Klik Jangan Tak Klik

Thursday, December 30, 2010

Penggemar Ice Cream Jom terjah Baskin Robbins

Udah2 ler citer pasal bola yer
finally HR aku yang sekolah tinggi melangit tu baru terhegeh2 nak
keluarkan memo yang esok cuti
tak patriotik langsung
lagi nak debat dgn aku
kata just for gomen staff
nasib baik kasi cuti kalau tak siap depa ni!!

jgn mare....baik layan ni

***

***

***

***

***

untuk 30th & 31st jer tau....
dalam 31% diskaun saper nak
bagi...sekerim ni kan mahal
banyak2 sekerim mmg aku layan Baskin Robbins jer
walaupun ada yang komen manisla itulah inilah
aku tetap gemar makan sekerim ni...

Aku tak tau info ni betul ker tak...yelah mana pernah aku beli
saiz2 cam gini biasanya aku beli satu or 2 scoop jer
after diskaun kalau silap jgn mare yer

Pint ~ RM18
Quart ~ RM31
Half Gallon ~ RM60


Flavor Of The Month.....meh tulun pilihkan
tapi snickers tu cam yummy aje tak pun chocolate chip
pralines' Cream tu pun sedap taw...
tapi aku ingat nak beli kat outlet Sg Buloh jer on the way balik
mmg ler ada bekas khas tak kasi cair tu tapi kalau lama sgt pun cair gak


Psst: Tak perlu guna voucher yer....korang leh terjah jer mana Baskin Robbins yang korang suka taw!!!

20 comments:

mama tisya said...

patutnye nk p mkn eskrem BR esok tp dh esok cuti umum tk jd la

fikaryna said...

waa..kat tepen xde kedey eskrim nih..melepas..huhu..

bukan photographer said...

tgk gambar aiskrim ptg gini buat rase mcm lapar plak..hehe

Shu Shinju said...

shu pon penggemar eskim yg terlampau...

tingin nak makan eskim hagen dazz... tp, x tercapai lg..huhuhu..

Alin said...

huhuhu..tak pernah makan..tiap kali lalu..kena pikir dulu..sebab ada 4 mulut kena suap..sangat kedekut kan:)

atty's said...

Tapi mmg ramai company yg blur2 esok just utk org gomen ke seluruh.

tp ada gak co swasta yg tak cuti esok.

harus terjah karang ni kalo sempat.

Happy new year posh .

Softtouch [Hanim] said...

suka jgk mkn ice cream tu...suka gitu2lah...

Dee said...

pralines n cream itu sgt manis sbb dia ada caramel..tp kalo suka terpulanglah..kalo beli pint mmg sedap sis...sharelah ngan mr y..lagi satu..dorang bg dry ice..utk bekukan ice cream tu..tp kalo nak merayap merata..x sesuailah..sure cair pya..

saddam said...

aiiisshhh tetiba rase nak mkn eskem nie... tp harga still GULP... hihihi gaji tak masuk lagy...

ieda said...

haaaaaaa den selalu tgk iklan dier dlm tv .. eiii adeyyy tp x der kat kontan .. adoiiiiiiiiiiiiiiiii

YanaMIB said...

menarik nih...malam ni jugak terjah Alamanda..huhuhu~ =P

Rama2Ungu said...

hoho..tak larat la nak makan eskem mahal cenggitu...hohoho...n bukannya eskem lover sgt pun..hehehe

Ujang9897 said...

mak ai...terliur

el said...

layan eskem mekdi je
sayang pulak mahal2 mkn eskem
hahahaha tu la kalo ada ank ni pikir duit aje...:)
tp apa salahnye kan sekali sekala mkn eskem mahal..ye dakkkkkkkkkk
beli 1 kongsi 4 boleh ahaks

Cik Rongoks said...

BR best!!
yummmy =)

Pendekar Berkuda said...

....ku balas jejak yang tertinggal...terima kasih ya..(^_^)

mimie1678 said...

wajib beratur panjang esok niee....

Eri-chan said...

i pun suka jugak...tapi kalau beli satu scoop je mmg tak dpt diskaunla...

mummysyafie said...

dah..semalam amik 2 quart and 1 pint. leh makan anak beranak. stok untuk 2 minggu la tu

Mimy Hamid said...

aku makan baskin robbin tak kira masa...kalau aku teringin terjah terus..aiskrim dia lain macam la...sedap bebenor