting ada bling2
aku ni kalu beli kasut mesti mau ada bling2 tak
kisah ler sandal ker apa ker
nasib baik sport shoes takde yg bling2 kalu tak mau aku beli
kalu ada pun mesti mahalkan

kasut ni tumit dia about
2inch jer senang aku nak pakai
la ni jarang pakai hi heel
tngk baju..kalu ala2 sophistikated katanyer
harusler aku pakai hi heel
yg 3inch tu

today ada

ZARA Sale

Products Offered

Ladies’ Apparel

Men’s Apparel

Shoes

Handbags

Accessories

ni yg den lomah ni....sape2 kaki soping mesti pi terjah ni hehe

dah beli jgn lupa update blog yer kasi wa tngk hehe



Psst:Soping jgn tak soping....yelah masa sales ni la nak membeli leh budget utk next year...yo yo ajer entah2 tahun depan pun membeli gak...org pompuan bab soping kan leh caya naa hehe

26 comments:

fikaryna said...

posh..ryna pun suka kasut vinci..design cantik harga pun okeh..hjg bulan mmg maser utk soping2..huhu..

razmanta said...

salam perkenalan..
i pun suka gak kasut brand vincci ni..nampak stylelish dan harga pun no bad..
btw lawa la kasut u tu

[z@ck] said...

suka beli kasut Vincci coz ada saiz besar..
hehehe

Softtouch [Hanim] said...

ala sis janji kita selesa ngan ape yg kita pakai...sy pun xkisah brand ape..janji sedap pakai..kalu rosak kita beli yg lain...he he he

a-as said...

cantik..cantik..kita pun suka kasut gitu wat gi kerja ;)

:: g3n :: said...

waaa..
shopaholik..

hehe...
selamat membeli belah ye... =)

Lady of Leisure said...

hamboi2... aku kalau kasut dalam setahun boleh kira berapa kali beli.. jarang bebenor soping kasut nih sbnrnya..
hehe..

Ella said...

YES sampai wekedn ni je posh. mmg berbaloi ler nk membeli.

aku dok sibuk shopping brg baby.
mmg tgh pulun bg settle minggu ni.
mls nak pikir2 shopping lg next mth.
masa sale ni agak untung sikit, 10% or 20% sapa nk bg kan. duit gak tu save.heheh

NaNaJoe said...

wah!!!
dapat lg yg baru ye sis??
memang kaki shoping la ni kn??
hehehe~~

Rinna said...

Cantiknya kasut..lagik2 kalau Posh yang pakai.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

soping tue terapi minda wei..suka btoi dapat soping kan..rasa nikmat btoi hidup..hhehehehhehe

ABH said...

wahhhhhhhhhhhhhhh tambah koleksi ko nyah! hehehe

BoyLobo said...

ha soping la sampai kering account ko babe..kekeke aku dtg nak tambah akuan nuffnang ko balik ni....hikhik...weh sumpah ko punyer follower bapak byk....mcm mane nak kasik byk mcm tu ekk...nlog hopping hehhri ehh?

m@ said...

sis..ma baru je smlm masuk vincci kasut cecantek...
sangkut satu wedges..:)
ma perasan sis suka bling2...cun!

farra-eng said...

post..sale kat kl sampai berapa hb?

iNa said...

Vincci pon not bad la.. :)
ina pon layan vinnci tau..hehe..
murah n bole beli byk...
tuk basahan kan.......

n.u.r.u.l said...

aku pon suka sgt kalu dpt masuk kedai kasut ni...mesti nk beli pnya wpun kasut yg ada elok lg...ini kira kasut tuk smbut new year ni...kan?

rasp said...

laling sweet la itu kasut...
i lain plak dgn u sis...
kasut yg sedap dipakai...
mesti taram slalu ...
so kasut yg kureng sedap,
leh bertahan lama...hehehehe

CINTAMANISZ Lite said...

best kan shopping ni. Window shopping best tp lagi best kalo door shopping...hehe..

niesz said...

cntik kasut tu!sesuai ngn color kulit..niesz pon baru li kasut td..hihi..adik niesz sibuk nk li kasut skol..niesz lak sibuk nk li kasut g kuliah..thanx mum!

atty's said...

nak sopink.tp lom gaji ..huhuh..
cantik kasut tu posh ..
kty sopink gak .sopink barang2 sklh ..

Dee said...

amat susah kalo beli kasut..x tau ar napa..kalo tutup penuh tu nti kaki melecet..kalo terbukak lak..ari2 bantai pakai yg tu sbb selesa..hmm...mmg payah..

ween said...

kasut tu simple tp cantekkk :) sy pun suka kumpul kasut. he

y@n@ M!B said...

sandle vinci sy baru je putus tadi..hahaha..saje la tu soh bli sandle baru..;p

NeenaAnuar said...

waaa.. banyak tol persamaan kite nie kan..

suke shopping kat vincci.. & suke tukar2 kasut... anyway, nice shoe!

ikiqzana said...

tantik2.. janji ada bling.. hehehe