Klik Jangan Tak Klik

Thursday, February 10, 2011

Ice Room meh tengok menu

Salam u all sorry sebab lambat update
semalam mmg tak dapat nak sentuh PC langsung
sibuk sesangat

So hari ni barulah terhegeh hegeh nak update blog
pasal Ice Room
ramai dok teruja nak tengok kami
makan apa yer

Meh...meh kita jamu mata jab....

Ice Tea layer...tak sedap sgtlaaa
better order air lain
still tak leh layan mamak punya
kena upgrade sikit
tapi komen aku ni berdasarkan citarasa aku yer
jgn salah faham yer
haruslah komen yang jujur betul tak
Mr Y order air suam tak yah snapla yer

my meal....mee goreng kot ala2 chinese tp tak ingatla nama dia
sedap jugak...sebab tak nak makan berat2...

Jemput makan yer...suka mee ala2 maggie mee ni compare
to mee kuning

Nak jugak roti bakar....so so ajer...tak bess sgt...tp bolehlaaa

Aiyoo Mr Y tetap dgn tulur "half boil"
tak leh lari...nak jugak!!!!!

Cam biasa asal Mr Y order confirm sedap
sup tu rasa nak hirup ajer
terasa sungguh & very refreshing
yang ni aku recommend sgt ala2
vietnam sup

Dessert...Tiramisu kek...sedap!!!!

Jemputla makan yer...oppps tengok jerlah...macam2 menu ada...pilih saja yang mana berkenan
fusion...Western...malay or chinese

Tapi...specialitiesnyer tetap
Ice Creamnya....aku order yang ada peanut..sedap tak caya cubalaaaa
mmg tak rugi punya


Psst: Ada blogger yang bertanya pasal status " HALAL" next entry yer stay tune

27 comments:

ratusiput said...

sedapnye...aiskrim tu..

YanaMIB said...

musim panas skrg tekak nk makan ais jek..mmg layan la mkn eskrim cuaca mcm ni kn..

sy pn agak was was dgn status halal kt cni sbb tu dah tak pi mkn sini dh...tggu entry frm sis nih =)

Shu Shinju said...

sedapnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... yg len x heran sgt... aiskrim ngan cake je sy bekenan....

SyaNa said...

mmg eskem peanut terbaek
ni buat rasa nk pegi ni
eh owner dia melayu kan

Daleela said...

Kalau yang kat Bangi tu cam waswasilhannas..tapi yg kat Damansara tu kompem halalkan dear..

-aNida OtHmaN- said...

glurppp....pic las skali tak leh tahan....
tergoda Iman........nanak jugakkk

makdara TERdiva said...

baru bercadang nak kesini.. :D
terliur dgn aiskrimnya

Rinna said...

Hmm..tgk sup cam sedap..jerk.. Ice cream hmm..sedapnya.. :)

Nabiel said...

abc nye memang terbaek la!hehehe

Mia-Ina said...

aduih terliur tgk gmbr last tue..ice cream

imyours7879 said...

aloha... rindu kat ice room kd. ahaksss

DaZzlingLilLy said...

tak tahan tgk eskrim tu sedapnya...

Ermayum said...

dulu i ingat kedai ice cream ja rupanya da roti bagai ek

Gieyana said...

sedapnya tgk..mee..aiskrim tue...teruja n laparnya..hihi

mama maman said...

amboi sedapnyer.... :)

ieda said...

uishhh sedp2 menu dia ..
ermmm paling x tahan tgk mee grg tuu .. adehh mee grg punn leh terliuq .. susah den nie .. sobabnyer dah lama x buek huhuhu

yum2 disert tuuu :)

Adi Zhaf said...

mak ai terliur daku =)

:: Ragbi vs Bola (MAS) ::

pak long said...

salam...
syok nengok tea tu....

rasp said...

ice room nie mmg know for its ice cream kan sis...
so far i lum try lagik dishes lain..

fikaryna said...

selera2..:)

AngahSayang2314 said...

sedapnyerrrrr kat ner nieeeeeee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya nampak...huhuhuhuhu

anamizu said...

tgh panas2 mmg sedap gile dpt mkn eskrem!!! ^^

MY SouL My HeArt said...

bestnya ice room dah lama teringin nak pergi..hehe

+++uchi+++ said...

banyak review makanan kat blog akak nie!!! tp asal akak x gemuk-gemukk..padahal mkn je kejaa..ada petua??? :P

el said...

tgk mee grg chinese style tu npk sedap :)
eskem tu jgn ckp le terliur dah hahahaha kek pun

Si Gadis Pipi said...

lapar la.... jom mkn :)