Klik Jangan Tak Klik

Saturday, January 1, 2011

01.01.2011

01.01.2011
ni kalau buat tarikh kahwin mmg cantekkan

Azam tahun baru aku tahun ni
atau
New Year Resolutions???
tak yah ler korang tau
"Biarla Rahsia"
yang tahun lepas pun tak settle lagi
tapi ada gak yang dah settle ada gak yang tersangkut
takper tahun ni masih ada peluang lagi insyallah

tapi walaupun apapun yang berlaku
bnyk kenangan pahit manis yang berlaku
&
aku anggap tu semua
adalah dugaan dalam perjalanan setiap hidup kita yang bernama
manusia...walau macamana susah pun bersyukurla dgn apa yang ada
sebab kita kena INGAT ada yang lebih susah dari kita
banyak2 la bersyukur diatas nikmat yang diberi oleh Allah
S.W.T...

Dengan harapan semoga tahun baru ini akan lebih baik dari
tahun sebelum2 nyer amin

Yang penting semangat blogging harus diteruskan!!!yeee haaaa
(tetiba pose cam gini...gambar ni takde kena mengena dgn sambutan tahun baru yer!!!hehe)

Salam tahun baru untuk semua
especially blogger yang rajin mai skodeng blog aku tak kira la yang aktif ke...
yang silent ker
&
semoga impian korang semua tercapai
setia ngadap blog aku yer
AMIN

Sayang korang semua hehe

Saja jer letak gambar Mr Poposh...Mr Poposh pun nak wish happy new year gak hehe
(aku pun dah jarang buat entry untuk Mr Poposh)


Psst: Syukur alhamdullilah kita masih diberi nafas untuk menyambut tahun baru ni....amin

20 comments:

zarin said...

happy new year to you too and nice knowing you

qɐɥɐʍ zzɐuɹǝ said...

hepi new year:)

ieda said...

beb .. selamat tahun baru .. aku doakan ko bahgia selalu dan cepat2 dpt bb penyeri rumahtangga ko :) aminnnnnnnnnnnnnnn

Rozuan Ismail said...

Happy new Year..Past is Past..Life has to go on..

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

happy new years

Kaseh said...

happy new year posh..and to mr poposh too..hehe

LiAnA said...

lerrr geramnya tgk mr poposh tu.. gumuk gebuuu.. happy new year to u...

Pendekar Berkuda said...

happy new year juga..alamak..shoutbox tade?? huhu...

Izan Ishak said...

selamat tahun baru kak...
mr poposh ni makin comey plak rasanya~

ieMa ackLes said...

selamat tahun baru..
gemoknya kucing 2, comey..

Abu Luqman said...

singgah petang.slmt tahun baru

bukan photographer said...

nak tarikh kawen yang lagi best 11/11/2011..hehe

mummysyafie said...

betul tu..tarikh yang cantik tuk buat kenduri..hihih...

happy new year dear!!

el said...

hepi new year...
cepat je ms berlalu..tup2 nti 2012 pulak ayoyoyoyo hehehehe

Kak Gie said...

Selamat menempuh 2011 kepada anda...moga sukses bersama anda...InsyaAllah.

Faizaharis2 said...

Mr poposh tuuu gerammmnyerrr tgk.... gebuss...best pelok tu

Ogy said...

selamat tahun baru posh....
semoga hepi dan ceriaa selalu.... :)

Softtouch [Hanim] said...

hepy new year sis..semoga tahun br ini lebih bagus dr tahun sblumnya...

ALoNa Cintamaniszlite said...

naper laa poposh ni wajahnya tak ceria mcm tuan dia?? ngee

Mimy Hamid said...

hepi new year beb.....wish ur dream come true