Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, January 5, 2011

JCard Member's Day Metro Prima

Dapat letter from AEON
apalagi ni!!mesti ada promo baek punye

Memang betul ada JCard members day..
so siapa yang ada free time esok
6/1/2011
bulehla melawat outlet kat Metro Prima ni
walaupun kureng sikit kat area ni
tapi ni jugakla yang dekat dgn rumah
aku prefer one Utama lagi sebab macam2 ada

ada lagi siap kasi voucher dari Skin Renew
boleh pilih untuk whitening
or

Nak tegangkan kulit yang dah terkendur sikit maklumla
umur dah makin meningkat
mmm mana satu pilihan yer
kalau aku jadi buat nanti aku update naaa
tunggu

Ada lagi voucher dari Facial First yang ni pun macam menarik
FREE lagi tapi boleh percaya ker
mungkin boleh percaya..cuma kena mental tahan sebab
depa ni something wrong kalau paksa orang mmg tahap melampau punya...
takde kredit kad
takper ATM kad adakan...
So kalau korang boleh keluar tanpa mengeluarkan sesen pun kira successful la tu

Sebabnya aku pernah cuba kat sini
free katanya
nama tempat ni BIZZYBODY...sesuaila sgt dgn namanya tu
tapi macam biasa dah jenuh dia membebel2 tak dpt gak jadi
dia akan layan acuh tak acuh jerlah
cuba ko setuju nak sign up package yang ribu riban
tapi belum tentu buleh kurus tu
confirm depa layan macam puteri gitu
dlm kepala otak diaorg cuma fikir macamana
nak paw duit customer..jadi tak jadi belakang kira
lagipun untuk slimming ni lecehlaa...kalu promo facial ok
ko tadah jer muka...kalau slimming nak kena buka tula inilah...sebab nak ambil ukuran
leceh!!!!!!

So apa2 pun berhati2lah...fikir dulu sebelum buat keputusan banyak lagi cara nak kurus
murah lagi berkesan...

Lagi satu strategik depa ni pandai tak kasi kita bersenam kalu nak selim
sebab katanya kunun2 nanti ada part yang besar..ada yang mengecil...kira mcm body tak balancelaaa
so buat slimming treatment lebih baikla katanya...
Memangla betul kot tp kenala sign up slimming program tu for wholelife
kalau stop siapla!!!

Psst: Tapi la ni kerajaan dah alert menda2 camni sebab banyak sgt kes...siap ada satu biro aku tengok kat iklan kalau nak buat tuntutan keatas kes penipuan sebegini...baguskan

19 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

mmg sis, byk gak kes dah bawak ke tribunal pengguna bab2 kuruskan badan nie......seb baik mangse yg terkena dpt balik duit dieorg....tu laa ape2 pun kite kene hati sebelum pilih treatment kat mane2....

qellissa said...

tul lah statement u tu beb..dulu i penah wat slimming ni kat keep slim.. memang leh kurus ar, tp byk mkn duit woo..mcm2 dia promote sampai kita amik package yg paling mahal ler..tp end up 2 bulan je kurus pastu naik balik..hahaha

Faizaharis2 said...

shoppinggggggggggg..... hehehe... opss azam thn baru kene berjimatt laaa..waaaa..

setuju sgt bab2 yg sliming centre or pusat2 kecantikan yg suka POWW pokett org... sakit ati janji maniss... pas satu satu satu dia suh kite amek...tambah duit bagai...ishkk...

Softtouch [Hanim] said...

ala kejelah sis....mesti ramai giler kat situ..yg ramai cha ya nun alif kan...

Dee said...

alah dorang ni mmg nak dpt customer je..kalo mental kuat leh ar amik promotion dorang..kalo x, lebih baik xyah..hehehe..

ratusiput said...

betul2...jgn terpedaya... :)

el said...

el pun dpt ritu facial2 tu
kalo free xpelah tp kena bayo jugak hahaha
el x renew lg jusco card ayoyoyoyoy karipulai

-aNida OtHmaN- said...

hati-hati sis...jgn mudah pecaya..besalah janJi manis sume tuh......

kurus??? sis dh slIm-melimlaa ..
chantik what..takyah dh joIn sessi slim-melim nie....hhihihihi

YanaMIB said...

sy xbrani nk try facial² jenama yg xpernah sy cuba..len org len jenis kulit..bkn sume produk leh tepek kt muka kn..kang jd lagi teruk dorg bkn ada insuran leh cover..huhu..

atty's said...

itulah ..mmg kena kuat mental..dr tergoda..

rasp said...

dorang nie mmg pandai pujuk rayu nak soh join ....
tapi kita as pengguna kena gak berkeras and bijak...
jusco nie bagi i, semedang sale...
sale dia 360 hari...
tak sale 5 hari je hehehehehe...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

shopping time...yeehaaa

betul tu..mental nak kena kuat kalau masuk slimming centre nie..nak2 kalau ada promo....hati nak kena kental..kalau tak sure terjebak punya....

selagi tak dpt kita...selagi tu ler dia kejarr....he he he...tp kena ler pandai cilok2 kan..

Rinna said...

Slimming centre nie kdg2 nak jual produk dia org jek.. mula2 kurus laa kalau jarang maintain naik le balik.. pas tuh package plak mahal giler.. tak berani ler nak cuba..

Best laa pada yg ada JCard..leh sopping2..kan

AngahSayang2314 said...

angah sokong sangat pasal 1 biro yg ada buat hak tuntutan asasi pengguna..i likes

ieda said...

uihhh bahaya nie .. eiii takut pulak huhuu

ALoNa Cintamaniszlite said...

bizzybody?? hehe..baru je akak dgr radio sinar.fm td..
bizzybody ni ada taja utk panggil dan menang voucher dia, kahhh...

niesz said...

nk shopink tp duit xdok..huhu..

Mr feckry said...

alamak gua punya kad dah lama tak renew

NUNU EERA said...

ramai org sggup cuti utk jcard day.. t'masuk my mom.. ;)