Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, December 29, 2010

SSF betul betul salesss!!!!

Walaupun dah habis tak kira nak citer gak
kasi korang excited sikit
Kalau korang suka sgt deko2 maila datang
cawangan SSF kat Kota Damansara
Deko bling2 ni berkenan tul aku tengok
dari yang kecik sampaila ke besar
leh la rumah tukar ala2 disko jab hehe
bebelo ni kan kalau gantung kena pulak dgn cahaya lampu yang malap tu
mmg romantik

Lampu yang menarik untuk living or bedroom
harga pun leh tahan after diskaun

Cermin hikmat...50% diskaun mmg berbaloi...SSF ni kalu takde sales
mmg aku takkan jejak punya mahal bebeno
tapi berbaloi

English deko yang sangat menarik hati....cantek sgt

Perempuan camna brutal pun mana buleh dipisahkan dgn pinggan mangkukkan
kiut tak teko ni lain dari yang lain sebab penutup tu macam
"King"

Teko ni pun cantek after diskaun dalam RM30++ oklaa kan
actually ada bnyk lagi lawa2

Warning!!!kat sini cannot take picture yer....
tu sebab gambar yang aku amik pun ala2 blur
gitu....curik2 amik dgn hp
hehe...nama pun blogger kot mana tak boleh pun kasi
boleh jugak

Psst: Takper nanti confirm SSF akan buat lagi hehe...tak dapat nak tenet sebab DOWN memanjang...huhu

11 comments:

zailamohamad said...

bunga2 tiruan kat sini pon cantik2 aje, nampak macam real je

bungakuning . said...

boleh rambang mata ni kalau pergi SSF . dari nak beli 1 benda , terbeli 3 benda pulak . hihi

Bit Zamri said...

betul2...
blogger suka amik pic..
hehe..like me too~

Miecyber said...

Diskaun banyak tu...

Bila saya blogjogging $$$$$$.....

Mimy Hamid said...

yer ker ada markdown...tak tau pun..smpi bila...nak pi jejak gak..bukan senang SSF nak bua sales tau..mahal memanjang

Mimy Hamid said...

yer ker ada markdown...tak tau pun..smpi bila...nak pi jejak gak..bukan senang SSF nak bua sales tau..mahal memanjang

Mia-Ina said...

cite psl ssf, tringat persiapan pelamin ari2, byk deko dr SSF

yellowie roses said...

ni yang sale 2weeks hari tu eh sis??giler santekk barang2 die..bekenan katil yang ado tiang2 tuu...huiiiii......tp kna bayaq by cash..xpon cdt card..xde installment..uhuhuh

Ermayum said...

alahai terlepas lah pulak

Rinna said...

Menarik jugak laa barang2 kat SSF nie yer.. leh gak gi jenguk nanti :)

AngahSayang2314 said...

wah...best tue....salessss