Klik Jangan Tak Klik

Saturday, January 2, 2010

Jcard

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Memandangkan hari ni Saturday
pastu baru masuk new year
mesti sumer sibuk p pergi jenjalan
tak pun bercutikan

aku pun nak "bercuti" gak
tapi citer pasal "bercuti" aku letak next entry la yer
almaklumlah dek sbb kesibukan
kasik update citer JCARD citer ni dulu yer


Taraaa ni ler JJ card aku & supplementary for Mr
Y...kalu renew dia kasi cute teddy tu
1 year renewal RM12


Pastu sempatler membeli hadiah kawin
utk my cousin kat tganu...
tapi ni kirimkan ajer sbb tak dapat
pi kerojer...siankan


Psst:Aku mmg peminat setia JJ sbb giler kumpul point...tp la ni dah jarang p sbb jauh dari tmpt rumah & tempat keje

13 comments:

y@n@ M!B said...

waaa ada dpt teddy bear la..smpi bla leh dpt teddy tu sbb card sy lom tamat tempoh lg..hahaha ;p

SuRayA^i. said...

sy baruuu je register jCard aritu..kalo buat awl2 dlu msti da byk point kn isk~

-iLLa- said...

KAk posh, samala kite pmint setia pd jj.. Gler collect point.. Hehehe

Mia-Ina said...

hehe..rumah mia pun dekat JJ..tp jarang pi ....

sueanne said...

sis, selamat bercuti2x la yee..jgn lupe update nanti..

jj card tak pernah ada..sbb jrang g shopping kt sane..hehehe

NeenaAnuar said...

huhuhu... kite punyer J-Card pun dah expired dah nie... nak kene gie renew gak lah! :D

Ashikin said...

poshy, happy new year!!! ada new year entry kan tp i nk jd diva kat entry yg ni. lol.

niesz said...

niesz selalu g jj..bile tgk je sales..jjcard member punyer diskaun..mmg meleleh air liur..haha...jeles tgk..tp nk wat nyer tu mls tul..hihi..

Lady of Leisure said...

patut kah aku buat jcard ni sbb jusco sangat dekat ngan umah.. tapi dalam setahun tak smp 10 kali pun pi.. ehehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah best2 renew jcard dapat teddy bear nyek..sampai bila nyek..aku nyer card bln 3 nie baru xpired.huhu sempat ke...aku pun suka g jj sbab dapat collect point...dah la jj dekat nan umah n opis aku..wah syorga beb..

Delimasari said...

kte pun udah expired JJ card 31/12
mmg suka membeli=belah di JJ...

Mimy Hamid said...

jcard nya kad berbaloi ..aku suka point dia dpt voucher..hehe pastu leh shopping

ikiqzana said...

lama x collect poin kt JJ.