Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, September 15, 2009

Kasut Raya bling2

Seperti yang dijanjikan inilah my "raya shoes" hehe.....
Wajib 3inch tu.....hehe

Nak citer apa yek....this week kerojer aku yelah menyoping tak habis2....bukan sibuk carik barang sendirik...tapi sibuk dok carikkan barang for my parent & PIL...they are my priority...dah settle depa nyer baru leh concentrate me & Mr Y...baru lege...

Tapi Jubah my mum tak jumper lagila...dia dok nak yg ada manik2 pulak dah...nak glemer gak my mum ni...so kang kalu aku beli yg plain dia tak mo pakai saper lak nak pakai...takkan aku lak nak pakai...hehe...FIL nyer pun lum beli lagi...Abah & MIL settle...lega sikit...

Jalan punyer jalan last aku jumpa gak kasut raya kaler purple tau...yg penting mesti ada "bling2" baru ler terasa "kasut raya" hehe
Entah apa2 gambo yg aku tangkap...tolong buat deeek..kaki tak santek beb...punyer ler ramai org...kebanyakkan kasut tu santek & bling tapi failed sbb not 3inch.....rayer haruslah pakai hi heel seboleh2nyer...baru ler anggun memakai baju kurung or baju kurung moden sambil jalan2 tuceng........nak gak tuanyer blog enterprem...ni gambo before p sopping...haruslah ceria..amik ko belakang montot kuda pun jadi...adaker Mr Y suruh p keluar amik gambo dgn kuda tu...eee tak koser aku...kang tak pasal2 aku kena sondol...tak ker niaya...

Remarks: Kasut yg sebenar2nyer aku beli tak dapat nak tepek...USB tinggal omah...takper balik omah malam kang aku letak kasut raya aku....tp gatai nak update gak....

Psst: Boringlaaa soping bersesak2 ni....tension time nak berbaya & time nak cuba baju.....apo nak buat sumer suker soping last minute...padan muka aku...

28 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

babe kasut raya tu cunnnnn..tapi kan tu da lame nok...amik yg latest lekassssss..adik aku da beli kat vincci last year..tapi mmg cun ko pakai..aku sokak

damiqula said...

mithali ko neh.mendahulukan kehendak org lain dr diri sendiri.bile nak tepek kasut ko plak haha

makdara terdiva said...

posh, aku pn dah beli gak heel 3 inci..mau raye sok jln mcm pengantin aku..hehehe..

Mimy Hamid said...

giler kentang kasut ko 3 inch..aku pakai mau tergolek anjing bulldog la..tak sanggup aku..raya kena bling2 beb..serlah skit glam

dotblogspotdotkom said...

huhuhu.... jaga2 nanti org ragut kasut tu.. maklum le ada berlian..huhuhuh

A D I A said...

nak tgk kasut raya!

i pun tak suka sesak2 shopping ni. tapi terpaksa harung gak la, takkan takde baju raya tahun ni. menangis kang.

mama tisya said...

nk kena ada bling2 ye..ehhehhe..ko kn dh tgi tkyh bli yg tgi2 lg..nanti bertmbh2 tgi..kekekeke

NeenaAnuar said...

Wooohhooo sis! your black bling2 vincci shoes exactly da same with my shoe.. but mine in silver color! tapi bukan kasut raya lar coz I dah guna awal hari tu.. hihi...

niesz said...

nice la kasut tu..
emm..niesz pon xli lg kasut raye..
takut plak sampai skang x li2..
nnti susah plak nk cri size..

emm...mmg pnat shopink last minute..
bkn ape..
sebab ramai sgt org..

nona said...

btul posh.menyampah aku g soping sesak2 ni.aku g pkns mlm semalm.sesak yg amat.aku rase aku baru masuk dlm 10 min,then aku trus ajak Mr Y balik wlupun baju xdpt lg..
menyamperh

Softtouch [Hanim] said...

wah blink2 gtu...harus sis paling vogue masa raye nnti kan..cantik...

haahlah sis soping time nk raye ni mmg payah sket.nak byr pun jem jgk..he he he

Lady of Leisure said...

tudia kasut raya hang posh.. meriahhh
aku beli terompah sajork.. wakaka..

POSH76 said...

MsAireen~Aku terai jer tu beb....aku tak beli pun...sbb heel dia tak cukup tinggi...hehe

Damiqula~Mestilah sementara ada umur our parents mestilah didahulukan...
malam ni yer lupa bwk USB cable daaa

POSH76 said...

Makdaraterdiva~wah mesti anggun ko di pagi raya...nanti amik gambo tau...hehe

POSH76 said...

MimyHamid~wajib rayalah katakan kalu leh dari atas sampai bawah aku nak bling2..hehe

Pakcikdot~betoi2 tak psl2 ada yg kaki kena potong lak..hehe

POSH76 said...

Adia~Malam ni k....hehe
tulah psl...sesak napas...harung nyrt harung ada seketoi jer baju raya...huhu

POSH76 said...

mamaTisya~entahlah mcm tak cukup tinggi lagi rasanyer....huhu

nasib baik badan tak seringan dulu kalu tak mau 5inch...giler toi..hehe

NahDaTuLIzaH said...

Wah...sgt meriah kasut tu..smpai silau mata..huhuhu...
anyway enjoy yourself during raya ok...

dlalone77 said...

perrrgghhhh...glamor abis ler u raya tahun nie...kasut pun dah blink blink..baju raya mesti lagi blink blink kan!!!

Topsy-Turvy Mum said...

bila nak posing ngan baju raya Posh?

tak sabar aku nak tgk korang melaram...aku semua recycle..

Rinna said...

Cantiknya..kasut kamu posh.. wahh tinggi nyaa..adess..hati2 tau kalau pakai nanti jgn terpelacuk plak..

nona said...

cun nyekasutttt

IMCurtain said...

Salam semua.

Anda dijemput untuk menyertai Komuniti Blogger kami secara percuma. Berkenalan dengan blogger dari serata pelusuk dunia dan promosikan blog anda di IMCurtain.com

Ella said...

cantiknya kaler pepel..
mesti sedondon baju pepel ni this yr.

aku takde kasut raya...

POSH76 said...

Nazdatulizah~bling2 katanyer...
u too enjoy gak yerk...hehe

CINTAMANISZ Lite said...

Hang dah tinggi langsing lawa dah..nak carik kacut 3" lagi? Pergh!! mmg darah modelling ler, ngeh2..

Lybeau said...

ah ah POSH..posing la skit... baju raya nak tenok....mesti mengancam ....

Kaseh said...

aku kalau pakai 3 inci.. mau tak berjalan la aku.. dok berdiri mencanak jek tak gerak2..hahah takut nyer pasal