Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, September 29, 2009

Acara potong cake Raya

Dalam dok sibok2 ni pun nak gak update ni..huhu...kasik can ler yer aku nak enterprem...udah2 ler nengok gambo "ADIBAH NOOR" tu...nengok gambo aku "gedix" dgn anak2 buah ku ini lak yer...


Gambo ni pagi raya masa tu sibuk naa "sikecik Misya" tu nak potong cake....layan jerler..."kek choc indulgence SR" ni di sponsor oleh aku & my younger bro...gambo ni dgn my niece ajer..."shikin & misya"...my nephew "Amir" tarak...dia pi ikut my eldest bro p solat aidilfitri....aku tak p sbb dot2...hehe..kalu tak mesti "wajib" p...best oooo leh takbir ramai2....

Sekian citer pendek aku......susah tul nak update....maybe sok line clear kot...layan jerlah..kalu tak suker nengok tulun kelik2 nuffnang aku pun k gak...hihi

Psst: Tension tullah nak update gambo raya ni....aduii sabo jerle..."BIG BOSS" aku mai PG ni tak reti2 lak nak balik...sibuk naa nak skodeng aku ni.....tak kire nak gak update...hehe

15 comments:

Rinna said...

Wah kek rayanya meriah..dan menyelerakan.. :)

Mimy Hamid said...

weh ko tau choc indulgence tu favvy aku...leh plak di hari raya ada kek ni....mmg sakan tul

Lady of Leisure said...

wahh kelass.. raya pun ada cake.. hehee.. choc indungence lagik..

Mia-Ina said...

wah surprise cake la di hari raya pertama...hehe.

best la tue..

mia surprise lain lak dgn cik abg tng..hehe

mai msk blog kwn2 k...jengah2

░♥si lampu neon♥░ said...

nak kek!

Mohd Nasri Md. Nasir said...

wahh..wahh..
sodap kek tu..
hehe..

sis_nita said...

urmmm...

line mmg sengal laa..

tadi kita pon naik nyampah nak masuk blog kita sendiri..

sangat lambat dan mcm nak hempas jerr PC kita ni..

uiiii..

sedap kek tu weii..

noor said...

sedap nyer kek tu posh...kalo ko wat open house ko jamu kek tu pun dah cukup...jgn lupe ajak aku...hahha

neezareef said...

best la ade kek raya..

Dee said...

kek raya kek SRlah..fuh..bestnya..sambil2 jilat2 jari..hehehe..

Softtouch [Hanim] said...

wow kek..meriah...SR lagi..mesti kek yg abis dulu kan sis...

Cik aiNa said...

posh..i nak jugak kek tu. sgt menarik..huhuu

dotblogspotdotkom said...

kek raya... huhuhu tapi pakcik tak gemor sgt kek nih.... huhuhu

Cikgu Yus said...

sedap tu kek tu...antara fav aku tu posh. yummy! nie yg nak buat diet aku kantoi nie..huhuhu..

Cikgu Yus said...

sedap tu kek tu...antara fav aku tu posh. yummy! nie yg nak buat diet aku kantoi nie..huhuhu..