Klik Jangan Tak Klik

Monday, September 28, 2009

Im back

I'm back....mesti korang rindu kat akukan...hehe...ker korang cakap "hader aku kesah".......tapi aku tak leh nak post entry banyak2 dulu...aku kasik ciput2 yer...sebab 1st day back to work.......malas tul nak kerojer...dah cuti lama ni badan pun sengal2 nak keje...huhu

klah citer ni dulu...masa aku gi balik kg ari tu...jumpa sorang artis....jeng2 saper dia yek....sempatler aku amik gambo dgn artis ni...tapi aku idakler pakai baju raya pun...sbb masa ni nak breakfastkan....takkan ler aku nak berbaju kurung bagai...hehe

Artis ni kire glemerler gak...sore sedap....cumillak tu....aku mmg minat sgt dgn "kemerduan" sore dia...she's very frenly...mula2 aku malu2 ayam gak nak bergambo...Mr Y dok sibuk suruh aku gilah gambo dgn artis tu...aku ni kan "pemalu" katanyer...hehe

jeng jeng
*
*
*
*
*
*
jeng jeng
*
*
*
*
*
*
jeng jeng
*
*
*
*
*
*
Nilah dia artisnyer "ADIBAH NOOR".....
Mr Y kalu dgn artis pompuan laju jer dia suruh aku bergambo...kalu dgn artis lelaki tak leh langsung...huhu...padahal aku siap jumpa dgn izlan yusuf....pierre andre tapi Mr Y tak kasik ....so kem salam jelah...hehe

Psst: Ada bnyk gambo nak upload & ada banyak entry nak masuk tapi tungggguuuuuuuu.."boss" aku asik jeling2 pandang2 kat aku....kasik aku settlekan kerojer aku dulu....miss giler nak jengok blog korang...mesti glemer raya korang kan...kelassss..hehe

24 comments:

Lady of Leisure said...

wah kelassss..........
bergambar dengan artis gitew..
tapi serius, cute la adibah noor..

y@n@ M!B said...

sy pn minat gak adibah nor..very-the-cumill! ;p

Rinna said...

Wah2 sempat ekk bergambar dengan artis Adibah Noor lagik.. caya laa..

Mimy Hamid said...

kat mana ko jumpa adibah noor ni..ke korang sekampung?? rugi tul la ko tak snap ngan eizlan yusof tu..eheheh lg mau racun daaaaaa

Ms AiReEn MoHd said...

wa wa ko bukan main ngan artis montel yg montoks tuh....wat ape ko nok jumpa die...nak pektis lagu ker?

@--- Sueanne ----@ said...

adibah noor???
wah bestnyee..
my faveret artis tue..

sedaramara sis ker?..

neezareef said...

perghh best tu gambo sama adibah noor..alahai rugi arr x dpt gambo sama piere..hehe

sma la mls gak nk keja..nk update blog x tau nk start dr mane..gtulah klu dah lama x blogging..

ieda said...

salam beb ... dpt bergamboor ngan DIB nieh punn dah best aar ... den memang minta giler kat dier nieh

tang vokal tuh .. x tahannnnnnnnn

Dee said...

bestnya adibah nor..kalo aku posh..aku peluk2 dia..

Abrahyn said...

eh, biar betul!!! mak peminat adibah noor tau! ala......bestnyer jumpe dia

CINTAMANISZ Lite said...

Takpe posh..jeling2 manja aje boss tu. Dia nak tanya bila posh nak wat open house dia segan. Tu jeling2 tunggu posh pelawe tu ler..hihi

Mia-Ina said...

wah....gmbr sama artis tu..caya beb!

mana gambar raya posh..hehe..

Azmiezas said...

Wah..beraya..ngan Adibah Noor nampak..kita pun suka dia...minat ngan suara dia...best...

abang besi said...

aah la....rindu...hehe...wow adibah nor!

chipsmore said...

sy suka adibah noor...sbb dy fun ;)

POSH76 said...

LOL~kelasskan...tapi dia mmg sporting tak sombong langsung....i like

POSH76 said...

Y@n@M!b~samalah kita...masa i cakap dgn dia mmg sore dia sedap banget....hehe

POSH76 said...

Rinna~Mesti2 tak dapat jadik artis..dapat bergambo pun jadiler...hehe

POSH76 said...

MimyHamid~Aku jumper masa gi bercuti raya ler...hehe

dia pun "bercuti" kot dgn mum & sis dia...

bilalak aku sekampung dgn dia...hehe

laki den tak bg kalu dgn artis lelaki...menci tul...huhu

POSH76 said...

Eryn~camner ko tau yek...mmg betul kan aku nak masuk AF8 next year...wakakak...

POSH76 said...

Sueanne~Dia mmg debest & dabomm...me too suker sgt dgn sore dia...

sedara seislam adalah...hehe

niesz said...

wah!adibah noor..
suke r kat die..

Cikgu Yus said...

aku pun suka ngan adibah nie. self esteem dier yg acik suko sgt tu..

Kaseh said...

aku mmg minat gler ngan adibah noor ni..suara dia kelasss babe...