Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, September 30, 2009

Back to work

Aci tak....aci ker tak ini jelah yg aku leh update for today....menci tullah biler tenet kat opis buat hal lembap cam nak mati....sabo jerleh...

mmg boring nak keje sbb masih mood rayakan...tapi utk mengelakkan "kesengalan" melanda takmo ler pakai baju raya...kang lagi takde mood nak keje...

Citer raya aku hold dulu....tepek gambo gi kerojer after "raya leave"...takde maknanyer aku nak berbaju raya sakan...aku pakai opis attire ajer...gambo "gedix" tu wajib ler ada...hehe

La ni sumer dok bawak "handbag" ala2 gitu...aku kan suker jer follow janji glamo....hehe...tak main dah sangkut2 kat bahu...sangkut kat tangan pulok dah...mcm2 dahh...tapi kalu handbag "berat" jgn ler buat lagu tu..kang ada lak yg patah tangan...sapo nak jawab...hehe
tiada niat langsung utk tayang "handbag" raya...walaupun....wakakaka



Psst: Nanti kalu tenet tak "tenat" lagik aku update naa...tapi seketoi2 ler....hehe

15 comments:

niesz said...

hihi..sangkut beg tgn cam tu da mcm mak datin tu..
ehe..

Dee said...

mcm mak datin bwk handbag kt tangan je..dee takut..lg senang nk ragut tu..

mama tisya said...

hah mmg rmi gaya gtu dh skarng org bw h/g...ehehhe..

Rozita said...

oh..h/beg raya
akk pun ada jugak..
tp malu nak tunjuk..murah je

nurulhudaresad said...

hoho...tak clear la gmbr handbag...walopon bkn tujuan nak menunjuk...huhuhu....

y@n@ M!B said...

mcm2 trend opis akk ni..huhu~

Mia-Ina said...

lor..aku punye la tunggu ko snap pic glamour sakan ko ms raya..

nk tgk la gmbr posh

ari2 siap minta vote pilih baju g..hehe..

babyfreaks@ratusiput said...

yo posh...selamat hari raye...hehehe....dh lama jd silent reader kat blog hang ni...nk post comment tak sempat wei...bz yg amat...so skang ni dh ble bernafas skit kan...ble la start merapu2 balk pasni...ehehe..tak sabo nk tgk gambo raye hang..

ida sazarina said...

salam sis....
lame da xjenguk kat cni...
huhuhu...windu lo...
vogue la u sis!!!
i liikkkeee~~~~

Judiene said...

sama la kt sini
ketika komen ini ditulis, tenet kt sini mmg laaaajjjuuuuu gler
cm siput!

ida sazarina said...

hye sis...
lame tak enguk sini!!!
windu loo~~
pape pun..
u r vogue.... i liikkeee~~~

neezareef said...

aah la posh diorg ni suke expect kita pkai bj rya g keja tade makna..hehe

ikiqzana said...

wah.. beraya sakan tu.. walau pepepon harus bergaya kn...

Abrahyn said...

handbag baruuu tuuuu.....chewah!

n.u.r.u.l said...

aku suke tgok ko buat tgn patah tu... anggun gitu...