Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, January 4, 2011

Tempat lepak hujung minggu

Semalam takde entry sebab tuan blog tak sihat
jadi dgn blog2 pun tak sihat
1st MC untuk new year bagussss!!!

Asal hujung minggu jer mesti nak p breakfast
kat kopitiam
tapi bukan ler selalu
kalau selalu bankrapppp!!!
yelah order gitu gini kurang2 mesti RM20++
kalau kat restoran biasa tak sampai pun

Kat mana lagi kalau bukan Pappa Rich
bukan ler bess sgt tapi dah dekat dgn rumah
walaupun ada Bangi Kopitiam
tapi tak jejak dah sejak kejadian service
yang entah apa2 tu...

Pagi2 buta minum "Cham ice"
takler pagi sangat pun...dalam pukul 10am camtu oklaaa kann

Mr Y ala2 kampung sikit...pagi2 kopi "O"

Half boil egg wajib order untuk Mr Y...tenaga katanya

Yang ni share yer...sebab portian punyala besau...aku yang suka roti bakar ni
pun terkulat2 nak perabihkan sekeping tu

"Chicken Porridge" bolehla tapi tak boleh lawan
Uncle Lim's...mula rasa semacam mungkin sebab ikan bilis tu kot...tapi bila nak habis
baru rasa macam ok

Psst: Biasa Monday blueskan...la ni aku Tuesday bluess pulak...dah lama sgt cuti mulala

19 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ooo u tak sihat yeak sis....hrap dah semboh yeak....

erm sedap laa tgk bubur tu.....menariks!~

YanaMIB said...

sy pepagi x leh minum ais..rs semacam je..hehe..

el said...

huwaaaaaaa u make me lapar see this food hahahahaha

Shu Shinju said...

hujung minggu mmg best bfast kat luar.. shud selalu wat camtu ngan mak abah..pastu order makan berkoyan2....hahahaha...nikmat tu sebenarnye...

Cham ice tu nampak best la...

SyaNa said...

lama tak mkn roti bakar kt kopitiam
rasa feel dia tu terlebih la dr buat sdiri
hehee

Softtouch [Hanim] said...

sy plak jrg p brekpes ngan family...suka jgk paparich...

ieda said...

oww beb u demam ker .. adehh get well soon ya :)

sedapp nye nengok porridge tuu huhuh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

haluuuuuuuuuuuuuu long time no see..hehehehhe maklum cuti panjang nie baru sempat nak datang sini...

wah cedapnya nasi bubur..huhuhuhu nak jugak la...

Joy said...

papparich just sepelaung aja dr opis I..tp baru 2 x masuk ;)

Rinna said...

Hmm..sedapnyaa bubur tuh nampak sungguh menyelerakan..

Moga cepat sembuh yer..jgn lupa makan ubat.. tau.. :) & Selamat Tahun Baru.. 2011.. sorri lambat plak wishnya..

AngahSayang2314 said...

tak pe la yg penting lama cuti kan.. angah pun mesti macam isma gak...

Bit Zamri said...

kak posh!
hehe
kita xsuke cham ais..
sbb perghh pekat..haha~
nanti sakit gigi..hihi~

Lady of Leisure said...

kesiannya posh, get well coon k.. poposh sihat? wah menu tu sedap giler, ku ni dah la suke porridge2 nih..

n@jwamz said...

get well soon dear..:)
nice! lapao laa..

qellissa said...

hi, lama x singgah cni.. get well soon..tgk bubur tu da terliur da pagi2 ni..

♥ nana i am ♥ said...

kalau hari hari breakfast camni memang best..tapi RM pulak laaaa takot tak cukup..teheeeee~ ^_^
have a nice day~!

Mimy Hamid said...

ye ye aku paham..kalau hari hari makan sini..konpom banrup la weh...haha..tp kopitiam nya air sedapp..lain je kopi dia

-aNida OtHmaN- said...

sedapnyaaa ayaq yg paling ataih tuh........

tetiba dahaga nyaaa

mr_mrs mikko said...

eeeii..
dkt cn baru mo buka papa rich..
nnt kalo suda buka..
mst aku pegi try ni..
;)