Klik Jangan Tak Klik

Thursday, September 17, 2009

Terharu sangat

Salam kengkawan...lagi baper hari dah nak rayer...best giler...hehe..suker2...walaupun dah takde semangat nak kerojer...tp haruslah aku settlekan gak cuti aku before long holiday...sat lagi deme ni suker naaa call aku kalu aku cuti...sibuk aje....nak off h/p tak leh...company h/p...kang kena tarik balik saper yg susah...aku dan aku jugak....huhu
Saje nak story semalam aku "terkezut tuceng" bukan "berok" yer...hehe..aku tima lagi satu kad "real" punyer....dari one of the blogger....CikPuanN.u.r.u.L yang sangat baik hati...jauh mai tu...from Ipoh with Luv....alahai rasa cam nak menangis pun ada...suker banget pun ada...tak sangka sudi gak bg kad raya kat aku...yg peliknyer camner dia tau aku nyer address yek..hehe

Anyway aku nak ucap tima kasih sangat sbb sudi kasik kad raya ni pada aku....nak balas ko tak kasik alamat & lagipun dah nak dekat raya..insyaallah taun depan aku pun nak kasik ko kad raya gak...for a time being ko amik jela kad raya visual aku tu yer...
Pastu buat2 terkezut lagik....tima kad dari Ms Anis...aku nyer ejen unit trust....Thanks Anis...ko jaga elok2 acoount sis tu....rugi siap ko aku carik ejen lain...hehe
Yang ni lak dari Dee....kelass kad raya dia....
Ni spesel dari Miela77...tak terer edit...punyer ler lawa kadraya dia....

Psst: Geng sumer thanks so much kasik aku kad rayer yer...moga raya tahun ni lebih diberkati.kalu ada lagi kasik tau yer...meh aku gantung banyak2...hehe

12 comments:

@--- Sueanne ----@ said...

salam sis..
Selamat hari raya..
maaf zahir batin ye..

nanti jemputla kerumah..
doket jo kan??..ihihi

y@n@ M!B said...

thn ni sy dpt 1 je kad raya 'real'..huhu..sbb sy pn xde nk anta2 kad kt org..e-card udah..^_^

aRe_uDear said...

yuhuuu.. rayo.. rayoo.. rayoo.. Sis Posh Selamat Hari Raya k.. Maaf zahir Dan Batin.. jemput la dtg beraya ke rumah t.. k..

POSH76 said...

Sueanne~buleh2 bak alamat..hehe

POSH76 said...

Y@naM!b~ la ni org dah tak main kad raya real..tu yg biler dapat cam jakun jab..hehe

Abrahyn said...

huhuhu...nak gak try merasa pakai...tapi tak retiiiii....

n.u.r.u.l said...

fuhhh...lega. spai juge kad raya yg aku import dr Kenya tu...bukan senang nak cari kad tu.. anyway...SELAMAT HARI RAYA tuk ko 1 family

Kaseh said...

beb aku tak reti nak wat kad raya sendiri so aku cuma buat ucapan kat belog aku jek la utk kawan2 ..ko jengah2 la nati ucapan raya tu tuk ko gak tuh..maaafkan aku kalau ada salah silap...terkasar bahasa eh.. sayang ko..

POSH76 said...

areudear~rayer sakan yek...u tooo...insyaallah bak alamat...hehe

POSH76 said...

Abrahyn~ aku pun tak reti gak...tp gatai nak pakai gak..hehe

POSH76 said...

n.u.r.u.l~sampai aku terharu nak nangis pun...terkezut nasib baik tak heart attack

kelas mu nyer kad raya..hehe

Tima kasih banyak2...hehe

POSH76 said...

Kaseh~samalah dgn aku..entah apa2 kad raya yg aku bikin tah..hehe

aku pun sama yek...sayang kat hang gak...hehe