Klik Jangan Tak Klik

Sunday, January 2, 2011

Menumpang tuah Khairul Fahmi AFF 2010


Tetiba trafik naik mendadak disebabkan
entry mengenai kemenangan Malaysia untuk
piala AFF Suzuki 2010
Bukan itu saja penyebabnya
tapi dek sebabkan semua heboh dok google cari
nama goalkeeper Malaysia yang kiut ala2 korean look
siapa lagi kalau bukan Khairul Fahmi
bukan takat anak dara yang terminat
dgn mak2 dara pun tersangkut sekali
hehe

Betullah kata Ben Ashaari kalau nak jadi blogger berjaya
haruslah kena ikut peka dgn perkembangan semasa
takat cerita pasal personal payah gak

Ini jelah gambar bunga api malam tahun baru...ni pun ambilkan depan rumah ajer
Ingat nak ajak Mr Y p ronda2 tengok bunga
api tapi bila fikirkan JEM
terus tak kuasa...kalau DSLR ni mungkin lagi cantek...jadi better than nothing

Psst: Celebrate tahun baru kat rumah lagi bess...hehe


17 comments:

Rozuan Ismail said...

biasa le tuh..menumpang tuah orang popular..kejayaan perlu dikongsi bersama..kita sebagai blogger kena cari peluang untuk berjaya

Gieyana said...

Salam..Tahniah2 yer..

hurmss kalau ada Dslr pon belum tentu dpt snap cantik2 gak psl kalau snap night mode mmg susah nk captured..huhu

a n a s t a s y e a said...

anastasyea pun suka! .. =)

bukan photographer said...

kalau ada dslr tapi salah setting pon gambar tak lawa jgk..hehe

el said...

tahun baru x g mn2 pun..otw balik dr CH..penat satu body..lewat smpi umah..tgk bunga api dr umah jek...kalo kuo sure jem sesak..x suka hehehehe

Bit Zamri said...

kak posh!
mmg la jem ya amat! haha
sempat tgk dari kg.baru je munge api dari dataran, KLCC, KL tower sume nampak! hahahah

ieda said...

waa kalau pasai fahmi nie semua mcm mata meliar gituu hahahah :)

dah tuah dia kan , kita numpang jer sikit2 ecehhhh

LiAnA said...

sedangkan blog awek dia pun beribu2 org follow huhuhu

Joy said...

happy new yr posh..

Mohd Nasri Md. Nasir said...

sambut kt rumah je tahun baru...
kang kalau sambut kt luar semua jenis pihak berkuasa nak buat spot cek..hahaha

Azmiezas said...

Amboi..ramai sungguh peminat si K.Fahmi yer..

TopsyTurvyMum said...

Selamat tahun baru Posh:)

aku pun biasa baca khairul fahmi ni kat blog2..1st time tgk dia kat blog ko ni..hehe..boley tahannn! ekeke

Faizaharis2 said...

selamat tahun baru....

Softtouch [Hanim] said...

tahniah sis...

mmg ramai peminat khairul fahmi nie...byk rezeki dia...murah rezeki budak tu..

AngahSayang2314 said...

wahhh uppp tueeeeeee eheheh tahniah

ALoNa Cintamaniszlite said...

hehe..harap2 si fahmi ni takde ler lupa diri, takde ler jatuh prestasi lepas dh fofular, kan..

Mimy Hamid said...

tumpang tuah la ko