Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, September 15, 2009

Jangan Marah

Jangan marah...I dapat hadiah...hehe

Tajuk tu yer yer o ajer....excited giler lalu kat TOL dapat hadiah raya...hepi sbb aku tak pernah lak dapat masa kuar soping weekend aku dok tngk kat "news" kata saper lalu "Tol Jalan Duta" Caltex ada bg "ole2 raya"....aku lalu sampai dua kali habuk pun tarak...

Tup2 semalam nak gi kerje dpt "ole2 raya" dari AMBIPUR...mmg ler tak seberapa...tapi aku mmg hepi suker...saper nak bg....kalu beli pun baper henggetkan...hehe...feel dia lain kalu dapat free ni...
Aku dapat pewangi keta...oklaaaa tu...leh pakai masa nak gi out stesen nanti..wangi mangi keta aku nanti...hehe
Siap dapat duit raya tu...aku nyer kapla otak dah imagine mesti at least kaler ijo ker...kaler merah ker...lastt
*

*

*

*

*
Amik ko sehengget ajer...jadi ler syukur alhamdullilah....saper nak bg....

Special Thanks to AMBIPUR...susah2 ajer

Psst:Mr Y siap cakap apsal tak lalu TOL tu dua kali sabo jerler...ingat aku takdok keje ke....hehe

13 comments:

Dee said...

oklah tu..dh besor2 sapa nk bg duit raya...hehehe..

zura@iwan said...

wah...dpt ole2 raya ye...ok la tuh...

dpt shengget....kekeke...dpt juga..

Mimy Hamid said...

pasni harus keta ko berbau semerbak harum..weh aku nak free gak..keta lama bau kepam ni..hohoho

POSH76 said...

Dee~betoi2 kalu bg pun hubby ajer...takdok trill...hehe

Tingin nak jadi cam bebudak balik...tak sedar diri dah tua bangker...hehe

POSH76 said...

Zuraiwan~suker brg freeee...
jadiler singgit pun duit gak...hehe

POSH76 said...

MimyHamid~mmg semerbak nak cover bau rendang tapau nak makan dlm keta...haha

cam tau2 ajer kasik aku perisa limau...

Lady of Leisure said...

hehe.. aku npk gak depa dok kasi ni kat tol smlm.. tapi aku tak dapat sbb kat lorong smart tag takde org nak kasik hadiah.. tak patot betuii la..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...feel org kasi lain kan bila kita beli sndiri..walaupun ia nmpak kecik or murah...

oklah tu sis...

POSH76 said...

LOL~patutler aku CASH money....hehe

POSH76 said...

Hanim~tulah psl...i mmg suker hadiah2 ni...bg hadiah pun suker gak...hehe...

CINTAMANISZ Lite said...

Alaa..akak tak nah ler nak dpt mende2 cenggitu. Padahal mmg nak balik beraya tu..sian-sian..

Bukan tu jer..minum kopi free kat Petronas (stesen terpilih) tu pun..tak penahnya dpt pun..mesti dah habes..pe ler???

ida sazarina said...

wow!!!
besh nye dapat ole2..
nak jugak...!!!
slaloo lalu highway dapt kurma n mineral jew..huhuhu~~

Kaseh said...

okla tuh dapat duit raya ngan wangi keta ko nati..hehehe