Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, June 24, 2009

Karaoke


NI ADALAH "STICKY MODE"
UNTUK NORMAL ENTRY, PLS. SCROLL KE BAWAH.
Thx

Kali ni aku pulak mau kasik hadiah sesapa yg berjaya menjadi follower aku yg ker 100 bukan ker 1000 yer (kalu keseribu aku hangkut terus bawak g RED BOX...leh lawan nyanyi sama aku...pantang dgr karaoke)...hehe..aku nak buat award tak berapa nak clever...so kasik voucher jelah...voucher ni sesuai utk sesaper yg nak prepare audition "JGN LUPA LIRIK"..kasi cepat sikit tau...sbb due date 30/6/2009....mau ajak hb dia sgt bz dgn org kahwin...so daripada membazir baik let go...Untuk semua2 follower aku nak ucapkan tima kasih bebanyak2..." u follow me ...i follow u"....syg korang semua...." u all make my life CERIA gitu" kalu buleh sumer aku mau kasi...kasi gegar itu tempat karaoke...kuang...kuang..

psst: Untuk komentar terhebat nanti aku umumkan hadiahnyer...make sure ko 1st rank utk 3bulan berturut2....haha refer to Iena ....baru komen belas2 sudah mau claim reward...akunyer reward pun belum dapat... sudah puji ko bergelen2...hahaha

Remarks: Weiii korang jgn ler siksa batin ku ini....existing follower is disqualified.....pemenang mestilah blogger yg ori & baru punyer..haha..lomah semangat den.....ada yg sudah pollow mau kuar standby mau jadi yg ke 100...hehe...kasik cepat sikitlah aku mau courier..senang korang nak berdondang syg this weekend...jgn lupakan daku biler lalala nanti

33 comments:

Ena said...

alaaaaaaaaaa tak aci la.. kalo camtu aku nak kuar dr follower ko la pastu genap yg ke 100 aku polow balik, aci tak? ekekekeke

POSH76 said...

ena...jgn ler lagu tu...tetiba aku terkuar idea....solila beb...takper ada voucher lain nyusul..haha

miela77 said...

Wah...k.iela dah folow...cam ne nak jadi yg ke100...isk..isk..isk.. tak pe lagipun kalau dpt voucher tu pun bkn leh g pun..duk ipoh ma..

MISZ NaNa said...

yg ke 100??? alahai tak dapat la maknenye...

eynda said...

Wah!! Kejap je dah nak masuk 100 followers...chaiyok!! :-D

POSH76 said...

miela77...tq for bg follower...ipoh mali ka...hehe

POSH76 said...

Misz Nana....alahai nana tetiba idea dtg nak kasi ini gift...hehe

POSH76 said...

eynda.....lum cukup quota..sajer suker suki...hehe

Iena said...

ehem2... igt tercekik tulang gajah tp upanya nama ku diseru seru di sini...

ntah hape2 nyer contest ntah ko ni... dah sah2 aku x dpt! kang aku kuar blk dr jd follower hang n aku masuk blk bila yg ke 100.
pastu bleh plak nk kena jd komentor terhebat utk 3 bln berturut turut! ini tidak adil!!!

*giler kbulur hadiah aku ni! hahahhaa...

Rinna said...

Fuiyoo cayalaa Posh..sudah mau capai 100 follower laa.. Ades..tak de can ler nak dapat hadiah..:)

The Biggest Loser Team said...

posh.aku pun nak kuar balik.. nak gak jadi follower ke 100 ko.. aku hantu nyanyi gak ni...

POSH76 said...

iena..beselah aku kalu tak sebut nama hang tak sah...wajib

idei tiba2 dtg beb...oklaaa tu saje suruh ko komen bnyk2...sebarang kutukan akan terbatal...haha..leh bawak ke tribunal court..

**samolah aku pun giler gift la ni...saguhati pun mau...haha

POSH76 said...

rinna...ala suka suki ajer...tp still tak leh lawan sifu...suka kumpul follower...org kumpul duit2 bertimbun...takper rinna...ko tetap menjadi blog pujaan ku...nanti leh buat contest lain...

POSH76 said...

Kaseh...saje jer aku tau ko hantu karaoke cam aku...sbb tu buat last minute...takut berebut mic & sore ko mesti lagi sodap dari aku.....

ninie said...

wah tahniah kak... dan nak 100 follower akak ye...

POSH76 said...

ninie...tahniah apanyer..suker2 jer...

neezareef said...

aisehh...aku pn nk wat cam ena leh x wakakakkaa

Ella said...

wah3...
dah ade bg2 hadiah plak yer.
aku dh jadi follower ko dedulu..
so tak dpt pun takpelah..

sbb...aku tak pandai nyanyi..
suara tak sedap..hehehe

uMMisYa said...

oii posh..kalau mcm ni sya pun nak keluar pastu jadi follower semula..then tak cukup2 100 sebab yang lama asik keluar masuk hehehe..tak mengapa..sya tetap jadi follower setia ...tak kan keluar..

POSH76 said...

neezareef....jgn ler semua pun mau bikin cam tu...haha...

POSH76 said...

ella...sajer just for fun...ala sore aku pun bukannyer sedap sgt...plus minus cam NING BAIZURA ajer..hehe...tp aku dulik apa...janji aku dapat lalala

POSH76 said...

oiik sha....timbul lak ko yer..jgn ler buat lagu tu...cayang sha...aku lak pembaca setia blog ko...hehe

KhairiL's said...

yg pasti, saya bukan org ke 100 :(

POSH76 said...

kharil...takperla just suka suki ajer...hehe

iNa said...

alaaaa...yg ke 100 ke??uwaaa...

ikiqzana said...

posh.. mana bole camgitu.. xde keistimewaan yg mcm kita yg dh lama jadi followers...

buat la lain... yg penting bagi kt kita org yg dh jdi followers setia posh.. baru adil. hehehe...

POSH76 said...

ina...hang jgn nak kuar pulak ...hehe

POSH76 said...

ikiqzana...saboler utk follower yg setiakasih akan ada...tunggu yek...

M@ said...

wah...bestnya mcm ni dpt adiah lg:)

Azimah@Melati said...

ini tidak adil!!!!!!!

POSH76 said...

Ma...apa lagi kasik pollow la..leh ajak cik abg & aqeel lalala

POSH76 said...

Imah...apo bondonyer tak adil ko pun tak pollow aku...kasik pollow la mana tau ko 100..nanti ku pollow ko lik..hehe

Ex Starians said...

Waduh, pengkeraoke ye..