Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, August 11, 2010

Padamu ku Bersujud

Kalau ngantuk2 kan 1st day puasa leh ler layan lagu ni
bukan lagu rock yer
bulan ni lagu rock atau cintan cintun takde
hanya ada lagu bercirikan keislaman

ku menatap dalam kelam
tiada yang bisa ku lihat
selain hanya nama-Mu Ya Allah

* esok ataukah nanti
ampuni semua salahku
lindungi aku dari segala fitnah

Chorus
kau tempatku meminta
kau beriku bahagia
jadikan aku selamanya
hamba-Mu yang slalu bertakwa

ampuniku Ya Allah
yang sering melupakan-Mu
saat Kau limpahkan karunia-Mu
dalam sunyi aku bersujud

Hayatilah lagu ni
by Afghan...sedap suara diakan



Psst: Selamat berbuka petang nanti yer...

14 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

serius i fall in love ngan lagu neyh babe..
mmg sedap jerk tlinga dgr..

neway, slamat bposa... ;)

makdara TERDIVA said...

suara afgan memang sedap..

ni lagu yg citer kat tv3 tu kan??

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

Salam Ramadhan Al-Mubarak to U & Family from mr.doc & me!

Softtouch [Hanim] said...

selamat berbuka sis...

☆ lieya latif ☆ said...

MAU TAK ngantuk sis...dah le sejuk kat opis ni....nak lelap jek mate ni hah heheeheheh

selamat berbuka sis!~

Dee said...

selamat berpuasa posh..

ieda said...

kdg2 beb .. haku layan gak lagu nieh .. ngantukk erkk 1st day poser .. huhuh lambat tul petang hehehhe

black_mel said...

selamat berpuasa...

rasp said...

suara afghan memang sedap kannnn

NUNU EERA said...

salam ramadhan sis.. ;)

NeenaAnuar said...

I memang suke ngan lagu nie! bestt! :D

Shu Shinju said...

sedap dengar lagu ni..;)
salam ramadhan posh..

mummysyafie said...

nak tahu satu rahsia tak?? kalau nor tgh down kat opis..tgh bengang or tgh marah. cepat2 nor dengar lagu dari afgan ni..dgr banyak kali n serta merta air mata ni jatuh.

lagu ni dah lama sebenarnya posh. since last year lagi. tapi tahun ni baru nak pemes..

Eri-chan said...

selamat menyambut ramadhan posh..sama2 kita tingkatkan amal ibadah..