Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, September 16, 2009

CornFlakes Pedasss

Aku skrg takdok mood nak keje sudah...padahal after rayer dah nak pindah ker "Times square" tak tau ler betoi ker idak..."hader aku kesah" yg penting semangat nak rayer harusler berkobar2 ngalahkan anak sedara aku yg lum akhil baligh tu.....
bukan apa aku tak siap packing lagi...esok2 ler baru aku buat...aku la ni sibok nak settlekan my "wishlist rayer"...takut ada yg terluper nak buat....kang menggulupur last minit nyer kerojer..Mr Y? tak payah dia menten dgn "cool" dia...sabo jerlerrrr....nama pun org lelaki....dia tau sumer OK ajer...
smlm dapat "cornflakes pedass" beli kat one of the blogger...dia mai anto depan opis...bagus2...aku la ni nak kemana2 ada kebizian sikit....aku terai dua botol dulu...satu untuk aku...satu utk my MUM.....untuk mak aku harusss...
Aku kan cam excited sikit...tak pernah dgr "cornflakes pedas" setau aku tak pernah dibuat org...besekan makan dgn susu adalaaaa...tu sbb aku oder...ala takat kepek2 pedas bese dah....kasik different sikit rayer ni...

Tapi mmg tak mengecewakan sedap tak giler beb....walaupun botolnyer agak cinonet...maybe sbbkan reger yg ala2 berpatutan gak ler....aku ingat nak layan gak "ngup ngap" malam tadi...kang tak pasal2 bukan simpan rayer...alamat jadi korban perut aku sebelum rayer...

Psst: Itu jer nak story....aku beli kat blogger mana pun aku tak ingat...tp servis mmg tip top...hehe

19 comments:

ieda said...

salam beb ... waaaaaaaaa nieh resepi baru nieh .. ermm biasa tuh cornflic manis .. hehehe

den nak cuba lahhh

damiqula said...

pelik tu.skang mcm2 ade kan.dulu popia kecit2 pedas pun pada aku pelik.skang sume nak dipedaskannye hehe

miela77 said...

wa...boleh wat cam tu ke..k.iela baru je selamatkan conflakes honey hasil kerja adik ke dalam perut..angin satu badan kawan..dah sedap..makan je la..kang buat lain...hahahaha

Dee said...

1st time dengo..mesti sedap ni..

jgn lupa amik kad raya kt blog dee..

ida sazarina said...

nanti leh la i try wat menda ni kat mah..
1 benda yg baru..
jgn lepaskan peluang nak cube..hehehe~~

Abrahyn said...

sedap ke nyah?

niesz said...

hihi..biase la tu..
kuih raye abis sblm raye..
lagi2 kepek..
nk tgk tv msti kene ade balang kepek kat tgn..
ehe..

y@n@ M!B said...

1st time dgr kueh ni..kalo da jmpe blog yg jualnye ks inform ye..huhu

Mimy Hamid said...

ada rupanya cornflakes pedas ni...heheh

POSH76 said...

ieda~terailer mmg sedap giler...hehe

POSH76 said...

Damiqula~amik ko sbb mulut2 la ni pun dah pedas2 belaka...hehe

POSH76 said...

Miela77~cornflakes honey tu dah terbese...tapi mmg sedapkan & sng nak buat...hehe

POSH76 said...

Dee~mmg sedap banget..thanks amik sudah & siap gantung hehe

POSH76 said...

idaSazarina~buat sendirik pastu ko jual kat sis...hehe

terai jgn tak terai...hehe

POSH76 said...

Abrahyn~ sedap beb tak tipu nyer...hehe

POSH76 said...

niesz~betoi2 dimakan oleh tuan omahnyer dulu...kalu ada anak tak sorok lagi ler dok perabih...tapi kuih raya tak luak2...huhu

POSH76 said...

MimyHamid~Mmg ada kewujudan dia & mmg sodap...hehe

Kaseh said...

aku pun dah beli cornflakes pedas ni..mmg sedapppppppp tapi cinonet jek botol dia..ari ahad tu aku amek 2 botol je..sampai umah tinggal setengah botol je..anak sedara aku balun... pastu aku order lagi..semlm baru amek lagi 5 botol.. awal2 aku da sorok..kalau tak tak sempat raya..haha

POSH76 said...

Kaseh~mgm kecikkan...aku nyer pun dah nak habeh...hehe

alamatnyer kene oder lagi ni..hehe