Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, September 16, 2009

Kad Raya Real Punyer

Yesssa lagi 3 hari nak rayer...tolak ler hari ni...bestkan dah terasa "kehangatan" & bahang nak rayer....so mood keje pun ala2 kadar saje.....yg paling tak bestnyer most of my customer "Friday" cuti tu....pastu bukan "malay company"....."chinese company" lak tu...jeles teramat...ni baru betul dikatakan " Satu Malaysia"....company aku entahlah...kalu kasik balik awal pun dah syukur alhamdullilah....

Back to tajuk...yesterday aku cam terrrrexcited sikti sbb dapat kad raya dari my coming new "CEO"...kelasss...
Anyway thanks to Dato A....coz ingat nak bg kat staff yg "ciput" cam aku...really appreciate...hari tu belanjer makan kat "PJ Hilton"...nanti dah betul2 under dia hopefully aku leh bekerja dgn lebih berdedikasi, inovatif & apa2 ajerlah...antara ayat2 power...biler dah keje betul2 amik ko...sendiri mau ingat...
last skali...lucky my boss "approve" cuti aku...tak kasik siap dia...smlm pun masa aku submit dia leh kater dgn muka seyes " I'll think about it" padahal aku dah verbally kasik tau awal...tp sbb poser aku sabo jerle...kalu tak poser mau aku lepuk2 jer "boss" aku ni....hehe..tak kasik aku cuti aku MC balance 3 hari tu....sakit sbb terlebih makan...wakakaka...

22 comments:

ida sazarina said...

taun ni makin berkurang la orang bg kad raye ori...
sbb gune blog, facebook..
tu tak kire sms lagi..
makin cangggih makin payah lak nak dapat yg real ni..

sis..i nak balik kampung da..
nanti xde la sore2 sumbang i disini..
sbb susah nak on9 nanti..huhuhu~~ampun kan i k sis sepanjang kenal kat blog ni...take care..camat raye!!!

NahDaTuLIzaH said...

best..best...
slamat ari raya..
moga bergembira di ari raya ni...

POSH76 said...

IdaSazarina~tulah psl excited tak hengat sbb dapat realnyer kad raya...ala2 jakun gitu...hehe

jgn ler cakap camtu i suker ler u selalu jengah blog i..cuma rindu la nak jengok blog sis...hehe

sama2 ampun me pon yerk...berhati2 di jalan raya...hehe

POSH76 said...

Nahdatulizah~nama hang panjang tul...jenuh aku nak taip ni...hehe

u too raya jgn tak raye...hehe

dotblogspotdotkom said...

mc..jangan tak mc... kalau x de doktor nak bagi.. cari je Dr. Cardin.. dia sure bagi mc..huhuhuhu

POSH76 said...

PakcikDot~baiknyer advice..hehe

Lady of Leisure said...

hehe.. aku takder pun kad raya real..
tapi kalau yg org kasik kat husband aku tapi dia addressed aku skali kira ok lah kan heheheh..

Abrahyn said...

fuyoooo...i dapat ecard je dari presiden...:(

niesz said...

thun ni dpt 1 jer kat raye..
tu pon dr menara optic..
hahaha..
klakar pon ade ..
if niesz x g li spec kat ctu..
confirm 1 kad raye pon xde..

salam ari raye ye!

Maharani said...

best nyer dpt kad raya. tom xdpt satu pun. hahaha... tp b4 raya tom dah semangat beli kad2 raya... sampai skrg satu jer yg tom tulis n post. hahaha.

hey, posh kerja transwater ker? which transwater?? tom ada kawan kerja transwater API. company posh buat apa eh? tiba2 nak hantar resume. hehehe...

Anak Pendang Sekeluarga said...

Sabda Rasulullah s.a.w:
Maksudnya: ” Bagi orang yang berpuasa ada dua kegembiraan. Pertama, kegembiraan ketika berbuka (atau hariraya) dan kedua, kegembiraan ketika bertemu dengan Tuhannya kelak”. Hadis riwayat Imam Bukhari dan Muslim.
Selamat menyambut hari raya Aidil Fitri dari saya,andai kata tersilap bahasa,maaf dipinta ye..hu3
Harap boleh tukar link…..lepas nie…(add la saya)

Ella said...

posh - selamat hari raya.
maaf zahir batin..

kalau ada kesempatan i jenguk2 lah blog musim cuti raya nti..
tp kalau bz beraya..after raya lah kita jumpa lg.
take care, drive safely....

Kaseh said...

#HIDUP HANYA SEBENTAR#
SEBENTAR senang
SEBENTAR sedih
SEBENTAR pokai
SEBENTAR berduit
SEBENTAR ketawa
SEBENTAR lagi…
LEBARAN Aidil Fitri

Andai jemari tak sempat berjabat, andai raga tak dapat bertatap, seiring bedug yang menggema, seruan takbir yang berkumandang, kuhulurkan salam menyambut hari raya Aidil fitri, jika ada kata serta khilafku membekas lara, mohon maaf Zahir dan batin..

Kaseh
(http://Transformasi2009.blogspot.com)

Kaseh said...

coti aku pun dah approve tapi aku lak yg macam malas nak cuti..hehe tgkla angin aku nati..kalau rajin aku keja da kot raya ke 4 tuh..

POSH76 said...

LOL~ala sama ler tu...hehe

POSH76 said...

Abrahyn~oooo k laaa tu...hehe

POSH76 said...

Niesz~ok laa tu la ni pun org dah tak main kad raya...hehe

POSH76 said...

Maharani~lama tak nampak...i pun dapat dua tiga bijik ajer...hehe
la ni dapat kad raya pun cam jakun ajer

Company tu my customerla...tapi CEO dia bakal jadi CEO my company soon..
anto ler ...company tu baguslaa..hehe

POSH76 said...

AnakPendangSekeluarga~ tima kasih jengah blog saya..nanti saya jengok ur blog k..

POSH76 said...

ella~me too salam lebaran...u too take care

POSH76 said...

kaseh~panjang lebar ayat hang na...
salam lebaran...

POSH76 said...

kaseh~rajinnyer hang..kalu aku tak koser...nampak sgt bukan pekerja contoh...hehe