Klik Jangan Tak Klik

Thursday, December 30, 2010

Cuti umum Malaysia menang Piala AFF Suzuki 2010 tahniah!!!

Tajuk lagi panjang dari content...hehe
nasib baik tenet tak tenat hari buleh lah update entry

Aku walaupun kureng minat tengok bola
tapi dek sebabkan malam tadi
Mr Y heboh dok merayu2 nak tengok bola
layan jelah
Nampak sgt tak ikut perkembangan semasa
ingatkan dah lawan kat Malaysia hari tu
habis sudah...rupanya bersambung
malam tadi kat Jakarta pulak

Apa2pun aku tetap ucapkan Tahniah!!!
pada team Malaysia kerana berjaya memenangi
lama tu tunggu akhirnya penantian mmg berbaloi
tapi team Malaysia main pun cantik...
baguslah muka2 baru ni
(macamlah aku tau sgt pasal bola)

Inilah skornyer....aku nak buat ulasan pasal BOLA ni kureng pandai sikit
yang aku dok sibuk tengok
& komen

**

**

**

**

**

Goalkeeper "Khairul Fahmi Che Mat"
macam biasalah aku kan pantang tengok ala2 korean look ni
bukan chinese look yer hehe tp
bengkek jer Mr Y...ala suka suki jer...
cuci mata sekali sekala
(syg gak dihati I hehe)

Yang penting esok cuti umum
ada ker HR aku kata cuti tu just for government sector
dah kata Public Holiday haruslah dinikmati oleh semua
rakyat.....eee kalau dah racis tu racis gak lerrrrrr

Psst: Bangga sungguh menjadi rakyat malaysia...tak cuti sok...siap ada yang kena saman ni

25 comments:

Rozuan Ismail said...

congrats Malaysia..esok cuti!!

el said...

td baru dpt approve dr boss
esok boleh cuti..legaaaaaaa..
sbb ofis el ni ssh skit bab2 cuti on spot ni...cuti 4 hari yahoooooooooo

YanaMIB said...

huhu fahmi makin meletops skrg..makin fofular makin glemer..auww~ suka glerr part cuti esok..haha..celebrate new year trus..weehuu~ ^_^

☆ lieya latif ☆ said...

HA HA HA...betul tu sis...ramai hah peminat si fahmi ni skrang...fb die kejap jek org like..sehari leh cecah 50k tuuuuu...dasat2....tapi tak dinafikan mmg die hensem pun......awek die sempoi jek.....sweet kapel gak laa tgk dieorg nieh....abis ar saham pakwe die dah naik...cabaran gak tu kikikiki

ieda said...

adehhhh semua sebut pasai fahmi nie .. ermm memang korean look .. hermmm setakat minat muke x kesah beb heheheh

.::: Princess MOMOY :::. said...

Hehe...Momoy pun suka si Fahmi yang hencem dan kemas tangkap bola

ieda said...

adehhhh semua sebut pasai fahmi nie .. ermm memang korean look .. hermmm setakat minat muke x kesah beb heheheh

makdara TERdiva said...

kalau esok tak cuti pun aku awal2 dah amek cuti..countdown kat kg lerrr :)

m2g said...

Tahniah buat blogger yang buat story Malaysia memenangi juara Aff suzuki Cup 2010, tahniah buat pasukan malaysia, tahniah Rajagobal dan tahniah diri sendiri sebagai rakyat Malaysia.

Ummi Izzah said...

org tgk bola..
aku tgk goal keeper! hehehe

Encik MamaT said...

hehe.. semua pasal bola je arini... hehe

new entry
Azam untuk berubah... apa tunggu lagi...??!!

Ermayum said...

betul kalu company u tak cuti leh kena saman :)
but then kan posh perlu ke cuti esok? lain la kalu malam tadi menang gak - but the point is kita kalah malam tadi errr jgn marah :)

atty's said...

Tahniah malaysia..malaysia boleh..

Jia Sensei said...

happy holiday!

Dee said...

fahmi meletup..blog awek dia pun meletup..hahaha..

ko pya HR tu kan posh..ko suruh dia jelah gi keje..hahaha..

fikaryna said...

bestnya cuti..yg tiba2 cam nih..:)

nuriz said...

malaysia bolehhh...



takda shoutbox ka

Rinna said...

Tahniah team Malaysia.. best2 esok cuti..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tahniah malaysia...
a...ku..ank melaysia....

Indah Mulya said...

esok cuti!
hoyeahhh..tak yah gi keje!!!
follow anda =)

Yan said...

rata2 blogger wat entri pasal kemenangan ni juga cuti umum yg PM kite isytiharkan.. tp kami tak cuti.. pasal keje sendirikn huhu..

salam kenal..
jemput ke blog vote bby kite bleh?
http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html
tq

AngahSayang2314 said...

yiba2 anggere2 sok cutiiii

Rama2Ungu said...

hoho..tak layan sngt pon bola smalam..jejenguk je kekejap..heheh
pagi ni baru tau ada cuti umum esok..kebetulan mmg esok nak cuti pun..kira burn la cuti esok tu,..gnti lain hari..hehe..

Abu Luqman said...

tahniah Mlayasia

Mimy Hamid said...

aku ingat dia korean football tau..pehh hensemm..my taste la..tp tgk je la...tak dpat pun