Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, December 29, 2009

Siannyer

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Aku cuba sedaya upaya gak klik2
korangnyer yer walaupun kene coverline sikit
ciput jer dpt this week maybe sbb aku tak baper aktif
klik2 this week...huhu
this week harus lipat gandakan usaha yer
sejak umur dah setahun
ni semangat nak blogging makin tegar

Meh citer aktiviti weekend
aku minggu ni
korang berjimba
aku kene kerojer
almaklumlah tmpt aku
nikan ramai yg celebrate
chrismas huhu

Apa yang aku buat kat sini yek
actually saje jer amik gambo sbb aku kene keje
weekend ari tu...
tp bukan keje sgt pun saja jer dtg
cover line
kunun2 tak cukup org
layan jerlah janji dpt claim
hehe


lepas habis keje
terus gi makan kat
kat food court tingkat 10..
korang kalu mai sini jgn beli fruit kat sini yer
mmg ler buah yg dia jual singgit tp dah ler ciput
& tak tahu tahun baper nyer buah
walaupun aku keje kat sini aku jarang
jer nak makan kat sini
aku lebih rela makan roti ari2


Masa ni Mr Y sibuk sgt nak terai makan kat food court
dia ajak...aku ajak date tempat lain tak mo

Masa ni aku gatal oder kebab
kunun2 mau lain dari yg lain
tengok gambo konpom sedap ni
padahal entah apa2
tk sedap langsung
kebab pasar malam tu lagi sedap

Mr Y lak kunun2 nak jadi Italian
last2 cam hampeh gak
entah apa yg dia oder macaroni
siap ada oder tambahan tu "tempe goreng dgn kentang"
mmg my fav....ask Mr Y tu oder for me
pun cam hampeh tak tau taun baper nyer tempe
terkebil2 aku nak menelannyer


kunun2 nak p Cosmo's World
tapi biler aku tngk roller coaster
tu tonggang terbalik camtu
isi perut aku dah mcm nak terkeluar
tak mo aku laaa
takuttt..jadi posing2 jelah

ingat nak masuk haunted house jer
aku mmg takut hantu
tp suker masuk umah antu
hehe...tp kene tahan la dgr aku terjerit2
sampai antu tu pun terkezut gamaknyer
Mr Y kata tak yah...kalu nak main..main sumer
aku mmg cam gini...gayat giler
teringat masa naik roller coaster
kat Sunway Lagoon..aku
rasa cam mati idup semula...
jantung leh stop jab
sbb tu kalu tempat2 main cam gini
aku ada kureng sikit

Kalu korang yg minat leh ler p kat sini yer
bawak satu family
mesti enjoy
Aku jadi promoter tak berberbayo lagi
mana taw korang nak pi

Dewasa with Mykad- RM32
- RM37
Kanak2 - RM22
- RM27
korang kalu takde mykad reger lain
reger pendatang harem mahal sikit ler
reger mahal tu utk weekend & PH yer




Psst: Penakut betulll...hehe..ada 2 hari jer lagi nak celebrate "New Year"






22 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

aku klik babe...kekadang aku suh boy jln klik klik...die duk tinggal link blog die lak....aku da klik flymas .mobi ko...yg lain tak der pun....aku klik tapi tak bg tau ko kenkdang..aku da naik malas nak naip babe...thanks click aku...ko da bape juta tak cash out...aku ujung bulan ni cash out sekali lg kot kali keempat plak amin

ieda said...

beb .. rajin mr Y layan ko gi jalan2 .. huhuhu kalau hubby den .. huhuhh cayunk gi sendiri lahh .. me bussyyyyy sokmooooooooo huwaaaaaaaaaa

Delimasari said...

Sis pun takut nak naik permainan tu....

NaNaJoe said...

saya suka rumah hantu..hehehe~~~
best la sis dapat jalan2 kan??

sis, ingat i lg x?hurm..da kembali xtivat wif new home..singgah2 la ye??

Dee said...

x penah lg main kt cosmo world bts tu..takut dh..sbb dh berumur kot..hahaha..

Lady of Leisure said...

i pun penakut tapi i sukaaa masuk rumah hantu... ekeke.. tapi jerit ngalahkan org kene rasuk or histeria...
wakaka...

iNa said...

Cosmos..dh lame nk p..tp lum smpai2 lg....cian kan..huhuhu..

Rinna said...

Seronoknya..gi Cosmo World, weols penah dah sampai ke situ.. 2 tahun lepas..bawa anak2 jalan2.. :)

rasp said...

seumur hidup i, i tak pernah masuk umah hantu...
leh kirim salam je lah kat hantu2 dlm umah tu...
me mmg penakut beb!

zuwairiaiman said...

hai there.. sweet blog tau.. gi haunted haouse cosmo best x?

i.z.m.a said...

bawak bekal jela len kali.. sah2 sedap, kot tak sedap pon kena cakap sedap jugak sebab dah masak.. hehehe.. paksaan tu!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku pun xpenah lagi main mainan dalam time square tue...hari tue ada gak pegi bawak family abang aku..jap g ramai sangat umat langsung cancel..

niesz said...

ni kat times square ek..niesz selalu gak g ctu..but now da jarang da..emm..lam taun ni gak la niesz ade main kat cosmo's world tu..hahaha..mmg klakar..sepnjg main tu asyik pejam mate jer..punyer la takut..lg2 roller coster tu..rase da x bergerak da jntung ni time pusing kpale kat bwh tu..serik nak naik lagi..hihi..nk try main kat genting lak lps nie..heee..

adikmanje said...

amboi..sempat lagi posing2 maut tu...

Mimy Hamid said...

aku klu buka blog ko je klik2...jgn riso yer..sesama bantu bantu..hehe..aku pun pengayat takde makna nak naik roller coaster sumer...muntah belahak aku

atty's said...

lama betui tak pegi..situ ..lom naik rollercoster lagi ..nieh

Azmiezas said...

Jenjalan ni best kan??..tapi kalau tiap2 minggu cuti panjang, kadang2 sampai dah tak tau nak ke mana..

Azmiezas said...

Akak pun takut kalau nak naik roller coster bagai...seramm...

ikiqzana said...

mmg best main kt situ posh.. lama dh aku x g.. dulu2 msk kt permainn bdk2 je malas nk naik sume tu.. gayat gak..

y@n@ M!B said...

sy lebey prefer gi genting dpd cosmo world..price pn lebey kurang je, tp genting lg superb..roller coster mmg tahap membunoh! huhuhu~

m@ said...

ma pun penaut lah sista...:-p
tgok dioerg main dgn bunyi bising tu pun dh cuak..
lawalah baju u sis.....

kojah said...

i follow youuu...=)