Klik Jangan Tak Klik

Sunday, January 3, 2010

M&S

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Jeng jeng ada sales lagi
mau kasi tau
Marks & Spencer
Aku suker sgt barang2 dia
tp bukannyer minat baju2
kat sini
tapi aku minat mende2
lain


31 Dec 2009 - 31 Jan 2010


Ha ni yg aku minat sebenarnyer
shower gel , lotion & macam2 lagi
yg mmg wangi segala
the smell is lasting
and price also affordable
very worth buying la
nak2 masa sales ni

paling aku suker the packaging
kan ala2 "english"
tu yg aku suker sgt

Don't worry sales sebulan
still ada masa kalu nak
pergi hehe

Psst: Boringnyer sok kerojer...hehe...utk adik2 yg masuk sekolah sok ..."back to school" belajar rajin2 taw...

16 comments:

Jay said...

happy new year... click2 juga my nuffnang..

Mimie Hamdan said...

tima kasih bebyk posh sbb bgtau... harus terjah nie... hahahahah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya dapat soping..aku nie nak buat keja dalam umah pun dah xlarat..apatah lagi nak meredah orang ramai nak soping...huhuhuhuh memang serender beb...

niesz said...

hihi..cepat2..sblum stok masih ade..ehe..

aNIe said...

Posh...tak pernah lagik masuk Mark & Spencer...hehehe

Akak dtg lagik...nuff tido lagik...nak kena refresh ni macam posh ajar...

rasp said...

hari tu i baru je memborong set for men...
for both my bro's nye birthday pressies :D
mmg best barangan dia nie..
like u say lah : wangi & affordable :)

Uncle Lee said...

Hello Posh, happy new year and the very best of 2010.
Love your beautiful blog and your display of colours. You're very creative.
You stay young, keep a song in your heart and have a great new year, best regards, lee.

n.u.r.u.l said...

aku pon sama...kalo time gaji semua brg aku minat...hehe

Lady of Leisure said...

amboi tau saja kat mana ada sales...
lenkali mnak tau mana ada sales aku tanya kat posh je la kan.. hehe..

NeenaAnuar said...

Ohh.. I dulu pun pakai M&S punyer body lotion tu yg berbau Lavender.. memang wanggiss sgt2 kan & I loikee it very much! But now I've to change it lar... due to my skin over dehydrated! so, now me stick with Cocoa Butter Lotion plak... sedih gak tak dpt nak pakai M&S anymore.. :(

Nikel Khor said...

click click hapi new year..

Nikel Khor

Delimasari said...

hai posh = hepy new year

Mimy Hamid said...

aku suka M&S dan sesuai ngan body aku yang gedempol ni tapi satu la aku ada terbaca dia fund terbesar yahudi..so aku stop..tapi aku suka mandian, lotion, dia sumer wangi..aku pakai aloe vera gitu..

CINTAMANISZ Lite said...

eh...lawo2 ler blouse dia. Kalo de duit lebey ni..leh ler turun kl cuci2 mata ni masuk shopping mall, hehe. Ye ler..duit lebey nya sket aje..tp kehendak hati tu melampau2, haha..tak terdaya ler.

ikiqzana said...

bole gak g terjah kt Marks & Spencer.. suker kuality baju2 kt situ.. cantik.

iNa said...

sale...
best...syok...syok....tp x dan nk p la..huhu..