Klik Jangan Tak Klik

Thursday, December 31, 2009

Skodeng yer

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Today is the last day of 2009
tommorrow dah masuk 2010
so mlm ni mesti ramai kuar
p celebrate new year
aku cam bese selagi tak habis
detik 12mlm
mesti tak titonnyer
semangat berkobar kobar nak
celebrate new year

kalu takde hal mesti kami kuar
pi tengok "bunga api"
bukan p tngk konsert
tak koser akula bersesak2
kalu masa tgh "hip hop"
dulu2 k laa
lagipun malam ni kan malam jumaat
elok baca yasin kat umah lagi afdal
dari berjimba2 kat luar tu
wah ustazah POSH mau kasik advice
hehe

Lagipun Mr Y keje mlm ni
so dok umah jelah
tngk kat TV lagi bess
kalu nasib baik kat belakang umah aku leh tngk bunga
api...aku mmg jakun kalu nampak bunga api
hehe

kalu nasib baik lagi
aku cuba amik gambo

tengok Mr Poposh pun suker tngk
tapi dia dok nengok mende lain
hehe layan jelah


Skodeng apa tu...


Tengok tu suka suki dia jer
sbb tu aku malas nak blogging kalu dia tak tido
menyibuk jer masa ni aku tgh klik2 nak dekat 2am
diam2 jer aku buat keje bila dia bangun and nampak
aku tgh bz dia pun apa lagi melabuhkan
"ekornyer" sampai akunyer "berokband"
jadi lemb...ko buat ler apa pun dia buat bodo
kang kalu aku naik angin
Mr Y mesti cover dia baiknyer
"jgn2 ler marah dia"
lagi ler menggedik2la dia


Tak cukup dgn tu siap continue sambung titon
lagi...eeee geramnyer aku...
rebus buat rendang baru taw...
sampai ati ker korang nak babap dia
coffee table tu dah jadi
cam tmpt titon dia

kalu aku hias apapun mesti tunggang
terbalik sbb badan dia pun dah leh
tutup separuh dari meja
sabo jerlah

Psst: Malam kang ramai2 sambut New Year...yeye esok cuti lagi...korang wish u all hepi new year & hepi weekend yer and enjoy ur holiday

28 comments:

helena's said...

sambut new year dirumah mungkin..hikk

SuRayA^i. said...

sgt cuteeeee~~~
cubit pipi die sket utk sy plz hehe~

hepi nw yr anyway~

uMMisYa said...

Happy New Year Posh

Poposh ko tu mmg manja ekk..aku ni kucing kureng skit sebab aku ni geli bulu hehe..

Yang pasti nya azam tahun ni nak kurus tak tercapai..berat badan aku naik ke asal huwaaaa..sebab exercise tak consistent, mkn tak jaga..
tu yang aku nak cuba minum RX tu..nanti gaji nak beli..hehe..semangat nak kurus.

atty's said...

kty pun dah tua2..nie dah tak g celebrate new year..lepak kat umah jew..

atty's said...

selamat taun baru posh ..semoga posh dimurahkan rejeki yg lebih ditahun 2010 nanti amin..

Kaseh said...

happy new year to u dear..
suka aku tgk si poposh ni.. gemuk.. peluk sedap.. teringat pulak kucing aku kat umah.. adik aku amy mmg nak gemukkan kucing kat umah tuh macam poposh.. semlm g timbang kat klinik..naik dah 1kg.. hehe..anyway flymas n digi hadiah new year..hehe take care

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gebu btoi la kucing ko beb...geram aku tengok...
selamat menyambut taun baru 2010.
aku pun xg tengok bunga api kot malam nie..berehat kat umah sajork..kesihatang tidak mengizinkan..

Rinna said...

Amboi kan main manja lagik poposh ekk..Comey jek wat muka gituh.. :)

Happy New Year to u 2 Posh..

Softtouch [Hanim] said...

hepy new year sis..sy kat umah je mlm ni...he he he..manja ekmain poposh yer..gigit kang

rasp said...

me dah bertahun sambut new year depan tv...
kkdg tu sampai tv tu tengok i hahahahaha...
hepi new year laling...
may all your wishes and dreams come true!

Ms AiReEn MoHd said...

babe cepat cepat pg blog aku..a.de byk kawan kawan poposh...suh poposh ko tengok sekali kenkanwan die....giler nengok nyer

kalau aku umah uncle hassan tu...40 ekor kucing nyer babe

d.a.m.i.q.u.l.a said...

kucing ko ni,kalo masak rendang kenyang sebulan.gemok betol poposh,gebu gebu

qellissa said...

cutenyeeerrr...neway happy new year to u n mr poposh yg cumel tuh ye...

Azmiezas said...

Sihatnya..si Poposh tu..geram akak tengok dia...

happy New Year, Posh..

Lady of Leisure said...

arri n molly wish happy new year to poposh....
:)
ko toksah diet dah wei.. ko dah selim melim dah la...
aku ni ha yg bolat..

Ms AiReEn MoHd said...

aku klik header ko sudah...memula die blank jer..aku main klik klik jer..kuar nuffplak...

nona said...

ish geramnye ngn poposh ni...
rase nk pelok2 je..

NeenaAnuar said...

Betol2.. dulu waktu muda remaja (cea macam lah dah tua sgt kan.. hehebe) dah puas dok meroyan kat luar nun asal tibanyer new year & merdeka.. now nie I lebih rela relax2 kat umah jerk dari berpenat2 kat luar tu kan...

Anyway... Happy New Year Beb!

zuwairiaiman said...

blog yang best.. nanti mlawat blog zu balik ye

Dee said...

malam ni naik tkt paling tinggi ar kalo nk tgk bunga api..hehehe..

HAPPY NEW YEAR!!

ikiqzana said...

new year 2010 posh..
nk gak negok bunga api bwk bdk2..

iNa said...

Happy New YEar sis.. :)

niesz said...

comenyer die..geram!teringin lak niesz nk bela kucing..tp xboley sbb niesz ade asthma..huhu..

ape2 pon heppy new year ek..

y@n@ M!B said...

happy new year too sis! bestnye view rmh sis leh nmpk bunga api..i loike~ (*.*)

sueanne said...

mlm tadi sambut depan tv je..sambil dengar dentuman meriam area kuang je..hahahah

poposhhhh..cute nye dieeeeeee...

doku said...

Serius aku geram ngan kucing ni..badan dia sebijik ngan kucing aku dulu cuma kaler je lain..blackie ku da mati..huhu..comel kucing tu!

Izan said...

alahai poposh.. merenung masa depan ke tu??? =)

Ery Farieha said...

wohoiii
gomoknyee miaw~~