Klik Jangan Tak Klik

Friday, January 1, 2010

New Year Resolution 2010

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

WELCOME YEAR 2010
Happy New Year
u all mesti semangat nak mulakan hari baru utk
tahun 2010kan

Aku nak mintak ampun gak sepanjang blogging
kot ada2 yg terlebih sudah
or kekadang aku tak dapat pi blog korang & komen
harap u all faham
sbb keadaan skrg ni
sgt2 lah tidak mengizinkan
azam tahun ni nak update
gak blog ni at least once a
day yer

tapi aku cuba gak utk luangkan
masa p blog korang kalu tak sempat komen aku
wajib klik2 nyer

Meh kita bukak buku baru yer
yeeehaaa
opps terlebih sudah

Calendar from BERJAYA


Belakang calendar tu....banyaknyer company under
Berjaya ni..company ni mmg suka jer take
over under lain nyer company
termasukler company aku


Tapi kalendar "kuda" ni tetap menjadi idaman
hati ku sbb sumer pun ada hehe
senang nak tngk cuti sekolah ker apa
tapi la ni dah makin kureng kalendar camni kuar


Yang ni pulak nak panggil organizer tak mungkin kot
so panggil notebook..cam notebook budak2 gi schoolkan
takde maknanyer aku nak bawak gi meeting
not a profesional look langsung

tapi apa motif "Berjaya" buat cam gini
maybe ikut trend la ni kot
tapi bess gak leh gune for my personal
leh ler aku catit apa my routine
makan apa..beli apa buat apa
mcm2 lah aku leh guna

aku camna canggih manggih
pun aku still suka tulis diary
entah baper bnyk diary aku ada pun aku
tak tau...cam besela hangat2 taik ayam jer
beginning of the year kan main
bila dah masuk tgh2 tahun start laa

Ni lah antara azam2 bese kita dgrkan..every year mesti samakan
bab2 lose weight tu sejak dari zaman dolu sampai
lani tak habis2

Popular New Year Resolutions
To lose weight- aku ler tu
Taking a walk every morning for at least 1hour - exercise2 seumur hidup huhu
Eating Right - kadang2 kerlaut gak
To quit smoking - mmg tak smoke langsung
To emphasize more on health fitness - always but kekadang terbabas gak
navyuce work stress at home - nak kena pektis YOGA ni

New years resolution guides and ensures you better accountability of yourself. It also helps you take out some time for yourself and spiritual enhancement of your own body and mind. Regular exercise and eating right helps one to maintain a better and healthier lifestyle. So, try out these resolutions and improve your health and fitness.


Anyway aku nak amik kesempatan ni ucapkan "Happy New Year 2010"
moga2 this year will be a "GOOD" year for all of us..insyaallah
aku pun banyak azam tp biarler rahsia..dah jadi baru
mau pukul canang hehe



Psst: Apa azam korang leh share..hehe

17 comments:

farysa said...

hepi new year

A D I A said...

happy new year! ada organizer lebih takk? wah motip mintak2 di pagi new year ni kan..

tang kalendar tu sama la.. dtg la kalendar canggih camne pun, kalendar kuda tetap menjadi pojaan hati ini..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat menyambut tahun baru...semoga tahun baru nie akan lebih baik n sempurna dari tahun2 sebelumnya..aku nyer azam?? uhuhuh lum sempat nak berazam la...skrang nie condition aku kurang memuaskan...kejap ok...kejap swing..

niesz said...

wa..semue azam sal body je nie..hihi..niesz nk wat gak azam cm tu tp susah nyer la nk tercapai yer..hihi..

rasp said...

sweet la plak tgk notebook berjaya tu...
and here's wishing you a wonderful, prosperous and bless new year :D
and may all ur resolutions, dreams and wishes come true :D

sueanne said...

betul tue sis..kalendar kuda yg menjadi idaman hati ku..heheh..

salam tahun baru buat sis..semoga ape yg dihajati termakbul tahun ni..amin..

ABH said...

azam thn baru aku = NAK BERANAK!! hehehe

Lady of Leisure said...

azam i nak kurus.. dah turun 2.5kg dah ni.. :)
btw happy new year to u and family...
salam kat poposh from arri and molly..
:)

SuRayA^i. said...

hepi new year sis!~
moge lebih hepi bile msuk thun bru nh =)

NeenaAnuar said...

salam tahun baru sis! semoga 2010 bakal membawa sinar yg lebih bahagia buat u & family!

azam me? kalau boleh nak ubah apa yg kurang di 2009 supaya menjadik lebih baik di dlm 2010 nie... insyallahh...

y@n@ M!B said...

happy new year sis posh..azam thn br mesti lerr mau cash out duet nuff byk2..huhuhu~ tolx? ;p

C-Ha Nasiha said...

happy new year..
azam sy nk kurus gak..
heeee. :)

doku said...

Hepi new year posh! Smoga azam tahun ni dapat dikotakan..azam lepas separuh je tercapai..huhu

Best Of Me 321 said...

azam aku nak mempunyai cinta sejati :), hik hik

Dak Wan said...

Hehehe.. Selamat tahun baru untuk kamu dan selamat mengubah impian serta mencapai apa jua cita-cita mu!

Mia-Ina said...

kak posh....selamat thn baru....wah banyaknya perancangan...semoga tercapai ye

ikiqzana said...

azam tahun baru aku nk wat baby.. sara pun dh besar.. hehehe.