Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, September 15, 2009

Salam AidiLFitri

Salam AidilFitri untuk semua geng2 blogger yang seangkatan dgn ku...hehe
Aku ni tak pandai nak buat "kad raya" cam korang nyer...jadi terimalah istimewa dari Posh76 & Mr Y and Family....nasib baik aku tak letak gambo poposh ...dia pun nak rayer gak...hehe

Dikesempatan ini POSH76 ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilftri pada semua pengunjung blog ini & sesiapa juga yang mengenali diri ini.

Mohon ampun & maaf sekiranya terdapat salah & silap, keterlanjuran kata, atau pernah mengguris hati & perasaan sesiapa.

Sudi2kan diri terima kad ini ye...

Ni lah antara geng2 blogger yg sudi kasik aku kad raya...tima kasih banyak2..kalu ada yg aku tak tepak kasik tau yer...moga2 persahabatan kita berpanjangan...
From OmmyFiruz
Harap diampun camner aku leh tak perasaan...jgn majuk yer...aku tepek atas skali...hehe
From CikYana
From Rinna
From LOL
From Alona
From Pakcikdot
From Alya
From IdaSazarina
From ZuArtCreations
From Yanamib
From Zamdotcom
From Gottcha
Poposh pun nak wish "Selamat Hari Raya"...tak mo kuih raya...nak wet rayer ajer..layan jerla....hehe

36 comments:

ida sazarina said...

sis...
kiter amek ye kad ni..
hehehe..jgn marah ye??slamat ari raye!!!!

dotblogspotdotkom said...

TQ²..nanti pakcik ambik ye..huhuhuh

Lady of Leisure said...

selamat hari raya untuk posh sekeluarga...
semoga raya tahun ni penuh makna buat kita..
maaf zahir dan batin..

CINTAMANISZ Lite said...

Ok...daku dah hamek kad hang posh. Gantung kat reranting tu...sekali ngan entry hari ni.

Selamat Hari Raya Idulfitri..(selagi tak raya..selagi tu ucap..hehe)

ღ miSz_aLya ღ said...

hoho..siss alya amek tau kad raye tuh~~
g la amek kad raye kat blog alya gak.. ^_^

POSH76 said...

idaSazarina~thanx amik2la...hehe
tak marah suker jer nak rayer ni ngalahkan budak2...hehe

POSH76 said...

Pakcikdot...Thx amik ler...hehe

POSH76 said...

LOL~u too my dear....insyallah sama2 lah raya kita lebih diberkati tahun ni...

POSH76 said...

LOL~u too my dear....insyallah sama2 lah raya kita lebih diberkati tahun ni...

Rinna said...

Posh,

Kita ambik kad raya tuh yer.. TQ

Dee said...

selamat ari raya n maaf zahir batin..dee amik tau..

makdara terdiva said...

ala...kad raya aku ko x letak ke???? ni yg nak majuk neh...

Softtouch [Hanim] said...

baru nmpak muka mrY..comel ...
selamat hari raye jugak sis n family..maaf zahir batin

Mimy Hamid said...

aku nak kad raya muka poposh...aku amik..sebab dia comel

ida sazarina said...

wah!!!
sis ni nak raye kalah i yg budak2 ni..
hehehe~~

y@n@ M!B said...

yeayy rompak kad lg..=)

errr rasenye sis da slh tls name 'cikYana' dgn 'yanamib' la...pi tkr cpt!!huhu ^_^

aRe_uDear said...

Sis Posh.. Selamat Hari Rayer k.. jom blik kg jom.. hahahaaa

ieda said...

salam beb ... cumei aar mu pakai selendang ..
beb ... den doakan mu pun samer aar .. bebaik bawak keter .. hubby ker mu ker .. hati2 ok ..

selamat hari raya .. moga persahabatan di lama siber kita ini diberkati allah ... aminnnn

LOV UUUU

nona said...

hehe...ape ni poposh.wish selamat ari raya tp tidooo

dlalone77 said...

kalau nak jadi agen tak perlu daftar apa2..cuma beli dalam kuantiti banyak dan dapat harga murah...jual balik ikut harga pasaran iaitu rm40 hingga rm45

POSH76 said...

Rinna~Thanks amik ler...mmg nak bg kat kengkawan..hehe

POSH76 said...

Dee~Tq amik ler.....hehe

POSH76 said...

makdaraterdiva~sori beb...wa terlepas pandang sbb cun sgt...tepek sudah...TQ

POSH76 said...

hanim~comel???bukan kacak ker...hehe

u too same wishes....hehe

POSH76 said...

MimyHamid~Tak baik ko tau...aku nyer posing cam nak rak..si poposh jugak yg ko nak...hehee

POSH76 said...

idaSazarina~k aper kasik can lah setaun sekali...hehe

POSH76 said...

yanamib~rompak2ler...rela2 hehe

sori2 tukar sudah...hehe

POSH76 said...

ieda~salam...cumeiler...pagi raya..petang rayer selendang pun melayang...hehe

insyallah...takde nyer aku nak drive...aku mau jadi mem ajer...hehe

i lap u too....hehe

POSH76 said...

areudear~u too...i balik kg tapi tumpang kg org bley....hehe

POSH76 said...

Nona~sis dia bukan tido...tak tahan nengok flass...tu yg dia totop mater...hehe

POSH76 said...

dlalone77~takper lepas raya nantilah...hehe

miela77 said...

posh..k.iela da amik tau kad raya nie..nice apa..k.iela lagi fail bab editing gambaw..tu sebab gambaw2 kat blog semua nya biasa2 je..

miela77 said...

Posh..da amik kad n tepek kat blog..meh tengok..sambil2 tu amik la kad raya k.iela yang baru blaja photo editing nieh..

POSH76 said...

Dear All top commentorss....Thx sbb sudi gantung kat omah masing2 hehe

Kaseh said...

suka aku tgk gamba ko kat kad raya tuh.. ayu jek.. heheh poposh mintak duet raya eik.. mintak kat mama gih.. zasssssssss....meowww

ikiqzana said...

selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir & batin dari aku sekeluarga...